#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/02/2010 21:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δείχνει τον υπουργό Οικονομικών για την παραποίηση των στοιχείων

«Ρουκέτες» κατά πολλών εξαπολύει με τη συνέντευξή του στην «Κ.Ε.» ο πρώην επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Μ. Κοντοπυράκης.


Μ. ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗΣ - Καταλογίζει τις ευθύνες για τα παραποιημένα στοιχεία όχι στη Στατιστική Υπηρεσία αλλά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, δηλαδή στον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών.

**Αποκαλύπτει ότι η περιβόητη απογραφή του 2004 είχε αποφασιστεί και θα γινόταν ούτως ή άλλως από την Ε.Ε. και θεωρεί λάθος του Γ. Αλογοσκούφη ότι έσπευσε να την παρουσιάσει ως δική του πρωτοβουλία, πιστεύοντας ότι θα κέρδιζε πόντους.

**Μιλάει με σκληρά λόγια για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, αποκαλώντας τον «ψεύτη» και κατηγορώντας τον για αλαζονεία και ρεβανσισμό, και του καταλογίζει «ατιμία», επειδή έριξε την ευθύνη για τα στοιχεία που εστάλησαν στις Βρυξέλλες στις 21 Οκτωβρίου στη Στατιστική Υπηρεσία. Καταγγέλλει ότι η περιγραφή του ύψους του ελλείμματος ήταν προϊόν πολιτικής απόφασης. Πιστεύει δε ότι, αν στη θέση του ήταν η Λούκα Κατσέλη, θα είχε κινηθεί διαφορετικά.

**Λέει ότι τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ ήταν σύμφωνα με εκτιμήσεις και όχι από έρευνες.

**Εκφράζει πίκρα επειδή η Ν.Δ. δεν έχει βγει ακόμη να τον υπερασπιστεί.

**Ο καθηγητής, τέλος, βλέπει ως μόνη διέξοδο από τη σημερινή κατάσταση «να γυρίσουμε το βιοτικό μας επίπεδο στη δεκαετία του '70».

Συνέχεια: http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=134181

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 21/02/2010 22:28:37

  Δεν είχα αμφιβολία ότι ο Αλογοσκούφης ήξερε τα τερτίπια της δεύτερης τετραετίας Σημίτη. Ο χειρισμός ήταν ατυχής. Δεν τον ξέρω τον Κοντοπυράκη, αλλά Ελεύθερος είναι.

 2. Orestios avatar
  Orestios 21/02/2010 22:46:13

  Δεν ήταν άσχημα την δεκαετία του 70. Οι τιμές ήταν πολύ χαμηλότερες στα προϊόντα και με ένα μισθό ζούσαν τουλάχιστον 3. Καλύτερα από σήμερα.

 3. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 21/02/2010 22:49:10

  Δεν μπορεί να μιλήσει έτσι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Διαβάζοντάς τον ξέρεις ότι λέει την αλήθεια.

  Προανακριτική ΤΩΡΑ για τον Παπακωνσταντίνου! Αν είναι αλήθεια τα μισά από όσα λέει ο Κοντοπυράκης (που βαθιά μέσα μας το ξέρουμε ότι είναι όλα αλήθεια), τότε ο άνθρωπος δεν κάνει να μείνει ούτε μια ώρα χωρίς σκληρό κατηγορητήριο. Στο ειδικό δικαστήριο, τώρα! Πόσο ακόμη θα τον πληρώνουμε;

  Διαβάστε μόνοι σας:

  *Η κοινή γνώμη είναι υποψιασμένη ότι διαχρονικά οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. παραποιούσαν τα στατιστικά στοιχεία. Ισχύει κάτι τέτοιο;

  -Οχι, δεν το πιστεύω. Οι Βρυξέλλες ξεσπάθωσαν τώρα γιατί υπήρξε ένα κακό προηγούμενο την περίοδο 2000-2003 με στοιχεία που δώσαμε για να μπούμε στην ΟΝΕ, αλλά όλοι λίγο πολύ στην Ε.Ε. το κάνουν. Η πραγματικότητα είναι μία: Η κυβέρνηση Παπανδρέου έριξε τις ευθύνες στην Eurostat ότι δεχόταν παραποιημένα στοιχεία. Με άλλα λόγια, τους κατηγόρησε ως ενόχους και αυτοί ξεσπάθωσαν. Ηταν ένα μεγάλο λάθος.

  *Εννοείτε ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας έσκαψαν μόνοι το λάκκο της χώρας;

  -Δεν υπήρξε παραποίηση στοιχείων. Ο Παπακωνσταντίνου γνωρίζει την αλήθεια. Ο ίδιος πρωτοείπε ότι είμαστε ψεύτες, ότι είμαστε απατεώνες. Δεν το είπαν οι Βρυξέλλες. Εδωσε λαβή με την αλλαγή της πρόβλεψης να χτυπήσουν κι αυτοί και οι κερδοσκόποι. Την αλαζονεία και τον ρεβανσισμό της πρώτης εβδομάδας θα το πληρώνουμε για χρόνια. Η μεγάλη φασαρία έγινε από τη στιγμή που η πρόβλεψη του 6% πήγε στο 12,7%.

  *Στις 2 Οκτωβρίου εσείς είχατε υπολογίσει το έλλειμμα στο 6%. Με την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ, το υπουργείο Οικονομικών φαίνεται ότι το υπολόγισε στο 14,8%, αλλά τελικά ανακοινώθηκε στις Βρυξέλλες ότι ήταν 12,7%. Τι έγινε εκείνο το επίμαχο διάστημα;

  -Τα στοιχεία που έστειλε η Ελλάδα στην Ε.Ε. δεν έχουν καμία σχέση με τη Στατιστική Υπηρεσία. Στα δημοσιονομικά στοιχεία που εστάλησαν στις 2 Οκτωβρίου η πρόβλεψη του ελλείμματος ήταν 6%. Στη μοναδική συνάντηση που είχα με τον Παπακωνσταντίνου δεν νομίζω ότι άκουσε λέξη από ό,τι του είπα. Είχε ένα ρεβανσιστικό και αλαζονικό ύφος. Με αντιμετώπισε ως κομματόσκυλο και ως αφισοκολλητή. Μιάμιση ώρα κουβεντιάζαμε και μετά είδα διαρροές σε εφημερίδες ότι δεν ήμουν συνεργάσιμος. Η πρόβλεψη Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα ήταν στο 14,8%. Πέντε λεπτά πριν τα στείλουμε στις Βρυξέλλες μάς ειδοποίησαν να μην το πράξουμε γιατί ήθελαν να τα ξαναμελετήσουν.Τελικά, στις 21 Οκτωβρίου στέλνουν τα αναθεωρημένα στοιχεία με το έλλειμμα στο 12,7%. Ηταν προϊόν πολιτικής απόφασης.

  *Μα, ο κ. Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» είπε ότι δεν αφήσαμε τον Κοντοπυράκη να στείλει πρόβλεψη ελλείμματος 14,8% γιατί τα στοιχεία αυτά ήταν ψευδή.

  -Η φράση του υπουργού στην εκπομπή αυτή ήταν μια μπούρδα. Είναι ό,τι πιο ανήθικο μπορεί να λεχθεί. Με αποκάλεσε ψεύτη ο ψεύτης.

  *Ακολούθησε όμως και η πρώτη σφοδρότατη αντίδραση των Βρυξελλών.

  -Ναι. Εκεί, ο υπουργός έκανε την πρώτη ατιμία. Επέρριψε τη διαφορά της πρόβλεψης σε λάθος της Στατιστικής Υπηρεσίας. Επέστρεψε στην Ελλάδα και δήλωσε ότι θέλει να κάνει αναθεώρηση του 2008. Αυτό ήταν μια δεύτερη γκάφα γιατί σε απολογιστικά στοιχεία, καθαρά τεχνοκρατικά, οι Βρυξέλλες επ' ουδενί δεν ήθελαν πολιτική παρέμβαση

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Επώνυμος 21/02/2010 22:50:44

   Πόσον καιρό έχει που τα φωνάζω αυτά εδώ μέσα...

  • Orestios avatar
   Orestios @ Επώνυμος 21/02/2010 22:55:27

   Οι σημερινοί κυβερνώντες έχουν ξεκάθαρη την ευθύνη της καταχρέωσης της χώρας, Ήταν οι ίδιοι που σαν κυβέρνηση από το 93 έως το 04 έκαναν τις ματσολιές με τα οικονομικά και τώρα ζητούν από έναν ολόκληρο λαό να βάλει πλάτη στις δικές τους ατιμίες.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Επώνυμος 21/02/2010 23:00:03

   Ομολογώ ότι δεν το κατάλαβε μέχρι που έσκασε η ιστοριούλα με τα swaps Σημίητ-Χριστοδουλάκη. Τότε είπα: Να την η απογραφή του Αλογοσκούφη

   Quiz: O Χριστοδουλάκης δεν σκαμπάζει από swaps. Ποιός του το φόρεσε;

  • Orestios avatar
   Orestios @ Επώνυμος 21/02/2010 23:08:47

   Αρχαίε, αυτοί που προσπάθησαν να κάνουν τα deals πριν λίγο καιρό και τους πήραν χαμπάρι?

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Επώνυμος 21/02/2010 23:27:18

   Το ατομο ομως ειναι εκλεκτο τεκνο της κρητικης δεξιας,προσκειμενο σε γνωστη οικογενεια και πολυ γουσταρω που αναγκαζεσαι να τον υπερασπισθεις.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Επώνυμος 21/02/2010 23:41:19

   αγαπητέ ψυχραιμία,

   Ο κρητικός στην ξενιτιά
   οντε σκεφτεί τη Κρήτη
   Ωσάν τα χιόνια στα βουνά
   τονε σκεπάζει η λύπη.

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 21/02/2010 23:43:08

  Αγοράζουμε Κοντοπυράκη, πουλάμε Χριστοδουλάκη χαχαχαχα.

  Ορέστιε, έγιναν τσακωτοί αλλά ντρέπονται να το πούνε. Σερσέ Αντιγόνη!;

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ archaeopteryx 21/02/2010 23:46:03

   Για τον Επωνυμο το εγραψα που ειναι φαν του Κοντοπουρακη.

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 22/02/2010 00:11:31

   Μάλλον έτσι έγινε και μετά την αποκάλυψη της Γαλλίδας για τις Αγγλοσαξωνικές εταιρίες το GAP έφυγε σφαίρα για Λονδίνο.
   Είναι σε πανικό μετά το κάζο που έπαθαν γιατί προσπάθησαν πάλι να κάνουν κόλπα για να βγάλουν φράγκα.
   Μπορεί οι Γερμανοί να είναι αυστηροί αλλά καλώς ή κακώς οι δικοί μας δεν υποστήριξαν την Ελλάδα αλλά την τσέπη τους, θεωρόντας πως κανοντας ματσολιές θα πάρουν οικονομικές ενισχύσεις για να τις μοιράσουν, όπως αυτοί ξέρουν καλά.
   Η προπαγάνδα περί ναζιστικής Γερμανίας δεν ισχύει καθώς θα είχε νόημα αν βρισκόμασταν στην εποχή προ 40. Η Γερμανία είναι πολύ πιο δημοκρατική από την Ελλάδα και ακόμη πιο δημοκρατική από την Βρετανία. Οι Βρετανοί τα έχουν κάνει μπάχαλο και προκειμένου να καταρρεύσουν θέλουν να πάρουν και την ευροζώνη μαζί τους. Είναι αυτοί που υποστηρίζουν την προσφυγή στο ΔΝΤ και την έξοδο από το ευρώ και όχι οι Γερμανοί και οι Γάλλοι.
   Τώρα για την μαντάμ που τα ξέρει τα κόλπα δεν γνωρίζω. Καταλαβαίνω όμως πως η κυβέρνηση GAP δεν ήρθε για να σώσει αλλά να τσεπώσει και κάποιοι που γνωρίζουν το παρελθόν τους είδαν την πρόθεση αυτή.

 5. Προφήτης avatar
  Προφήτης 21/02/2010 23:43:20

  Για το γιγάντιο swap του 2001 τα παρακάτω από το μπλογκ του πολίτη, με επιφύλαξη για ορισμένα νούμερα

  ***
  Το 2001 το ΠαΣοΚ για να καλύψει ένα χρέος 2,8 δις Ευρώ έστησε την πιο πολύπλοκη απάτη που έχει στηθεί ποτέ στην ελληνική ιστορία, τη μεγαλύτερη ελληνική κρυφή κομπίνα. Εξαπάτησε και τις Ευρωπαϊκές αρχές αλλά και τους Έλληνες πολίτες.

  Το 2001 το δημόσιο χρέος άρχισε να εμφανίζει επικίνδυνη αύξηση. Με έκδηλη την ανησυχία οι δημιουργικοί λογιστές του Σημίτη, για να μην χάσουν το τραίνο της ΟΝΕ, στράφηκαν στη διεθνή τράπεζα Goldman Sacks για να βρει τρόπο να ...εξαφανίσει ένα τρις δρχ. από το χρέος του δημοσίου.

  Με τη μέθοδο των φουσκωμένων και πλασματικών ισοτιμιών στη μετατροπή πολλών δανείων του Δημοσίου η Goldman "εξαφάνισε" το χρέος. Τα δάνεια που μετατρέπονταν αφορούσαν την περίοδο 1982-2000 και όχι όπως ψευδώς επέμενε ο κ.Φλωρίδης τη Μητσοτακική περίοδο 1990-1993.
  Δεν είναι ουσιαστικό όμως και δεν μας ενδιαφέρει η περίοδος των δανείων. Μας ενδιαφέρει η απάτη που στήθηκε και συνιστά τον ακριβότερο δανεισμό στην ιστορία της Ελλάδας .

  Η Goldman όμως, όλως τυχαίως, είχε δανείσει το Ελληνικό δημόσιο 1 τρις δρχ. και φυσικά ήθελε πίσω τα λεφτά της και φυσικά με μεγάλη προμήθεια συμμετείχε στην τέλεια κομπίνα.

  Έτσι η τράπεζα επιστράτευσε τις σύνθετες πράξεις, τα swaps για να συντελεστεί το έγκλημα. Οπότε και δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας ....6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps).

  Αποτέλεσμα : το ελληνικό δημόσιο επιβαρύνθηκε τα τεράστια κόστη των συναλλαγών αλλά και το τεράστιο ρίσκο που εμπεριέχει κάθε swaps. Και όταν μιλάμε για 18 swaps-τράμπες...εννοούμε φοβερό ρίσκο.
  Μόνο για τη σύναψη των περιπλοκότατων συμβολαίων δόμησης το δημόσιο πλήρωσε τότε πάνω από 200 εκατ. προμήθειες. Αυτά πληρώθηκαν ΕΦΑΠΑΞ και "τα πήρε" η Goldman.

  H τεράστια απάτη όμως και η ζημιά συνεχίζεται και στις μετέπειτα διεργασίες. Γιατί για να εξαφανιστεί το 1 τρις δρχ. χρησιμοποιήθηκαν πλασματικές και φουσκωμένες ισοτιμίες στη μετατροπή των γεν και $ δανείων σε Ευρώ.
  Αν δεν φούσκωναν υπέρογκα τις ισοτιμίες δεν θα μπορούσαν να εξαφανίσουν λογιστικά το 1 τρις χρέος. Σε πρώτη φάση με το φούσκωμα των ισοτιμιών "χάθηκαν" 70 εκατ. και έπειτα με τις ανοδικές τάσεις του Ευρώ έναντι του γεν και του $ "χάθηκαν" άλλα 300 εκ.

  Τεράστια ζημιά προκλήθηκε και από τη λάθος δόμηση σχετικά με το swap των επιτοκίων. Το δημόσιο θα κέρδιζε αν τα επιτόκια ανέβαιναν και θα έχανε αν τα επιτόκια κατέβαιναν. Κατά κακή τους τύχη όμως τα επιτόκια ....μόνο έπεφταν. Που σημαίνει ότι το χρέος προς την Goldman συνεχώς αυξάνονταν.

  Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα ...54 δις Ευρώ (....ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!).

  Το ελληνικό δημόσιο για να αποπληρώσει αυτή την τερατώδη σύμβαση έπρεπε να πληρώνει τοκοχρεολύσια της τάξης των ....400 εκατ. το χρόνο μέχρι το 2019. Το κλου της υπόθεσης είναι ότι το ΠαΣοΚ φρόντισε οι αποπληρωμές να αρχίσουν να εκτελούνται.... από την άνοιξη του 2004... Θαύμα ! Θαύμα........!!!

  ΥΓ.Το 2005 τα swaps αυτά ακυρώθηκαν γιατί η Ν.Δ. έκρινε ασύμφορο για το Δημόσιο έναν τόσο ακριβό-λόγω υψηλών προμηθειών- δανεισμό.
  http://politis-gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_06.html

 6. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 21/02/2010 23:52:11

  Αν οι καταγγελίες του Κοντοπυράκη είναι αληθινές, τότε τίθεται ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΕΥΘΥΝΩΝ για την κυβέρνηση GAP. Και επιβεβαιώνεται ο Τζιμης Πανούσης που είπε ότι οι άνθρωποι παίζουν την κυβέρνηση και ότι μοιάζει για ΜΚΟ.

 7. adistaktos avatar
  adistaktos 22/02/2010 00:29:22

  To IMF (κατά Γιώργον) ή η Γερμανική μπότα είναι ante portas...
  Τραγικοί χειρισμοί από μικρούς ανθρώπους...
  Είσαι στο ΔΣ του ΟΤΕ... μίζες!
  Είσαι στο συμβούλιο σχεδιασμού εισόδου στη ζώνη του ευρώ... swap με μίζα στη Goldman... sucks!
  Είσαι υπουργός Οικονομίας (σκέτο) που ετοιμάζεις roadshow στη Κίνα με πρωθυπουργό το αμερικανόπαιδο που παίζει του Ευρωπαίους στα δάχτυλα όπως λέει κι ο Παπαχελάς... Η Goldman... sucks μέσα το Μαξίμου, όπως λέει το ΒΗΜΑ....
  και η χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας που δανείζεται και μπαίνει μέσα δις ευρώ... ποιός πληρώνει;
  Ο Έλληνας που ενώ είχε ένα Κώστα και του τα φόρτωνε όλα, προτίμησε να έχει δύο Γιώργηδες που κάνουν ότι είναι αδύνατον για να τα φορτώσουν όλα στον Έλληνα!!!
  Τι μαλάκας που είναι αυτός ο Έλληνας!!!

 8. xenitemenos21 avatar
  xenitemenos21 22/02/2010 01:52:30

  Τι θελει να πει ο Προφητης με τουστερογραφο του? Οτι η ΝΔ γνωριζε τα περι Goldman και swaps απο το 2005 και δεν τα κατηγγειλε?

 9. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 22/02/2010 10:01:52

  Δε λεει ομως μονο αυτα ο Κοντοπυρακης.Διαμαρτυρεται και επειδη η ΝΔ τον εγκατελειψε και δεν τον υπερασπιζεται.Ο Κοντοπυρακης φυσικα θα μπορουσε να ειναι ενα μεγαλο οπλο για να αποδυναμωσει τη προπαγανδα του ΠΑΣΟΚ και να του αποδωσει ευθυνες για το κυνηγι που τρωμε απο τους ξενους τωρα.
  Ομως προκειται για ανθρωπο προσκειμενο στο Μητσοτακη.Μηπως αυτος ειναι ο λογος που εγκαταλειφθηκε;
  Οπως και να εχει το πραγμα παντως τωρα που βγηκαν αυτα στη φορα ηλθε και η ωρα της αληθειας για τη νεα ηγεσια της ΝΔ.Ειναι ο στοχος της το ΠΑΣΟΚ ή οι στοχοι της ειναι εσωκομματικοι μονο και κατα τα αλλα ειναι ικανοποιημενη με μια σεμνη και ταπεινη αντιπολτευση;Απο τη συμπεριφορα απεναντι στο Κοντοπυρακη θα καταλαβουμε πολλα.

 10. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 22/02/2010 12:59:47

  Ο Κοντοπυράκης φαινόταν εξαρχής πολύ σοβαρός άνθρωπος και για μένα που παρακολουθούσα τα στατιστικά μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση η μεταβολή που επήλθε προς το καλύτερο μόλις ανέλαβε. Φαινόταν ότι γινόταν πολύ καλή δουλειά στην ΕΣΥΕ. Η σημερινή του στάση τον αναδεικνύει, όπως πολύ σωστά λέει ο Αρχαίος, σε άνθρωπο ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

  Τώρα, αν έχει καλές σχέσεις με το Μητσοτάκη, τι να κάνουμε; Κανείς δεν είναι τέλειος... Κι εγώ ψήφισα Μητσοτάκη το 1993, τι να κάνω, να πάω να αυτοκτονήσω; Αλλά ενώ είναι πράγματι εξωφρενικό ότι δεν βγήκε κανένας να υπερσπιστεί τα στατιστικά στοιχεία εκείνης της περιόδου, όπως θα έπρεπε (χάριν της αλήθειας, όχι χάριν της ΝΔ), δεν μπορεί να μην δεν τα υπερασπίζονται γιατί ο Κοντοπυράκης είναι δήθεν άνθρωπος του... Μητσοτάκη. Αν και βέβαια τίποτε δεν αποκλείεται, ο λόγος είναι η διαχρονική ανικανότητα και έλλειψη διορατικότητας των Νεοδημοκρατών σε σχέση με την επικράτηση της αλήθειας ή του ψέματος. Η οποία νομίζω προέρχεται από τη βαθύτερη πεποίθηση "έλα μωρέ, αφού δίκιο έχουμε, κάποτε θα φανεί" και τελικά καταλήγουμε να κυριαρχούν οι αρχιψευταράδες του ΠΑΣΟΚ.

  Ο Σαμαράς όμως μετά από αυτήν τη συνέντευξη, αν θέλει να κάνει καλό στη χώρα και να σταματήσει ο διασυρμός της, πρέπει να ζητήσει προανακριτική για τον Παπακωνσταντίνου με βάση όλα αυτά τα στοιχεία. Δεν θα έχουν πού να κρυφτούν γιατί είναι πολύ χοντρό αυτό που έκαναν. Εξάλλου και μέσα στο ΠΑΣΟΚ έχει πλέον πολύ ισχυρές αντιπάθειες και δεν σώζεται.

  Αν και το πρόβλημα δεν είναι ο Παπακωνσαντίνου, αλλά ο ΓΑΠ.

 11. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 22/02/2010 13:32:04

  είχα ακούσει για το swap χωρίς να έχω πολυκαταλάβει τι είχαν κάνει. Ο Αλογοσκούφης κάτι περισσότερο θα ήξερε ή θα του ψιθύρισαν...

 12. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 22/02/2010 13:34:18

  Σύμφωνα με το γνωστό δημοσίευμα των NY Times, ο Αλογοσκούφης κατήγγειλε δημόσια τη συμφωνία το 2005, στη Βουλή αν θυμάμαι καλά, και το swap πουλήθηκε στην Εθνική, για να ξαναπουληθεί το 2008.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.