25/04/2013 10:05
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξαγορά ΟΠΑΠ: Παράταση μιας εβδομάδας για την Emma Delta για την υποβολή πρότασης

Παράταση κατά μια εβδομάδα, έως την Τετάρτη 1η Μαΐου, ζήτησε και έλαβε το επενδυτικό σχήμα Emma Delta, σχετικά με την υποβολή βελτιωμένης πρότασης για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ.

Οι εκπρόσωποι του επενδυτικού σχήματος ζήτησαν σήμερα το πρωί επιπλέον χρόνο από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), προκειμένου να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις τους αναφορικά με το αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ να βελτιωθεί η αρχική προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά του Emma Delta, όπως έγινε γνωστό την περασμένη Δευτέρα, ήταν 622 εκατ. ευρώ για το 33% του Οργανισμού που πωλεί το Δημόσιο. Ενώ, ο ανεξάρτητος αποτιμητής και οι σύμβουλοι ιδιωτικοποίησης πιστεύουν ότι η προσφορά πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 615 και 622 εκατ. ευρώ. Κύριοι μέτοχοι του επενδυτικού σχήματος, είναι η Jiri Smejc και ο όμιλος Μελισσανίδη ενώ συμμετέχει και η ιταλική Lottomatica.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ, αναφέρει ότι «η Emma Delta ζήτησε παράταση της προθεσμίας για την υποβολή βελτιωμένης προσφοράς για την απόκτηση ποσοστού 33% της ανώνυμης εταιρείας Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.), μέχρι την Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα παράτασης και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα την 1η Μαΐου 2013 και ώρα 14.00».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.