26/11/2010 14:48
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διαψεύδει η κυβέρνηση τα σενάρια περί ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ

Διέψευσε ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης τα σενάρια περί ιδιωτικοποίησης της Αγροτικής Τράπεζας, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της Ευαγγελίας Αμανατίδου - Πασχαλίδου (ΣΥΡΙΖΑ). Ο κ. Σαχινίδης είπε πως «καμία συνομιλία δεν έχει γίνει για ιδιωτικοποίηση» και ότι η ΑΤΕ ανακοίνωσε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ύψους 1 δις Ευρώ όπου το Δημόσιο είναι ένας από τους μετόχους και μέρος από τα χρήματα αυτά, θα χρησιμοποιηθούν για να μετατραπούν οι προνομιούχες μετοχές σε κοινές .

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να κάνει άμεση υλοποίηση του ΦΕΚ και να πάρει τους 740 περίπου εργαζομένους οι οποίοι μόλις πέτυχαν στο διαγωνισμό, έφυγαν από τις δουλειές τους και ενημέρωσαν τους εργοδότες τους και περίμεναν, βάσει των προθεσμιών του νόμου, να τους προσλάβει η Τράπεζα

Ο κ. Σαχινίδης απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν υπό τις παρούσες συνθήκες, να υλοποιηθεί ο νόμος που προβλέπει την πρόσληψη περίπου 740 νέων εργαζομένων…
«Είναι δυνατόν την στιγμή που η τράπεζα αντιμετωπίζει προβλήματα, να έρχεστε εδώ και να λέτε να προσλάβει 700 άτομα; Από πού θα πληρωθούν;» σχολίασε ο υφυπουργός Οικονομικών.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.