24/08/2009 21:06
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ενίσχυση ΜΜΕ με 1 δισ. ευρώ

Την ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών με 1 δισ. ευρώ, προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ειδικότερα, λόγω της οικονομικής κρίσης το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να προβεί σε μείωση του κατώτατου απαιτούμενου μέσου ετήσιου κύκλου εργασιών τριετίας στις 25.000 ευρώ, από τις 30.000 ευρώ που είχε αρχικώς ανακοινωθεί μέσω της προδημοσίευσης της δράσης στις 25 Μαΐου.

Παράλληλα, όσοι επιχειρηματίες από τους τέσσερις αυτούς κλάδους επιθυμούν να βελτιώσουν τα οικονομικά στοιχεία της δραστηριότητάς τους, ώστε να εντάσσονται στα απαιτούμενα όρια του κύκλου εργασιών της προκήρυξης, μπορούν να προβούν σε συμπληρωματικές και τροποιητικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος καθώς και σε τροποποιητικές εκκαθαριστικές δηλώσεις ΦΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.