14/10/2010 18:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επιβεβαιώνονται οι περικοπές μισθών στις ΔΕΚΟ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε τα σχέδια για περικοπές μισθών στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εναλλακτική λύση θα ήταν οι απολύσεις. Υποστήριξε ότι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να χάσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

"Βλέπουμε ότι οι μισθοί σε αυτές τις ΔΕΚΟ είναι πολλές φορές διπλάσιοι και πολλαπλάσιοι των ανάλογων μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Είναι πολύ υψηλοί οι μισθοί που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό, χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη συμβολή στις υπηρεσίες", είπε για τις ζημιογόνες εταιρείες. "Σκοπός σε όλες τις ΔΕΚΟ είναι να μη χάσει κανείς τη δουλειά του", πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Πεταλωτής σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να χάσουν "τα σωστά εργασιακά δικαιώματα με τις λογικές αμοιβές και όχι με αμοιβές οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα, ειδικά σήμερα".

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θ.Α. avatar
    Θ.Α. 14/10/2010 20:00:24

    Άσχετα με την ορθότητα των αποφάσεων για τις 11 ευρωβόρες ΔΕΚΟ, η όλη παρουσίαση και προβολή του θέματος (όπως έχει αναρτηθεί και στο site του υπουργείου οικονομίας)δείχνει και μια νέα στρατηγική των επιτελείων ΠΑΠ και ΓΑΠ. ''Διαίρει και βασίλευε'', η πιό απλά, στρέψτε τους μισούς έλληνες, ενάντια στους άλλους. Και αυτό είναι που τους κάνει ακόμη πιό επικύνδινους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.