07/01/2011 15:03
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κρίσιμη η Δευτέρα για την επιμήκυνση τουν ελληνικού δανείου

Την Δευτέρα (10/1/2011) κρίνεται η τύχη της απόφασης για το αν θα τεθεί προς έγκριση εδώ και τώρα η επιμήκυνση του ελληνικού δανείου από την Eurogroup ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr στην συνεδρίαση της EWG, της αρμόδιας Eπιτροπής που προετοιμάζει και εισηγείται τις αποφάσεις του Eurogroup, την Δευτέρα θα αποφασισθεί το αν υπάρχουν οι πολιτικές και οικονομικές προϋποθέσεις για να μπει στην ατζέντα του Eurogroup το θέμα αυτό, για το οποίο έκανε σχετικές δηλώσεις από το Παρίσι και ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Στην συνάντηση αυτή συμμετέχει ο κ. Γ. Ζανιάς, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) και βασικός διαπραγματευτής του ΥΠΟΙΚ με την τρόικα.
Η απόφαση εφ’ όσον εγκριθεί θα προβλέπει την εναρμόνιση της καταβολής του υπολοίπου δανείου (από την τέταρτη δόση και μετά) με τους όρους αποπληρωμής του δανείου προς την Ιρλανδία.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.