13/11/2009 19:22
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η επικοινωνία της ΟΠΑΠ Α.Ε. βραβεύτηκε με επτά ERMIS

Με επτά βραβεία Ermis τιμήθηκε η διαφημιστική παρουσία της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατά το 2009 στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ermis Awards 2009 που  πραγματοποιήθηκε εχθές στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα Ermis Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας. Σκοπό έχουν την ανάδειξη, αξιολόγηση και επιβράβευση των έργων εκείνων που κατά τη διάρκεια του έτους ξεχώρισαν σε επίπεδο επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας ανανέωσης και αναμόρφωσης της ΟΠΑΠ Α.Ε., όπως αυτή ήδη έχει εκδηλωθεί μέσω της υιοθέτησης της κοινής εταιρικής εικόνας των πρακτορείων και του νέου σχεδιασμού των παιχνιδιών, οι βραβεύσεις  αυτές ομολογούν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί και σε επίπεδο εμπορικής επικοινωνίας της εταιρείας. Παράλληλα, σημειώνεται ότι σε επίπεδο εταιρικής επικοινωνίας ήδη, σύμφωνα με τα ευρήματα του Κοινωνικού Βαρόμετρου «A.S.B.I.», το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατατάχθηκε από το κοινό στα δέκα πρώτα για το 2009, σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας, δημοτικότητας, και διεισδυτικότητας.

Πιο αναλυτικά τα επτά βραβεία Ermis με τα οποία τιμήθηκε η ΟΠΑΠ Α.Ε. έχουν ως εξής:

Βραβείο Ermis Gold στη διαφημιστικής ταινία με τίτλο «Κυνήγι Αλεπούς», στην κατηγορία “Ermis Production”, ομάδα «Τουρισμός/Αναψυχή/Συγκοινωνίες και Σχετικές Υπηρεσίες», είδος προϊόντος «Τυχερά Παιχνίδια», προϊόν «Πάμε Στοίχημα», με συμμετέχουσα εταιρία την “Top Cut”

Βραβείο Ermis Gold στη διαφημιστική ταινία με τίτλο «Το Θύμα», στην κατηγορία “Ermis Production”, ομάδα «Κοινωνικά Μηνύματα», είδος προϊόντος «Κοινωνικό Μύνημα», προϊόν “Βία στα Γήπεδα”, με συμμετέχουσα εταιρία την “Filmiki Productions”  

Βραβείο Ermis Silver στη διαφημιστική ταινία με τίτλο «Μίξερ», στην κατηγορία “Ermis Ad TV”, ομάδα «Τουρισμός/Αναψυχή/Συγκοινωνίες και Σχετικές Υπηρεσίες», είδος προϊόντος «Τυχερά Παιχνίδια», προϊόν «Πάμε Στοίχημα», με συμμετέχουσα εταιρία την “UpSet!”

Βραβείο Ermis Silver στο διαφημιστικό ραδιοφωνικό σποτ  με τίτλο «Καρφιά 1», στην κατηγορία “Ermis Ad Radio”, ομάδα «Τουρισμός/Αναψυχή/Συγκοινωνίες και Σχετικές Υπηρεσίες», είδος προϊόντος «Τυχερά Παιχνίδια», προϊόν «Πάμε Στοίχημα», με συμμετέχουσα εταιρία την “UpSet!”

Βραβείο Ermis Bronze στη διαφημιστική ταινία με τίτλο «Κυνήγι Αλεπούς», στην κατηγορία “Ermis Ad TV”, ομάδα «Τουρισμός/Αναψυχή/Συγκοινωνίες και Σχετικές Υπηρεσίες», είδος προϊόντος «Τυχερά Παιχνίδια», προϊόν «Πάμε Στοίχημα», με συμμετέχουσα εταιρία την “UpSet!”

Βραβείο Ermis Bronze στη διαφημιστική ταινία με τίτλο «Θύμα», στην κατηγορία “Ermis Ad TV”, ομάδα «Κοινωνικά Μηνύματα», είδος προϊόντος «Τυχερά Παιχνίδια», προϊόν “Corporate”, με συμμετέχουσα εταιρία την “Upset!”  

Βραβείο Ermis Bronze στη διαφημιστική καταχώριση με τίτλο «Σήμα Ειρήνης», στην κατηγορία “Ermis Ad Καταχωρίσεις”, ομάδα «Κοινωνικά Μηνύματα», είδος προϊόντος «Τυχερά Παιχνίδια», προϊόν “Corporate”, με συμμετέχουσα εταιρία την “Upset!”

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.