#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/05/2011 09:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

To μεγάλο παραμύθι για τον μπιν ΛάντενΤην ώρα που η Αμερική προσπαθεί να επιβάλλει την δική της επίσημη άποψη σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, έρχεται, σαν από παραγγελία, η Αλ Κάιντα, και επιβεβαιώνει τον θάνατο του ηγέτη της. Η επιβεβαίωσή της αυτή αναρτήθηκε σε διάφορους ιστότοπους των τζιχαντιστών, και μοιάζει τέλεια συγχρονισμένη με τις απαιτήσεις του Λευκού Οίκου. Όπως ανακοίνωσε η οργάνωση, «το αίμα του Οσάμα δεν θα πάει χαμένο», και πως θα συνεχίσουν οι επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Επιπλέον, το μήνυμα της αναφέρει πως ο θάνατος του Οσάμα «αποτελεί κατάρα για τους Αμερικανούς», ενώ παράλληλα καλείται ο πακιστανικός λαός σε εξέγερση.

Όπως συνήθως συμβαίνει και με άλλες κατασκευασμένες από τη Δύση ανακοινώσεις της Αλ Κάιντα, έτσι και αυτή αφήνει να εννοηθεί πως μάλλον θα υπάρξει μια μελλοντική κίνηση από πλευράς του άξονα Ουάσιγκτον, Λονδίνου, και Τελ Αβίβ, εναντίον του Πακιστάν.

Τα ψέματα σε σχέση με τη ζωή και το θάνατο του Μπιν Λάντεν δεν έχουν τελειωμό. Αξίζει λοιπόν να αναρωτηθούμε, τι ακριβώς γνωρίζουμε για αυτό το άτομο;

Ας δούμε πρώτα τα αναμφισβήτητα στοιχεία, που προέρχονται από δημόσιες πηγές:

1-Ο Μπιν Λάντεν ήταν γνωστό πως πληρώνονταν από τη CIA, η οποία τον χρησιμοποιούσε επί πάρα πολλά χρόνια για τους σκοπούς της. Στην αρχή στρατολογήθηκε επί προεδρίας Κάρτερ, για να πολεμήσει τους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για να ενισχύσει το μουσουλμανικό στοιχείο όπου αυτό βόλευε την Αμερική, όπως για παράδειγμα στη Βοσνία στη δεκαετία του 1990.

2-Πάρα πολλές φορές στη διάρκεια των `90ς, όπου το όνομά του είχε συνδεθεί με διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες, υπήρξαν ευκαιρίες για να συλληφθεί. Κάθε φορά όμως, παρενέβαιναν υπέρ του οι μυστικές υπηρεσίες, είτε έμμεσα είτε άμεσα. Σε μια περίπτωση, επί προεδρίας Κλίντον, οι κατηγορίες εναντίον του αποσύρθηκαν λόγω «έλλειψης στοιχείων».

3-Αν και η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι ο Οσάμα ανεξαρτητοποιήθηκε και ήταν πλέον ανεξέλεγκτος, η υπόλοιπη οικογένειά του παραμένει μια από τις πιο καθεστωτικές και «δυτικοποιημένες» οικογένειες της Σαουδαραβικής ελίτ, που έχουν και γαμήλιους δεσμούς με τη βρετανική υψηλή κοινωνία. Η οικογένεια των Μπιν Λάντεν συνδέεται με αυτήν των Μπους, και διατηρεί τη πλειοψηφία των μετοχών σε πολυεθνικά κονσόρτιουμ του ομίλου Carlyle Group, μέλη του ΔΣ  του οποίου είναι  μεταξύ άλλων και οι George Bush Sr, και John Major.

4-Πολλές φορές  στο παρελθόν έχει ανακοινωθεί ο θάνατος του Μπιν Λάντεν, ακόμη και από αρχηγούς κρατών. Την 26/12/2001, το Fox News ανέφερε ανταπόκριση από το Πακιστάν, σύμφωνα με την οποία οι Ταλιμπάν παραδέχθηκαν επίσημα το  θάνατο του Μπιν Λάντεν. Μάλιστα, το ρεπορτάζ τον ήθελε να έχει ταφεί μέσα σε 24 ώρες σε ανώνυμο τάφο και σύμφωνα με τη τελετουργία των Σουνιτών (Wahabbist).

Στις 18/1/2002, ο πρόεδρος του Πακιστάν Pervez Musharraf ανακοίνωσε δημόσια πως «Ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός».

Τον Οκτώβριο του 2002, ο Αφγανός πρόεδρος Hamid Karzai μιλώντας στο CNN, δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Μπιν Λάντεν είναι από καιρό νεκρός.

Η τελευταία ανακοίνωση για το θάνατο του Μπιν Λάντεν που έγινε από τον πρόεδρο Ομπάμα, είναι η ένατη φορά που ανακοινώνεται πομπωδώς ο θάνατός του.

5-Η Αλ Κάιντα δεν είναι μια γνήσια οργάνωση, αφού δημιουργήθηκε από το FBI και τη CIA, και χρησιμοποιήθηκε από τις κυβερνήσεις της Δύσης, ώστε να «πουλήσουν» στη κοινή γνώμη τον παγκόσμιο πόλεμο τους εναντίον της τρομοκρατίας.

 

Τι δεν γνωρίζουμε:

1-Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, ούτε καν υποθετικό ή έστω υπονοούμενο, που να συνδέει άμεσα τον Μπιν Λάντεν με την επίθεση της 9/11.

2-Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως ο Μπιν Λάντεν ζει, από τα τέλη του 2001. Αν και έχουν κυκλοφορήσει αρκετά προπαγανδιστικά βίντεό του, που τα δημοσιεύουν η  CIA, και τα γραφεία τύπου του αμερικανικού πενταγώνου, όλα έχουν εκ των υστέρων αποδειχθεί κατασκευασμένα, και δεν υπάρχει κάποιο γνήσιο στοιχείο αυθεντικότητας τους.

Η πιο κραυγαλέα περίπτωση ήταν αυτή του βίντεο που κυκλοφόρησε λίγο πριν τις εκλογές του 2004, και βάσει του οποίου, κατά ομολογία του ιδίου αλλά και του αντιπάλου του (Kerry), ο George W. Bush κέρδισε τη δεύτερη προεδρική του θητεία.

3-Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο Μπιν Λάντεν βρίσκονταν στο κτιριακό συγκρότημα στη πακιστανική κοιλάδα Abbottabad, την 1η Μαΐου 2011. Και ασφαλώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, πλην των λεγομένων του Λευκού Οίκου, ότι ο Μπιν Λάντεν δολοφονήθηκε εκεί.

 

Η πιο πιθανή εξήγηση:

Ως ενεργούμενο των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, ο Οσάμα μάλλον συμφώνησε να αναλάβει την ευθύνη για την 9/11 με αντάλλαγμα την ελευθερία του και τη προστασία της οικογένειάς του, μέλη της οποίας έχουν εμπορικές και οικονομικές συμφωνίες αξίας δισεκατομμυρίων με τους Αγγλοαμερικανούς.

Νεκρός, όπως και ζωντανός, ο Μπιν Λάντεν συνεχίζει να εξυπηρετεί τους σκοπούς των αφεντικών του, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον όρο Αλ Κάιντα, που δεν έχει κανένα νόημα, σαν μπαμπούλα προκειμένου να δικαιολογήσουν την ιμπεριαλιστική, και δικτατορική πολιτική τους  για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της Ουάσιγκτον ότι δεν θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του νεκρού Μπιν Λάντεν, οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές δεν υπάρχουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι πόντισαν τη σορό του στη θάλασσα, 10 μόλις ώρες μετά το θάνατό του.

Άρα τι έχουμε; Ούτε πτώμα, ούτε φωτογραφίες, ούτε βίντεο… ούτε κανένα στοιχείο.

Και μάλιστα η επίσημη εκδοχή της Ουάσιγκτον θυμίζει χολιγουντιανό σενάριο: «Οι γενναίοι βατραχάνθρωποι που έφεραν σε πέρας μια τολμηρή αποστολή, εξοντώνοντας τον Νο 1 τρομοκράτη της υφηλίου…». Για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια, ο αμερικανικός λαός μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος και να πάει για ύπνο ασφαλής!

Μια φανταστική φιγούρα όπως αυτή του Μπιν Λάντεν ήταν πολύ πιο χρήσιμη ζωντανή, από ότι νεκρή. Έτσι εξηγείται το γιατί η Αμερική έκανε τα πάντα προκειμένου να τον διατηρεί ζωντανό στο προσκήνιο. Η απόφαση να τον «πεθάνει», ίσως να οφείλεται στην άμεση ανάγκη για εσωτερική αποδοχή, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η πολυέξοδη κατοχή στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, και η διατήρηση της πανάκριβης και ουσιαστικά αχρείαστης αστυνομοκρατίας στις ΗΠΑ.

Όσο όμως μελετημένη κι αν είναι η φανταστική και κατασκευασμένη αυτή ιστορία, αρχίζει να καταρρέει πολύ πιο γρήγορα από ότι μπορούν να την ανασκευάσουν οι σχετικά άπειροι μαθητευόμενοι μάγοι του Λευκού Οίκου.

Η «ψυχολογική επιχείρηση» Bin Laden-Al Qaeda-911 που ξεκίνησε επί Μπους και νεοσυντηρητικών, και που συνεχίσθηκε από τη κυβέρνηση του Ομπάμα, επαναπροσδιορίζεται έτσι ώστε να την ξαναπατήσει η αμερικανική κοινή γνώμη.

Ίσως μια καλύτερη επιλογή θα ήταν αν ο Ομπάμα έκανε αυτό που έκανε και ο Μπους: Να αφήσει δηλαδή τον Οσάμα κρυμμένο στη ντουλάπα. Τώρα που τον έβγαλε, θα ξεκινήσει μια αλυσίδα γεγονότων, που ακόμη και οι πιο πετυχημένοι χαλκευτές του Λευκού Οίκου δεν θα μπορούν να συμμαζέψουν.

Η ζημιά που προκάλεσε (και συνεχίζει να προκαλεί) στην Αμερική αυτό το παραμύθι, απειλεί πολλούς από τους βασικούς αμερικανικούς πυλώνες και θεσμούς, τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό επίπεδο.

Η επίσημη εκδοχή είναι εύκολα πιστευτή, αν κάποιος αποφασίσει να μη σκέφτεται, και  αν επιτρέψει στους εκπροσώπους της Ουάσιγκτον και στα τσιράκια της στα ΜΜΕ, να κατευθύνουν τη σκέψη του. Άλλωστε, η αναζήτηση της αλήθειας μέσα στα ψέματα, απαιτεί μια κάποια προσπάθεια.

S.A. από 21st Century Wire

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. sawas avatar
  sawas 08/05/2011 11:02:49

  Τα ψέματα που έχουμε ακούσει δεν έχουν τελειωμό.....
  Αν και από τον αρθρογράφο θα περίμενα επιπλέον συνδέσμους (για εξακρίβωση) η άποψη του είναι ενδιαφέρον.....μπράβο Strange για την επιλογή!!

 2. Lakis Santa avatar
  Lakis Santa 08/05/2011 11:44:23

  Basika swsto. To erwtima einai, giati twra. To arthro den mas to leei. Afto omws einai prwtarxikis simasias. Bravo ston.Obama

 3. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 08/05/2011 13:07:44

  Μαϊκλ Μουρ - Fahrenheit 9/11
  Για να μην κουραζεστε !! Σαουδικη Αραβια ειναι ο μπαμπας!! και ολοι παιδια τους!
  Ειναι πολλα τα $$ μαμα.

  ΠΠ

  • Γιάννης_Άλιμος avatar
   Γιάννης_Άλιμος @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 11/05/2011 11:08:46

   http://en.wikipedia.org/wiki/Loose_Change_(film)

 4. Κάποιος avatar
  Κάποιος 08/05/2011 13:16:31

  Μετά την πτώση του Σιδηρού Παραπετάσματος έπρεπε να βρεθεί ένας λόγος ώστε να μην μειωθούν οι στρατιωτικές δαπάνες και να συντηρηθεί το διεθνές ιμπεριαλιστικό καταστημένο και οι βιομηχανίες όπλων.
  Έπρεπε λοιπόν να δημιουργηθεί ένα νέο αντίπαλο δέος γιατί διαφορετικά, πώς θα επιβίωνε το δυτικό ιμπεριαλιστικό εποικοδόμημα και πώς θα δικαιολογούνταν οι περιστολές ατομικών ελευθεριών προς όφελος διαφόρων κρατικών και ιδιωτικών πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων που είχαν παγιωθεί από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου ;
  Έτσι κατασκευάστηκε ο μύθος της Αλ Κάιντα στηριγμένος προφανώς σε υπάρχουσες φονταμενταλιστικές τρομοκρατικές ομάδες, ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος παγκόσμιος μπαμπούλας.

  Διαφορετικά τι θα κάναμε χωρίς βαρβάρους ;
  Θα έπρεπε οι λαοί να ασχοληθούν με τους πραγματικούς τρομοκράτες δηλαδή το παγκοσμιοποιημένο χρηματοπιστωτικό κατεστημένο και τις κυβερνήσεις των χωρών τους που ενδιαφέρονται μόνο για να πλουτίζει η ελίτ που τις χρηματοδοτεί σε βάρος της πλειοψηφίας των πολιτών.

 5. δημης avatar
  δημης 08/05/2011 14:13:48

  ΠΡΙ ΑΠΟ 25+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ " ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ" ΕΚΕΙ, ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΝΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ...ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΚ-ΝΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ...
  ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΡΥΒΟΤΑΝ"ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ........
  ΜΟΝΟ Η ....ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ .....
  ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ....ΓΚΟΛΦΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.....

 6. Xrhstos Theocharis avatar
  Xrhstos Theocharis 08/05/2011 17:25:40

  Για όσους αγαπούν τα κανάλια/ιστοσελίδες τύπου Λιακόπουλου, ο S.A. έδωσε και την πηγή... h**p://www.21stcenturywire.com

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Xrhstos Theocharis 08/05/2011 18:11:40

   Πάντα...

 7. martin avatar
  martin 08/05/2011 23:12:43

  Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι όλα συνδέονται με τα διεθνή αμερικανο-σιωνιστικά κέντρα που διαρκώς απεργάζονται σενάρια ενάντια στον ελληνισμό (και την ορθοδοξία). Επίσης, στη συνωμοσία συμμετέχουν εξωγήινοι, οι ελ κτλ.

 8. parsifal avatar
  parsifal 09/05/2011 15:27:38

  Mπράβο SA πολύ καλή επιλογή για μετάφραση. Η απόρριψη με την υπαγωγή σε ιστοσελίδες τύπου Λιακόπουλου είναι εύκολη αλλά θα πρέπει να υπάρξει κάτι πιό πειστικό.
  Εμείς που γνωρίζομε τι τρελλοί τζίροι γίνονται γύρω απο την "τρομοκρατία", την "εγκαιρη προειδοποίηση", την καταγραφή ΤΦ, emails κλπ, το ειδικό λογισμικό "φιλτραρίσματος" κ.α. αντιλαμβανόμεθα απόλυτα πώς οτι εκπορεύεται απο τα κέντρα της "αντιτρομοκρατίας" πρέπει να εξετάζεται με καχυποψία και απαίτηση για πλήρη τεκμηρίωση, που εν προκειμένω πόρω απέχει απο τα διαλαμβανόμενα σε ανακοινώσεις, μισόλογα "κύκλων", βλακώδη θρησκόληπτα σχόλια του Ομπάμα κ.α.
  Αυτά οταν ειδικότερα η "αντιτρομοκρατία" στοχεύει τον εν πολλοίς νεφελώδη και με θολά ελατήρια και θολότερους χρηματοδότες (βλ. Σαουδική Αραβία) χώρο του "ριζοσπαστικού Ισλάμ". Είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα με τα κάποτε υπαρκτά τρομοκρατικά εγχειρήματα στην Ευρώπη, με σαφείς ιδεολογικοπολιτικές ορίζουσες και αφετηρίες, μετάλλαξη μαζικών κινημάτων του 60 - 70 κ.α. Βεβαίως και εδώ εχομε εκφυλισμό, διείσδυση υπηρεσιών και διεθνών παραγόντων και απαιτείται προσοχή και ενδελεχής ανάλυση της πιθανής σχέσεως με πραγματικά πολιτικά κίνητρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.