04/05/2010 22:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Εισβολή» στα γραφεία της ΑΣΠΙΣ από ζημιωθέντες ασφαλισμένους και επενδυτές

Στα γραφεία της «Ασπίς»στο Μαρούσι συγκεντρώθηκαν ζημιωθέντες ασφαλισμένοι και επενδυτές, ζητώντας πίσω τα χρήματά τους και απαιτώντας να δουν τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Π.Ψωμιάδη.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο Π.Ψωμιάδης και ένας ακόμη καταζητούμενος συνεργάτης του, παραπέμπονται -με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών- ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Οι δικαστές του Συμβουλίου κρίνουν με το βούλευμα τους ότι ο Π.Ψωμιάδης και ο συνεργάτης του πρέπει να δικαστούν για την κατηγορία, σε βαθμό κακουργήματος της, πλαστογραφίας μετά χρήσεως που αφορά την υπόθεση της εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατ. ευρώ.

Η επίμαχη επιστολή, που απεδείχθη πλαστή, είχε προσκομιστεί από τον κατηγορούμενο στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης προκειμένου να καλυφθεί άνοιγμα που εμφάνιζε η «Ασπίς Πρόνοια» και να της επιτραπεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προφήτης avatar
  Προφήτης 04/05/2010 23:03:24

  Άρχισαν τα όργανα. Άντε, και σ' ανώτερα.
  Ξύλο σε τραπεζίτες, "παράγοντες" (πλην του Φάκτορα), πολιτικούς.

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 04/05/2010 23:08:00

  Και του έκαναν τα μούτρα, κρέας. Τόσους μήνες, μεθοδικά μεταβίβαζε τα περιουσιασκά του στοιχεία ανενόχλητος. Και να καταδικαστεί τώρα, τίποτα δεν θα έχει να χάσει. Πού ήταν τόσους μήνες οι ζημιωθέντες να πάνε να τον ξετρυπώσουν από το καβούκι του και να αποδώσουν μόνοι τους δικαιοσύνη;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.