Για τα όμορφα μάτια του Βαρουφάκη και του Τσίπρα δουλεύει η Lazard;
13/02/2015 19:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για τα όμορφα μάτια του Βαρουφάκη και του Τσίπρα δουλεύει η Lazard;

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Γάλλος Ματιέ Πιγκάς της Lazard μαζί με καμιά 15αριά τεχνοκράτες, όπως λένε οι φήμες, βρίσκεται στην Αθήνα ή κοντά στον Γιάνη Βαρουφάκη στις διαπραγματεύσεις.

Η γαλλική εταιρεία λειτουργεί ως σύμβουλος του υπουργού και της κυβέρνησης για το ζήτημα του χρέους κι όχι μόνο και όπως έχουμε γράψει πρόκειται για την εταιρεία που ακριβοπληρώσαμε και με το PSI.

Αυτή λοιπόν η κουστωδία τεχνοκρατών είναι στην Αθήνα και κάνει κάποια δουλειά για την οποία φυσικά θα πληρωθεί. Επομένως, τι νόημα έχει η ανακοίνωση του γραφείου του Βαρουφάκη ο οποίος υποστηρίζει ότι η Lazard εργάζεται αμισθί και ατελώς;

Θέλουν να μας πείσουν ότι έρχονται να δουλέψουν για τα όμορφα μάτια του Βαρουφάκη και του Τσίπρα; Θέλουν να μας πουν ότι τζάμπα γίνονται όλα γιατί μας λυπήθηκαν και θέλουν να μας βοηθήσουν; Κοροϊδεύουν τον κόσμο όταν λένε ότι το κάνουν αμισθί;

Ας μας πουν ποια είναι η δουλειά του Γάλλου και τι λεφτά θα πάρει για τις υπηρεσίες του. Κι ας αφήσουν τις ανακοινώσεις για τους Συριζαίους που πιστεύουν ότι η Lazard ήρθε απλά να συνδράμει στην... επανάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 13/02/2015 19:17:50

  Για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε, πρόκειται για ανθρώπους που "χαλαρά" παίρνουν επταψήφια και οκταψήφια νούμερα για τις υπηρεσίες τους, να μην πούμε και εννεαψήφια. Και θέλουν να μας πείσουν ότι όλα αυτά γίνονται "αφιλοκερδώς". Έτσι, επειδή έτυχε να τους ξέρει ο V for Varoufakis. Υπάρχει και μια χειρότερη εκδοχή από το να πληρώνοται και να το κρύβουν: Όντως να μην πληρώνονται. Αλλά δεν πληρώνονται "έτσι", το πιθανότερο είναι ότι στο τέλος θα πληρωθούν "αλλιώς". Ότι με κάποιο τρόπο δηλαδή που δεν θα μάθουμε ποτέ, θα βγάλουν πολλά χρήματα αυτοί οι κάποιοι πελάτες τους στις πλάτες όλων μας.

  • Vassilis avatar
   Vassilis @ Διογένης 13/02/2015 20:42:15

   Διογενη.... Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ... Λεμε τωρα.... Κλειστο βιβλιο διαβαζεις αγαπητε φιλε.... κλειστο βιβλιο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.