05/08/2010 12:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κόψιμο επικουρικών συντάξεων

«Το κόψιμο των επικουρικών συντάξεων δρομολογεί η κυβέρνηση στο φευγιό της τρόικας, που διαπιστώνει ότι είναι αναπόφευκτο το έλλειμμα έως και 700 εκατ. ευρώ στα Ταμεία.…Τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό τομέα σκιαγράφησαν κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εργασίας Α. Λοβέρδος και ο υφυπουργός Γ. Κουτρουμάνης.… ‘’Σε ορισμένα Ταμεία θα χρειαστεί να υπάρξει περιορισμός των συντάξεων, ανάλογα με το πώς εξελίσσονται τα οικονομικά τους’’, τόνισε ο κ. Κουτρουμάνης…Επίσης με το άνοιγμα της Βουλής, στις 24 Αυγούστου, θα κατατεθεί και το έτερο νομοσχέδιο για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), ενώ αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται οι διαβουλεύσεις για τη Διαιτησία……Όσον αφορά τις επεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα, που πιάνουν το σύνολο των ασφαλισμένων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας τόνισε πως επέρχεται μείωση των συντάξεων κατά μέσο όρο 7% και η αναγνώριση πλασματικών χρόνων μπορεί να κοστίσει 8.000 με 9.000 ευρώ (για 4 έτη)».

Ελευθεροτυπία

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 05/08/2010 13:01:12

  Μα γιατί δεν τις κόβει οριστικά?
  Τί άχθος αρούρης που είναι οι συνταξιούχοι για το ΠΑΣΟΚ.
  Μα να του παίρνουν το ψωμί μέσα από τα χέρια αυτού του Λοβέρδου οι καταραμένοι συνταξιούχοι! Λειψός θα καταντήσει και δίνει τόσο αγώνα υπέρ του GAP και του ΔΝΤ.

 2. ανωνυμ avatar
  ανωνυμ 05/08/2010 13:41:20

  ‘’Σε ορισμένα Ταμεία θα χρειαστεί να υπάρξει περιορισμός των συντάξεων, ανάλογα με το πώς εξελίσσονται τα οικονομικά τους’’

  ζουλάμε τη κοιλιά και οτι βγάλουμε ,
  γιατί πρέπει να ειναι τα επικουρικά ρε μεγάλε και οχι κάτι άλλο.

  και οι κόπανοι δημοσιοτέτοιοι ακούν τις παρλαπίπες και δεν ρωτάν ποιά ειναι τα "ορισμένα".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.