06/11/2009 13:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αλ. Τσίπρας: Προσχέδιο προϋπολογισμού αδιεξόδων

«Χθες η κυβέρνηση κατέθεσε ένα προσχέδιο προϋπολογισμού αδιεξόδων», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Δεν αντιμετωπίζει τα ελλείμματα αλλά τα κατανέμει στην κοινωνία».

«Δεν αναδιανέμει τον πλούτο, αφήνει ανέγγιχτους όλους όσους κερδίζουν και έχουν μια κερδοφορία ιλιγγιώδη και το κυριότερο δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα της απασχόλησης. Περιμένει να έρθει η άνεργη ανάπτυξη να λύσει τα προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει ότι για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα χρειάζεται μια ριζικά διαφορετική πολιτική. Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι «χρειάζεται μια πολιτική αναδιανομής του πλούτου, παρέμβασης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, χρειάζεται μια πολιτική που δεν θα φορτώνει τα ελλείμματα στην κοινωνία αλλά στους έχοντες και κατέχοντες».

Καταλήγοντας, υπογραμμίζει: «Αυτήν την πολιτική δεν την τολμάει η κυβέρνηση γιατί προϋποθέτει ρήξεις με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.