04/01/2010 14:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Β. Παπανδρέου: «Τα μέτρα άργησαν»

«Τα μέτρα άργησαν» εκτιμά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Βασω Παπανδρέου, με την επισήμανση ότι τα πρώτα μηνύματα που στέλνει μία νέα κυβέρνηση στην ευρωζώνη είναι πολύ σημαντικά.

«Το είπα και στη Βουλή ότι έπρεπε να είχαμε προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα. Είναι πολύ σημαντικά τα πρώτα μηνύματα που εκπέμπει κάθε νέα κυβέρνηση στην ευρωζώνη. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εντυπώσεις αν είχαμε δείξει από την πρώτη στιγμή ότι γνωρίζουμε το πρόβλημα και είμαστε διατεθειμένοι να το λύσουμε. Δεν κερδίζεις ποτέ αν κρύβεις το πρόβλημά σου», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Δεν εξαπατήσαμε κανέναν. Αλλά η κατάσταση της οικονομίας που αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτή που γνωρίζαμε προεκλογικά», ξεκαθαρίζει εξάλλου η κ. Βάσω Παπανδρέου, επιμένοντας ωστόσο πως η κυβέρνηση έπρεπε να είχε προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα στην οικονομία.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Blimblomblim avatar
  Blimblomblim 04/01/2010 18:43:22

  "Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εντυπώσεις αν είχαμε δείξει από την πρώτη στιγμή ότι γνωρίζουμε το πρόβλημα και είμαστε διατεθειμένοι να το λύσουμε", από τη μια και "Δεν εξαπατήσαμε κανέναν. Αλλά η κατάσταση της οικονομίας που αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτή που γνωρίζαμε προεκλογικά".

  Τελικά το γνωρίζατε ή δεν το γνωρίζατε; Γιατί, αν το γνωρίζατε, κυρία Παπανδρέου, τότε εξαπατήσατε, με τη δική σας λογική.

  Όλοι οι συνομιλητές του ΓΑΠ, πάντως, από Προβόπουλο μέχρι Αλμούνια, επιμένουν ότι το γνωρίζατε. Εμείς ποιον να (μην) πιστέψουμε; Αφού κι εσείς μας λέτε ότι το γνωρίζατε και έπρεπε να το δείξετε.

  Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη!

 2. o aristos avatar
  o aristos 04/01/2010 23:52:15

  LOS COLOTUBOS & LOS ARLUBOS....

  http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/01/los-colotubos-los-arlubos.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.