22/07/2013 19:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανακοίνωση για την αναδιάρθρωση των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ

 Η Κυβέρνηση αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια εξειδικευμένων ανεξάρτητων συμβούλων για να προχωρήσει στη ριζική αναδιάρθρωση των επί σειρά ετών ζημιογόνων κρατικών εταιρειών Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) και ΛΑΡΚΟ. Με τη βοήθεια των συμβούλων και σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους των εταιρειών θα διερευνηθούν υλοποιήσιμα σχέδια αναδιάρθρωσης.

Τα σχέδια αυτά θα περιλαμβάνουν την αναγκαία αναδιάρθρωση και προσαρμογή των εταιρειών προκειμένου να καταστούν βιώσιμες με στόχο την ιδιωτικοποίησή τους εντός του 2014 ή/και να διευκολύνουν την πώληση επιμέρους στοιχείων του ενεργητικού τους.

Τα σχέδια αυτά θα πρέπει να ελαχιστοποιούν το κόστος των εταιρειών αυτών για τον Έλληνα φορολογούμενο και να είναι συμβατά με τους κανόνες της ΕΕ περί κρατικών ενισχύσεων.

Τα αποτελέσματα του πορίσματος των συμβούλων θα οδηγήσουν σε οριστικές αποφάσεις της Κυβέρνησης έως το τέλος Αυγούστου και την υλοποίησή τους έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μηχανολόγος avatar
  Μηχανολόγος 22/07/2013 19:22:33

  Πόσο νέοι είναι...
  καλή μάσα

 2. Ραβινος avatar
  Ραβινος 23/07/2013 06:48:36

  ''Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) και ΛΑΡΚΟ.''Ιερες αγελαδες της πασοκικης ρεμουλας .Παραγωγες χωρις αντικρυσμα {ΛΑΡΚΟ}.{ΕΑΒ ,ΠΥΡΚΑΛ κλπ }Συνδικαλιστικη ευημερια των στελεχων τους και νεποτισμος μεχρι 3 βαθμου συγγνειας , ασφαλιστικες καλυψεις αποχωρησεων πλουσιοπαροχες {Μεσω της μεγαληηηης μας φιλης ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΓΑ },συνταξιοδοτικα προνομια νωριτερης αποχωρησης προκληση κοκ .Αντε να αναδιαρθρωθουν μπας και εξασφαλιστει καποια επαρκεια& ετοιμοτητα πολεμικου υλικου για τις ΕΔ .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.