08/03/2011 18:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ετοιμάζουν και νέο φορονομοσχέδιο;

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας,  Ιωάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν ακόμη ψηφιστεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή, η κυβέρνηση - μέσω διαρροών που όμως δεν διαψεύστηκαν από τον αρμόδιο υφυπουργό, σήμερα- αποκαλύπτει τις προθέσεις της να φέρει, πολύ σύντομα, ένα ακόμη φορολογικό νομοσχέδιο, με το οποίο θα καταργούνται φοροεκπτώσεις, που αντιστοιχούν σε νέους φόρους ύψους 8 δις €.

Ουσιαστικά αυτό -και παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι- θα ισοδυναμούσε με μια νέα, κοινωνικά άδικη και αντιαναπτυξιακή, φορολογική επιβάρυνση για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Ελπίζουμε άμεσα η κυβέρνηση να διαψεύσει μια τέτοια εξέλιξη.

Γιατί οι κατά καιρούς υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις για την μη λήψη νέων μέτρων, δεν πείθουν πλέον κανέναν, αφού όσες έχουν δοθεί μέχρι σήμερα έχουν διαψευστεί».

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής 08/03/2011 19:14:53

    Φυσικό δεν είναι;
    Αφού τα έσοδα είναι στο -10% οι ...δαπάνες θα την πληρώσουν

    Αλλά δεν ανησυχώ ο πετυχημένος Υπουργός Οικονομικών έχει δεσμευθεί ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, θα είναι δήλωση αποτυχίας του πετυχημένου...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.