25/09/2009 00:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

O Μανουέλ Σελάγια καταγγέλλει απόπειρες δολοφονίας τουΟ ανατραπείς πρόεδρος της Ονδούρας Μανουέλ Σελάγια, που  επέστρεψε κρυφά στην Ονδούρα περίπου τρεις μήνες αφότου εκδιώχθηκε με στρατιωτικό πραξικόπημα από την εξουσία, αναζήτησε καταφύγιο αρχικά στο κτίριο του ΟΗΕ στην πρωτεύουσα Τεγκουσιγκάλπα, και σήμερα είναι «ταμπουρωμένος» στη πρεσβεία της Βραζιλίας.

Όπως δήλωσε, «υπάρχουν Ισραηλινοί μισθοφόροι που προσπαθούν να με δολοφονήσουν… εισάγοντας τοξικά αέρια στο κτίριο της πρεσβείας και εκπέμποντας ακτινοβολία υψηλής συχνότητας εναντίον μου». Ο πρώην πρόεδρος ισχυρίζεται ότι απειλείται με θάνατο, αλλά «προτιμά να στέκεται όρθιος παρά να γονατίσει ενώπιον μιας στρατιωτικής δικτατορίας».

Μάρτυρες αναφέρουν πως υπάρχουν στρατιώτες γύρω από τη πρεσβεία οι οποίοι και χειρίζονται κάποια συσκευή που μοιάζει με δορυφορικό πιάτο και που εκπέμπει ένα «τσιριχτό θόρυβο». Όπως όμως αναφέρει η αστυνομία της Ονδούρας, «δεν υπάρχουν ούτε μισθοφόροι ούτε ειδικές συσκευές. Απλά υπήρξε μια προσωρινή διακοπή του ηλεκτρικού και της υδροδότησης του κτιρίου, η οποία και αποκαταστάθηκε…».

 Miami Herald

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.