07/12/2012 18:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Εθνική,Αlpha Bank και Eurobank στο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων

Τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων ανακοίνωσε η Alpha Bank.Σε σχετική ανακοίνωση,αναφέρεται ότι στην σημερινή του συνεδρίαση , το Διοικητικό Συμβούλιο ομοφώνως αποφάσισε τη συμμετοχή της Τραπέζας στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, κατόπιν της από 3.12.2012 προσκλήσεως του τελευταίου.

Σχετικές ανακοινώσεις έκαναν η Εθνική και η Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κλέων() avatar
  Κλέων() 07/12/2012 19:47:46

  Αφού πρώτα συμφωνήθηκε το ακόλουθο
  "Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών θα καταθέσει σήμερα στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση που θα απαλλάσσει τις διοικήσεις των τραπεζών από νομικές ευθύνες, ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το βασικό αίτημα των επικεφαλής των ελληνικών πιστωτικών ομίλων".

  • Afroditi P. avatar
   Afroditi P. @ Κλέων() 08/12/2012 00:08:42

   Το είχε πεί ,άλλωστε, η κ. Μέρκελ :'' Για το χρέος, θα πληρώσουν οι ιδιώτες''.

   Και όταν λέει 'ιδιώτες' , εννοεί όχι μόνον τις Τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία- και τους ασφαλισμένους τους, τους μικρο-ομολογιούχους, αλλά και τους μικρομετόχους των τραπεζών.
   Αλλά και όσοι δεν ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, θα πληρώσουν με περικοπές μισθών-συντάξεων, και μέσω αυξήσεων τιμών ανελαστικών εξόδων, όπως πετρέλαιο, ΔΕΗ, Μέσα μεταφοράς κτλ., και της άγριας φορολογίας κινητών και ακινήτων.

   Κανείς Ελληνας να μην μείνει παραπονεμένος!

 2. Tryphoon avatar
  Tryphoon 07/12/2012 20:25:13

  Ξέρει να μας πεί κανείς τι θα γίνει με τα ταμεία? Θα τα ξανακουρέψουν πατριωτικά όπως και στο PSI+????

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.