05/03/2010 19:03
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Δέσμευσαν» τα περιουσιακά στοιχεία του Παύλου Ψωμιάδη

«Παγώνουν» προσωρινά με διαταγή προέδρου πρωτοδικών Αθηνών τα περιουσιακά στοιχεία, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ του πρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλου της "Ασπις" Π. Ψωμιάδη, των μελών της οικογενείας του και των εταιρειών του. Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος 63 επενδυτών που αγόρασαν ομόλογα της "Ασπις" Cspital εκδόθηκε προσωρινή διαταγή από πρόεδρο του πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απαγορεύεται κάθε μεταβολή της κινητής και ακίνητης περιουσίας που ανήκει στον Π. Ψωμιάδη, στη σύζυγό του, στην κόρη του και στις εταιρείες που βρίσκονται υπό τον έλεγχό του.

Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που έχουν καταθέσει οι 63 επενδυτές ζητώντας την εγγραφή προσημείωσης στα περιουσιακά στοιχεία του Π. Ψωμιάδη, των οικείων του και των εταιρειών του μέχρι του ποσού των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων θα ζητηθεί σε δύο μήνες

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.