Λαγκάρντ: Χρειάζεται πολλή αλλά όχι βιαστική και βρόμικη δουλειά για την Ελλάδα
22/05/2015 20:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λαγκάρντ: Χρειάζεται πολλή αλλά όχι βιαστική και βρόμικη δουλειά για την Ελλάδα

«Δεν πρόκειται για μία γρήγορη και βρώμικη λύση, αλλά χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά ακόμη», δήλωσε από την Βραζιλία, όπου βρίσκεται, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, όταν ρωτήθηκε για την Ελλάδα και το πρόβλημα της.

«Θα πρέπει», είπε, «να είναι μία ολοκληρωμένη προσέγγιση». Η κ. Λαγκάρντ, που δεν ξεφεύγει από τη «γραμμή» που έδωσε στο Δ.Σ. του Ταμείου, την περασμένη εβδομάδα, τόνισε ότι «τα μέρη εργάζονται, δέχονται προτάσεις, εργάζονται (σε κλίμα) συνεργασίας, και θα συνεχίσουν να το πράττουν όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Η κ. Λαγκάρντ βρίσκεται στη Βραζιλία όπου συμμετείχε σε εκδήλωση της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας.

Στο Ταμείο δεν απασχολούνται με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα. «Δεν γνωρίζουν καν το Καταστατικό» δήλωσε πηγή που γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού. Εκτός αυτού είναι δεδηλωμένη η θέση της Γερμανίας και της κ. Μέρκελ, ότι η παρουσία του Ταμείου στο Ελληνικό Πρόγραμμα είναι απαραίτητη.

imerisia.gr-Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου για το Εθνος

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.