07/04/2010 15:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αντιδράσεις για την παρακράτηση φόρου στις επιχειρήσεις

Νέες αντιδράσεις προκαλούν στους φορείς της αγοράς οι πληροφορίες ότι η κυβέρνηση μελετά τη μείωση της παρακράτησης φόρου στα τιμολόγια των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών από 8 σε 5%.

Την απόσυρση της διάταξης ζητούν το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνάς, που ζητά την παρέμβαση του πρωθυπουργού.

"Η κυβέρνηση με τα οικονομικά μέτρα που παίρνει, διαλύει τις επιχειρήσεις και στεγνώνει την αγορά", σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Με την εφαρμογή της παρακράτησης του 8% στις επιχειρήσεις δεν θα μείνει τίποτε όρθιο στην αγορά» τόνισε από την πλευρά του στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ο κ. Μίχαλος δήλωσε ότι «με το παραμύθι των εικονικών τιμολογίων δεν μπορεί να επιβαρύνονται όλες οι επιχειρήσεις» τονίζοντας ότι τα εικονικά τιμολόγια αφορούν ένα πολύ μικρό ποσοστό της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.