19/05/2012 20:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου ο Δραγασάκης

Ανοικτό αφήνει εκ νέου το ενδεχόμενο μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου ή τους χρέους ο υπεύθυνος Πολιτικού ΣΧεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ κ Γ Δραγασάκης σε συνέντευξη του στην Real News. " Υπάρχει ανάγκη μιας συνολικής αναδιαπραγμάτευσης του μέλλοντός μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε ετοιμότητα για μονομερείς ενέργειες, εάν προκληθούμε γι' αυτό" δηλώνει χαρακτηριστικά.

O κ Δραγασάκης παραδέχεται πάντως ότι ο αναγκαστικός εσωτερικός δανεισμός, για τον οποίο μίλησε ο Μανώλης Γλέζος, μπορεί να υπάρχει ως΄"σχεδιο Β" αν χρειαστεί να κλείσει γρήγορα το πρωτογενές έλλειμμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. k. avatar
  k. 19/05/2012 21:50:01

  Σωστός! Ετοιμότητα εννοεί προετοιμασία υποθέτω.

 2. S.P. avatar
  S.P. 19/05/2012 21:53:44

  Το βλέπω μπαίνουμε σε τρομακτικές περιπέτειες. Με τέτοια μυαλά αντίο Ελλαδίτσα.
  Εκτός αν παίζουν θέατρο όπως ο δημαγωγός των δημαγωγών Ανδ. Παπανδρέου. Σου λένε: γιατί κυβέρνησε αυτός με τα ψέμματα και όχι εμείς; Και όσον αφορά τους Αμερικανούς θυμάμαι είχαν πει (Μόντηγκλ Στερνς 1982): " Μας ενδιαφέρει τι πράττει και όχι τι λέει ο Α. Παπανδρέου".
  Μόνο που τότε υπήρχε χρήμα, ενώ τώρα δεν υπάρχει μία και παραμονεύουν και οι δανειστές. Τι να πω, ο Θεός ας βάλει το χέρι του!

  • voter avatar
   voter @ S.P. 20/05/2012 00:04:25

   Πολύ φοβαμαι οτι δεν παίζουν καθόλου θέατρο .Ο Α. Παπανδρέου-θα συμφωνήσω ,ο μεγιστος των δημαγωγων - είχε τελείως άλλες καταβολές και προέλευση .
   Πραγματικα , ο Θεος να βαλει το χερι του !

 3. ||MM|| avatar
  ||MM|| 19/05/2012 22:10:26

  Καλα κανει.

 4. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 20/05/2012 13:48:36

  Εσωτερικές ισορροπίες παίζουν.
  Δεν ξέρουν και αυτοί ακόμη (το κεντρικό οικονομικό - πολιτικο "στρατηγείο" τους, επιφανές μέλος του οποίου είναι ο κ. Δραγασάκης), τι ακριβώς θέλουν, τι μπορούν.
  Εχουν να λύσουν από τη μεριά τους 3 μεγάλα προβλήματα:
  1. Δεν ξέρουν μέχρι που μπορούν να το "τραβήξουν", διότι και στην ΕΕ υπάρχει ασαφεια, πολυφωνία, σύγκρουση διαφορετικών στρατηγικών.
  2. Πρέπει στι; 17 Ιουνίου να προκύψει κυβέρνηση, και ξέρουν ότι η αυτοδυναμία αποκλείεται. Δεν έιναι τρελοί και αριθμητική γνωρίζουν. Ξέρουν ότι χρειάζεται στρατηγική συμμαχιών και προγραμματικών συγκλίσεων.
  3. Έχουν να γεφυρώσουν εσωτερικά (ή εναλλακτικά να ξεκαθαρίσουν) μια βαβέλ διαφορετικών απόψεων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.