Εκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα την Κυριακή
16/06/2015 13:35
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα την Κυριακή

Αν το Eurogroup οδηγηθεί σε ναυάγιο

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης θα συγκληθεί την Κυριακή. αν το Eurogroup της Πέμπτης οδηγηθεί σε ναυάγιο. Οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης προετοιμάζονται για μια έκτακτη σύνοδο κορυφής την Κυριακή με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα, εν μέσω φόβων ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία την Πέμπτη στο Eurogroup, όπου την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Σύμφωνα με τους FT και τον Peter Speigel αξιωματούχοι της ευρωζώνης εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μιας έκτακτης Συνόδου Κορυφής. Σύμφωνα με δυο ευρωπαίους αξιωματούχους η ιδέα για έκτακτη Σύνοδο έπεσε στο τραπέζι την Δευτέρα σε συσκέψεις εκπροσώπων των δανειστών στις Βρυξέλλες.

Οπως τονίζουν, αν και η ιδέα συζητήθηκε, υπάρχει σημαντική αντίσταση στη σύγκληση συνόδου κορυφής, καθώς τεχνοκρατικά θέματα όπως η μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό και το φορολογικό, δεν είναι αποτελούν «αρμοδιότητα» των ηγετών της ΕΕ.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.