Άνθρακες ο θησαυρός
02/04/2015 06:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άνθρακες ο θησαυρός

147 εκατομμύρια ευρώ και κάτι ψιλά εισπράχθηκαν από την εκούσια καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών εκτός ρύθμισης σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών. Η ρύθμιση αυτή διήρκεσε μια εβδομάδα.

Το θέμα εδώ είναι ότι τις προηγούμενες μέρες κάποιοι κυβερνητικοί κύκλοι, τους υπολογισμούς των οποίων αναπαρήγαγε η Αυγή για να πει ότι «λεφτά υπάρχουν», μιλούσαν για 500 εκατομμύρια ευρώ ζεστό χρήμα που θα μπει στα δημόσια ταμεία. Τελικά μπήκε μόλις το 1 και κάτι/5. Με δυο λόγια: Άνθρακες ο θησαυρός…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 02/04/2015 09:07:33

  Πολύ απλά, ο κόσμος κρατάει τα λεφτά του, διότι σου λέει α) ΣΥΡΙΖΑ έχουμε, μπορεί να φέρει και καμιά καλύτερη ρύθμιση και κυρίως β) αν είναι να πάμε στη δραχμή, ας το αφήσουμε για να πληρώσουμε τότε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δέσμιος του εαυτού του για μια ακόμη φορά.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Διογένης 02/04/2015 17:16:28

   Κάπως έτσι. Αυτοεγκλωβισμένοι στον ίδιο τον παραλογισμό τους είναι και με την πλύση εγκεφάλου που υπέστη ο λαός μας από λαϊκιστές εδώ και χρόνια, την πάτησε πολύ χοντρά πιστεύοντας στους απόλυτους ψεύτες. Το καινούριο το ακούσατε; Θυμάστε που έταζαν στο λαό διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές συχνότητες που δεν έκαναν οι "διεφθαρμένοι" της προηγούμενης κυβέρνησης; Θα κάνει διαγωνισμό τελικά αλλά δε θα πάρει σχεδόν τίποτα μιας και κανείς δεν έχει να δώσει αφού όλα τα κανάλια είναι καταχρεωμένα. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος ισχύει και εδώ. Αλλά με το μυαλό που έχουμε που να βρεθεί λογική προ των εκλογών; Τώρα το μάθημα θα το πάρουμε με σκληρή τιμωρία για το λαό και τη χώρα. Δυστυχώς...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.