15/03/2010 14:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εκπτωση 20% σε ανέργους και πολύτεκνους

Εκπτωση 20% θα έχουν στα καταστήματα όσοι επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας από τον υπουργό Εργασίας κ. Ανδρ. Λοβέρδο.

    Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή υπουργός ανέφερε ότι στο πρόγραμμα ''συμμετέχω'' δεν περιλαμβάνονται τα σούπερ μάρκετ και δημόσια και ιδιωτικά μέσα συγκοινωνιών.

    Θα αναρτηθούν σχετικά διαφημιστικά πρόστερς στα καταστήματα όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης ενώ ο υπουργός σημείωσε ότι το θετικό στοιχείο του προγράμματος είναι η ευελιξία του και ο ταχύτατος χρόνος εφαρμογής του.

    Σχετικά με τη μη συμμετοχή των συγκοινωνιών στο πρόγραμμα ο υπουργός, αποφεύγοντας τα σχόλια, ανέφερε ότι κάλεσε τους εκπροσώπους ιδιωτικών και δημόσιων εκπροσώπων τους στο διάλογο αυτοί προσήλθαν αλλά δεν συμμετείχαν τελικά στο πρόγραμμα.

    Σχετικά με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης ο υπουργός επανέλαβε ότι στόχος είναι να αυξηθεί μέχρι το 2015 κατά δύο χρόνια το όριο συνταξιοδότησης που σήμερα είναι 61,3 έτη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tony avatar
  tony 15/03/2010 16:21:22

  Ευχαριστώ τον κύριο υπουργό που ανέλαβε το 20% της δαπάνης μου.
  Για το ΥΠΟΛΟΙΠΟ 80% τι θα γίνει?
  Μας κοροϊδεύουν και από πάνω τα καθάρματα.
  Δεν είμαι ζητιάνος ούτε άεργος.
  ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ
  Άλλα δεν πειράζει θα κάνω νέα επιχείρηση.
  Θα πουλάω έτοιμες θηλιές για κρεμάλες.
  Προβλέπω μεγάλη ζήτηση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.