Μέρκελ – Γιούνκερ: Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τρίτο πακέτο
04/03/2015 16:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μέρκελ – Γιούνκερ: Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τρίτο πακέτο

Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τρίτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε: «Για την Ελλάδα θα επικεντρωθούμε στο να ολοκληρωθούν τα συμφωνηθέντα του Eurogroup. Το τρίτο πρόγραμμα είναι απλά φημολογία, καλύτερα να αποφευχθεί.

Ερωτηθείσα για το ίδιο θέμα, η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε λίγο-πολύ το ίδιο, διευκρινίζοντας ότι αυτήν τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να ασχοληθούν με την προοπτική ενός τρίτου προγράμματος στήριξης, αφού για την ώρα όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να κάνουν το δεύτερο πρόγραμμα να πετύχει.

«Κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι το δεύτερο πρόγραμμα της Ελλάδας θα είναι επιτυχές. Πρέπει να εφαρμόσουμε ότι αποφασίστηκε στο Eurogroup».

Αντικείμενο της συνάντησής τους ήταν η εφαρμογή του επενδυτικού σχεδίου της ΕΕ, η Ουκρανία, η Διατλαντική Συμφωνία Επενδύσεων και Εμπορίου (TTIP) και η ψηφιακή ενιαία αγορά.

www.imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.