«Αλέξη, ξέχασα να δηλώσω ένα εκατομμύριο»
13/10/2015 16:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Αλέξη, ξέχασα να δηλώσω ένα εκατομμύριο»

Έκπληκτος ο κόσμος της Αριστεράς ακούει όλα αυτά που λέγονται περί πόθεν έσχες υπουργών. Ο ένας λέει... ξέχασε να δηλώσει ένα εκατ. ευρώ λες και είναι καραμέλες στο άλλο παντελόνι. Ο άλλος... λησμόνησε να πει ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας. Σιγά μωρέ το πράμα που δεν θυμόταν ότι έχει... τεχνική εταιρεία. Ε δεν έγινε και τίποτε. Δεν εθίγη το αριστερό του φρόνημα και οι αγώνες που κάνει για τη φτωχολογιά.

Την κυβέρνηση βεβαίως δεν την πείραξε ότι δύο υπουργοί της έχουν κάνει «λαδιές». Την πείραξε που κάποιος διέρρευσε την πληροφορία και ψάχνουν να τον βρουν.

Αντί λοιπόν ο έντιμος κ. Τσίπρας και ο εντιμότατος κύριος Παππάς να ασχοληθούν με το γεγονός αυτό καθεαυτό, κάνουν την πάπια και ασχολούνται με τον «πληροφοριοδότη». Τέτοια υποκρισία.

Όπως υποκριτικό είναι το γεγονός ότι δεν ανακοινώνονται ονόματα. Γιατί άραγε; Δεν είναι δημόσια πρόσωπα; Δεν έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ να υπηρετήσει τη διαφάνεια; Δεν κατηγορούσε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για διαπλοκή, πλουτισμό και άλλα τέτοια; Γιατί δεν έχουν τα κότσια να πουν: «Αυτοί είναι βρε αδερφέ. Έκαναν λάθος, ξέχασαν, είναι λαμόγια, οτιδήποτε εν πάση περιπτώσει αλλά να αποδείξουν ότι είναι αυτό που πιστεύει ο κόσμος. Διότι ο λαός νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μάτσο άγιοι που ξεχωρίζουν από τους προηγούμενους που ήταν κλέφτες, απατεώνες κ.λπ.

Ιδού λοιπόν η ευκαιρία σας κύριε πρωθυπουργέ και υπουργοί πέριξ αυτού. Γιατί δεν τα βγάζετε στη φόρα τα άπλυτά σας;

Είναι δυνατόν μεγαλόσχημος υπουργός που ξέρει και από οικονομικά να έχει τρία εκατ. ευρώ και να έχει δηλώσει μόνο τα δύο; Κι ο άλλος γηραιός κύριος που μάλλον πάσχει από Αλτσχάιμερ να ξέχασε να δηλώσει τις μετοχές του στη δική του εταιρεία; Έτσι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.