04/12/2009 17:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ύφεση καλπάζει - Εκτός τόπου και χρόνου η κυβέρνηση

«Η σημαντική πτώση του ΑΕΠ και η κατάρρευση των επενδύσεων και εξαγωγών σε ετήσια βάση, κατά το γʼ τρίμηνο του 2009, καταδεικνύουν ότι η ύφεση στην ελληνική οικονομία καλπάζει και ότι οι κυβερνητικές προβλέψεις στον προϋπολογισμό για πτώση του ΑΕΠ κατά 1,2 % μπορεί να αποδειχθούν εκτός πραγματικότητας».

Τα παραπάνω ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικρίνοντας εκ νέου την κυβέρνηση για «τον προϋπολογισμό φοροεπιδρομής και λιτότητας που κατέθεσε και τη νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική που συνεχίζει».

Υποστηρίζει μάλιστα πως το κυβερνών κόμμα «βρίσκεται σε απολύτως λάθος δρόμο και εκτός τόπου και χρόνου» διότι «αυτή η κυβερνητική πολιτική κινδυνεύει όχι μόνο να σπρώξει τις οικονομικές εξελίξεις σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση το 2010, αλλά και να δώσει τη χαριστική βολή στις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις της κοινωνίας μας».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.