16/12/2010 14:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ανήσυχοι οι βουλευτές της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων για το μέλλον του ευρώ…

Ενημερώνοντας την κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το επικαιροποιημένο μνημόνιο, ο υπουργός Οικονομικών βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο των βουλευτών οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι με την πολιτική του έχει επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία των πολιτών και κινδυνεύει η αγορά.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Σπυροπάνος Μαργέλης έκανε λόγο ευθέως για  έλλειμμα αξιοπιστίας του ΠΑΣΟΚ στον κόσμο γιατί –όπως είπε-  εξαγγέλλουμε μέτρα που πριν από λίγο καιρό λέγαμε ότι δε θα τα παίρναμε και υπάρχει και αμφισβήτηση για την αποτελεσματικότητα των μέτρων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Παπακωνσταντίνου απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή λέγοντας «ακόμη και η αναφορά σε κάτι τέτοιο κάνει κακό… είναι κάτι που δεν υπάρχει και δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Όσο περισσότερο απαξιώνουμε ένα τέτοιο σενάριο τόσο το καλύτερο…Το μέλλον τη Ελλάδας είναι στο ευρώ και δεν ξέρω κάποια πολιτική δύναμη που να λέει το αντίθετο…Οι καταθέσεις στις τράπεζες είναι απολύτως ασφαλείς…» όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά ποιος τον πιστεύει πλέον…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 16/12/2010 14:53:39

  Λεφτά υπάρχουν.(οκτ 2009)
  Δεν θα χρειαστεί να καταφύγουμε στο ΔΝΤ.(Μαρ 2010)
  Δε θα πάρουμε άλλα μέτρα.(Νοε 2010)
  Συμπέρασμα:"ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ"

  • sawas avatar
   sawas @ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 16/12/2010 15:16:12

   Σωστά

   αφού το είπε ο Nr 2 αναξιόπιστος/κωλοτούμπας πάμε προς ολοταχώς για την Δραχμή

   ....κ. Παπακωνσταντίνου απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.