Γερμανία: Η νέα κυβέρνηση να μη δίνει  απατηλές υποσχέσεις που δεν αντέχει η χώρα
25/01/2015 20:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γερμανία: Η νέα κυβέρνηση να μη δίνει απατηλές υποσχέσεις που δεν αντέχει η χώρα

«Είναι σαφές ότι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να εξαρτάται από τη στήριξη μέσω ενός προγράμματος βοήθειας - αυτό μπορεί να υπάρξει μόνο εφόσον τηρούνται οι συμφωνίες», δήλωσε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας Γιενς Βάιντμαν στο πρώτο κανάλι της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ARD.

Εξέφρασε δε την ελπίδα «η νέα ελληνική κυβέρνηση να μην δίνει απατηλές υποσχέσεις, τις οποίες δεν μπορεί να αντέξει η χώρα» και «να μην θέσει υπό αμφισβήτηση όσα έχουν επιτευχθεί». Ελπίζω, επίσης, πρόσθεσε ο κ. Βάιντμαν, να αντιμετωπιστούν τα διαρθρωτικά προβλήματα.

Πηγή:ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. η Dimi avatar
    η Dimi 25/01/2015 22:41:07

    «Τα μέλη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν επιδόσεις ενδεικτικές της υψηλής επαγγελματικής τους εκπαίδευσης, των ικανοτήτων τους χειρισμού των jets και των πτητικών τους δεξιοτήτων οι οποίες, τούς κατατάσσουν στη Κορυφή μεταξύ των συμμετεχόντων», σύμφωνα με την Ανακοίνωση Στρατηγού του ΝΑΤΟ. http://youtu.be/lbGs7DZ5O1A (Τρίτη, 6 Ιανουαρίου, 2015).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.