17/06/2010 17:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επερώτηση 40 βουλευτών της ΝΔ για το ΦΠΑ

Επίκαιρη επερώτηση για την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει την έναρξη επιστροφής του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου κατέθεσαν 40 βουλευτές της ΝΔ.

Οι βουλευτές της ΝΔ κάνουν λόγο για «καίριο πλήγμα στις επιχειρήσεις που αγωνίζονται καθημερινά για την οικονομική τους επιβίωση» και τονίζουν ότι απόφαση ανατρέπει εκ νέου τον οικονομικό προγραμματισμό, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα των εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

«Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κρούει τον κώδωνα κινδύνου, καθώς ο κίνδυνος πτώχευσης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι περισσότερος ορατός από κάθε άλλη φορά», υπογραμμίζουν.

Προσθέτουν επίσης τα ακόλουθα:

«Η παραπάνω απόφαση του αρμόδιου Υπουργού Οικονομικών πλήττει με τον πλέον βάναυσο τρόπο την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της χώρας. Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κινείται σε τελείως λανθασμένη κατεύθυνση στην ασκούμενη οικονομική πολιτική της, καθιστώντας τις ελληνικές επιχειρήσεις, μη ανταγωνιστικές και αναξιόπιστες στην εγχώρια και διεθνή αγορά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγανάκτηση avatar
    Αγανάκτηση 18/06/2010 01:18:27

    "Επίκαιρη επερώτηση για την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει την έναρξη επιστροφής του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου κατέθεσαν 40 βουλευτές της ΝΔ."

    Γιατί 40, οι υπόλοιποι διαφωνούν;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.