24/02/2012 16:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν ψαλιδίζονται επιδόματα-συντάξεις από τη μείωση του κατώτατου μισθού

Η αποσύνδεση των ασφαλιστικών επιδομάτων και των συντάξεων από τη μείωση του κατώτατου μισθού, που θεσπίστηκε κατ' απαίτηση της τρόικας και θα εφαρμοστεί από την 1η Μαρτίου, προβλέπεται σε τροπολογία, η οποία κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή από τον υπουργό Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη, ο οποίος έλαβε τη σχετική έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο υπουργός Εργασίας ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο ότι με την τροπολογία δεν θα επηρεαστούν τα σημερινά επίπεδα των συνταξιοδοτικών παροχών και των ασφαλιστικών επιδομάτων που καταβάλλονται, εξ αιτίας της μείωσης των κατώτατων μισθών.

Αντίθετα θα επανεξεταστούν τα επιδόματα τα οποία δίνει ο ΟΑΕΔ.

Διαβάστε ολόκληρη την τροπολογία
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=445500

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φελίζα avatar
  Φελίζα 24/02/2012 20:50:44

  Σπουδαία τα νέα!!! Οι νέοι θα χαρούν πολύ .....που δουλεύοντας θα πληρώνονται λιγότερα από τους ανέργους .Τι άλλο θα ακούσουμε αυτές τις μέρες πανικού?

 2. ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
  ΓΣΠΥΡΟΥ 25/02/2012 21:42:48

  Οι επιδοματούχοι θα παίρνουν περισσότερα από τον νέο εργαζόμενο που με τους φόρους του πληρώνονται τα επιδόματα. Τόσο μίσος προς τους εργαζόμενους δεν εξηγείται λογικά. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο να αποθαρρύνουν την εργασία ταυτίζοντάς την με τον κοινωνικό ξεπεσμό.
  Ο υπουργός εργασίας δεν αντιστάθηκε στη μείωση των μισθών στα 400€ όσο αγωνίζεται για τα επιδόματα. Παραλογισμός, ανταξιος παρακμιακών πολιτικών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.