#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/01/2014 23:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διαβάστε το πόρισμα για το Ταχυδρομικό ΤαμιευτήριοΚαταπέλτης είναι στο πόρισμά της η Επίκουρη Εισαγγελέας διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου για τον πρώην πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελο Φιλιππίδη, για τον οποίο ζητεί την σύλληψή του όχι μόνο επειδή τον θεωρεί ύποπτο φυγής λόγω της οικονομικής επιφάνειας και των διασυνδέσεων που έχει, αλλά και γιατί μπορεί, όπως εκτιμά, να αλλοιώσει και σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης που μπορούν να αποτρέψουν την πλήρη διαλεύκανση της.

Η Εισαγγελική λειτουργός που άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος 25 προσώπων για τα επισφαλή δάνεια του Ταμιευτηρίου, η ζημία από τα οποία υπολογίζεται στα τουλάχιστον 347 εκατομμύρια ευρώ, εκτιμά ότι ο Αγγελος Φιλιππίδης είχε κεντρικό ρόλο, αφού όπως εκτιμά «Από όσα εκτέθηκαν αναλυτικά στην παρούσα αναφορά μας προκύπτει ότι, μεταξύ άλλων προσώπων, ο Αγγελος Φιλιππίδης, ενήργησε, όπως αναλυτικότερα εκτέθηκε κατά περίπτωση, καταχρώμενος την θέση εμπιστοσύνης που κατείχε ως Πρόεδρος του επίμαχου Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος (Τ.Τ.) και εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες του οικονομικού συστήματος, με την διαχείριση του οποίου ήταν επιφορτισμένος, προκειμένου να επαυξήσει την περιουσία τρίτων προσώπων (όπως στις περιπτώσεις των Κυριάκου Γριβέα/ Αναστασίας Βάτσικα, του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και του Δημήτρη Κοντομηνά), ήτοι προς την κατεύθυνση της δημιουργίας πλούτου εκ μέρους των τελευταίων, ενόψει του ύψους και των όρων των επίμαχων κάθε φορά χρηματοδοτήσεων, βλάπτοντας την περιουσία του Δημοσίου.»

Δείτε μέρος του εισαγγελικού πορίσματος για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Οι Θεοί διψούν avatar
  Οι Θεοί διψούν 10/01/2014 00:30:42

  Ωχ!!!!!! Μαρούσος, Τσαγδής το δεξί και τ' αριστερό χέρι του Βενιζέλου στο ΤΤ.

  Το ποδηλατάκι του θα το πάρει στην φυλακή ο Κλέων!!!!!!!

 2. CHRIS avatar
  CHRIS 10/01/2014 01:25:50

  Το πόρισμα εμπλέκει την νυν Πρόεδρο του ΤΧΣ Αν. Σακελλαρίου στα δάνεια του ΤΧΣ. Αυτή η κυρία διαχειρίζεται 50 δις από τα δικά μας λεφτά. Αύριο πρωί πρέπει να έχει παραιτηθεί αυτοβούλως ή να ζητήσει την παραίτησή της ο Σαμαράς μέχρι να ξεκαθαρίσει δικαστικά η υπόθεση. Δεν μπορούν να διαχειρίζονται υπόδικοι 50 δισεκατομμύρια.

  • CHRIS avatar
   CHRIS @ CHRIS 10/01/2014 01:48:45

   Διόρθωση: Είναι ΔΣ, όχι Πρόεδρος. Δηλαδή εκτελεστικό μέλος (ακόμα χειρότερα).

 3. pasokos avatar
  pasokos 10/01/2014 05:36:11

  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ γράφει το πόρισμα με τεράστια γράμματα. Δίπλα στον ανεμιστήρα και με ανοιχτό παράθυρο το είχανε; Θα μας πουν ότι θα γίνει ΕΔΕ για το πως (πώς άραγε;) διεύρευσε και θα το ξεχάσουμε και αυτό. Άντε, με το καλό, σύντομα να δούμε και τα αμυντικά σχέδια της χώρας. Γιατί όχι και στο opengov, να μπορούμε να κάνουμε και τις παρατηρήσεις μας!

 4. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 10/01/2014 07:45:03

  Εισαγγελείς ,δικαστές ,επιστροφή δανείων και όλα τα αυτονόητα.
  Διότι εμείς που ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί, είμαστε πολύ ,μα πάρα πολύ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ με την έλλειψη βούλησης, των πολιτικών κυρίως να στείλουν στην δικαιοσύνη
  τόσα λαμόγια.

 5. cynthia avatar
  cynthia 10/01/2014 10:28:40

  Αυτό είναι το πρόβλημα ? Πως διέρευσε η το τι γράφει μέσα ?Είναι ασύλληπτα τα όσα αναφέρει και με την τεκμηρίωση που τα αναφέρει .Οποιος τίμιος άνθρωπος καταφέρει να το διαβάσει χωρίς να νιώσει μεγάλο ψυχικό βάρος και απογοήτευση για την κατάντια της χώρας , θα διαθέτει σίγουρα ψυχικές αντοχές

 6. Md2000 avatar
  Md2000 18/07/2014 18:55:13

  Σιγά μη στάξει η ουρά του αλόγου. Πήρε η eurobank τα λεφτά του ΤΤ για ένα κομάτι ψωμί και για ΔΟΥΛΟΥΣ τους υπαλλήλους του. Και ζήσαν αυτοί καλά κι ορισμένοι ακόμα καλύτερα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.