Ανακοίνωση Eurogroup: Τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα
10/03/2015 01:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανακοίνωση Eurogroup: Τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα

Με μια λιτή ανακοίνωση το Eurogroup επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψουν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Το Eurogroup συζήτησε την τρέχουσα αξιολόγηση των δεσμεύσεων της Ελλάδας, υπό το υπάρχον πρόγραμμα. Οι υπουργοί συμφώνησαν ότι η Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις την Τετάρτη (11 Μαρτίου) στις Βρυξέλλες.

Τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών θα είναι καλοδεχούμενα στην Αθήνα για να υποστηρίξουν αυτή τη διαδικασία».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. η Dimi avatar
    η Dimi 11/03/2015 02:07:51

    ΒΡΕ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΙ... Σκίζετε το Μνημόνιο και το υπογράφετε στα γόνατα - Δεν θέλετε δήθεν τη δόση και την αποζητάτε παρακαλεστοί - Σταματάτε δήθεν τη Λιτότητα και την συνεχίζεται αμείωτα - Διώχνεται δήθεν την Τρόϊκα και την φέρνεται με πανό καλωσορίσματος και ροδοπέταλα - Πιάνεται δήθεν το θεριό απ΄ την ουρά και το φιλάτε στα ποδάρια... Ο Ψευτοθόδωρος συστήνεται (Ντίνος Ηλιόπουλος) http://youtu.be/OEKRWa5ZGRk ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ/ 7 ώρες πριν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.