Γιούνκερ: Χωρίς εναλλακτικές προτάσεις δεν θα έχει νόημα νέο ραντεβού την Τετάρτη
08/06/2015 19:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιούνκερ: Χωρίς εναλλακτικές προτάσεις δεν θα έχει νόημα νέο ραντεβού την Τετάρτη

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Τετάρτης, εάν δεν έχουμε τις εναλλακτικές προτάσεις της Αθήνας, σημείωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στο γερμανικό κανάλι Ν24.

Χρειαζόμαστε εναλλακτικές προτάσεις από την Ελλάδα και στην περίπτωση που δεν τις έχουμε, δεν θα έχει νόημα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Τετάρτης ( σσ: με Μέρκελ και Ολάντ) ανέφερε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Ο κ. Γιούνκερ απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ τόνισε «πρέπει κανείς να τηρεί κάποιους συγκεκριμένους κανόνες και κάποιος όπως εγώ που επί μήνες προσπαθεί να στήσει γέφυρες, χρειάζεται και το ελληνικό μέρος της γέφυρας και αυτό δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Silvestro avatar
    Silvestro 09/06/2015 07:47:45

    Ντε και καλά μνημόνιο θέλουν για μας οι αγαπημένοι εταίροι, φίλοι, δανειστές. Θέλουν να μας μεταρρυθμίσουν ντε και καλά σε Ευρωβαλκάνιο, για την ανάπτυξη και για την προκοπή μας φυσικά. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη. Ξέρουν αυτοί, καλύτερα από εμάς τους άσχετους, ποιό είναι το καλό μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.