14/09/2010 17:59
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τις Τράπεζες

Με ένα ιδιαίτερο «θερμό» καλωσόρισμα υποδέχονται επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τους νέους Υπουργούς της νέας κυβέρνησής τους…!

Επτά βουλευτές με επικεφαλής τον Μιχάλη Κατρίνη κατέθεσαν ερώτηση στην οποία καταγγέλλουν  καταστρατήγηση του νόμου περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών από τις Τράπεζες αλλά και ότι ορισμένες, ζητούν χρήματα από τους οφειλέτες για να τους δώσουν την αναλυτική κατάσταση των χρεών τους, ή τους αποθαρρύνουν ότι θα πάρουν τις λίστες σε τρεις ή τέσσερις μήνες…

«Αρκετές τράπεζες δεν δέχονται τις αιτήσεις που τους υποβάλλονται από τους οφειλέτες ενώ οι τραπεζικοί υπάλληλοι παραπέμπουν τους ενδιαφερόμενους από το ένα υποκατάστημα στο άλλο, δηλώνοντας άγνοια για την εφαρμογή του νόμου» τονίζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και προσθέτουν ότι ενόψει των χιλιάδων αιτήσεων που μπορεί να κατατεθούν, πρέπει άμεσα να ρυθμιστεί το ζήτημα και η κυβέρνηση οφείλει να το ρυθμίσει είτε πιέζοντας τις Τράπεζες είτε με την λειτουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής που θα δέχεται καταγγελίες και θα παρέχει πληροφορίες στους υπερχρεωμένους».

Οι ερωτώντες βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Ν. Γιαννακοπούλου, Σ. Γιαννακά, Γ. Αμοιρίδης, Ν. Ζωίδης και Α. Τριανταφυλλόπουλος καλούν τους Γ. Παπακωνσταντίνου, Μιχ. Χρυσοχοίδη και Λ. Κατσέλη να τους πληροφορήσουν με ποιους τρόπους προτίθενται να επιλύσουν το πρόβλημα…

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.