29/03/2012 13:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν θα περάσει από την Βουλή η ανακεφαλαίωση των τραπεζών!

Είμαστε στις κρίσιμες μέρες, ίσως και ώρες, για την ανακεφαλαίωση των ελληνικών τραπεζών. Ο Παπαδήμος και ο Σαχινίδης συναντιούνται δύο φορές την μέρα για να συμφωνηθούν οι όροι.

Όμως από την «εξίσωση» έχουν βγάλει τη Βουλή, δηλαδή την διασφάλιση της δημοσιότητας και της πολιτικής κριτικής. Παπαδήμος και Σαχινίδης απέρριψαν το ενδεχόμενο να η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να εγκριθεί με νόμο ή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Θα γίνει μόνο από το Υπουργικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 29/03/2012 13:46:59

    Και ο λόγος μη επικύρωσης από τη Βουλή; Να μη μάθουμε τι θα γίνει με τις μετοχές; Θα κρατήσουν τις τράπεζες με δικό μας χρήμα που το δανειστήκαμε με επαχθέστατους όρους αυτοί που τις πτώχευσαν; Μήπως; Τελικά αυτή θα είναι πιο βίαιη και φασιστική αναδιανομή εισοδήματος και από την ολυμπιάδα (κόστος 30 δις) και από το χρηματιστήριο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.