29/08/2011 20:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διερευνάται επιχειρηματική συνεργασία Vodafone - Wind

Πιθανή επιχειρηματική συνεργασία με τη Wind Hellas εξετάζει ο όμιλος Vodafone όπως αναφέρει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε ανακοίνωσή της.

«Ο όμιλος Vodafone επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Largo Limited και ότι διερευνά πιθανή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ της Vodafone Ελλάδας και της Wind Hellas» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Ωστόσο, τα δημοσιεύματα ότι ο όμιλος Vodafone βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της Wind Hellas αντί μετρητών είναι ανακριβή» προσθέτει. Αναφέρει ακόμη πως «οι συζητήσεις είναι σε αρχικό στάδιο και δεν είναι βέβαιο αν θα επιτευχθεί συμφωνία».

 

Από την πλευρά της η WIND Ελλάς στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι "οι μέτοχοι της βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Όμιλο Vodafone, που ενδέχεται ή όχι να οδηγήσουν σε έναν επιχειρηματικό συνδυασμό μεταξύ των εταιριών WIND Ελλάς και Vodafone Ελλάδος. Σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το αν οι εν λόγω συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφωνία. Περαιτέρω ενημέρωση θα γίνει εφόσον υπάρξει σαφές αποτέλεσμα των συζητήσεων."

 

ΣΧΟΛΙΑ

  1. SZAE avatar
    SZAE 29/08/2011 21:42:42

    καινουργιες απολύσεις προ των πυλών......

  2. Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής 29/08/2011 23:21:17

    Εκεί είναι το "ζουμί" τελικά, όπως και με τις τράπεζες. Στις απολύσεις. Όλα στο βωμό του "νοικοκυρεματος". (Και του ολιγοπωλίου επίσης.)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.