#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/07/2011 07:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φόβοι για πόλεμο στην Μέση Ανατολή τον Σεπτέμβριο

 Ο Richard Silverstein, εκδότης του μπλογκ Tikun Olam, έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο πριν από δυο ημέρες, με τίτλο: «Έκπληξη τον Σεπτέμβριο: Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν;» ( ).

Στο άρθρο αναλύει την πιθανότητα μιας ισραηλινής επίθεσης εναντίον του Ιράν, με αφορμή την επίσημη αναγνώριση από τον  ΟΗΕ του παλαιστινιακού κράτους.

Μια ισραηλινή επίθεση θα αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού», μετατοπίζοντας την παγκόσμια προσοχή από την παλαιστινιακή διπλωματική νίκη σε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο, που μπορεί να απειλήσει ακόμη και την ίδια την ύπαρξη του Ισραήλ.

Ο Netanyahu αντιμετωπίζει δυο ενδεχόμενα: Την πολιτική ταπείνωση και την διπλωματική ήττα, ή τον πόλεμο με την ελπίδα ότι θα τον στηρίξει η Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με το άρθρο του Silverstein, ένας βετεράνος δημοσιογράφος με διασυνδέσεις στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, λέει πως: «Κάποιοι Αμερικανοί αξιωματούχοι θεωρούν ότι μια τέτοια επίθεση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, όταν αποστρατευθεί ο ΑΓΕΕΘΑ McMullen. Θα είναι μια πολιτική κίνηση πολέμου, με σκοπό τον αντιπερισπασμό της κοινής γνώμης από την Παλαιστίνη… οι ανώτατοι Αμερικανοί αξιωματούχοι αντιτίθενται σθεναρά στην ιδέα…».

Αν όντως γίνει μια επίθεση, τότε το τάιμινγκ δένει με τους ισχυρισμούς του Ισραήλ περί της δολοφονίας του Λιβανέζου πρωθυπουργού Rafik Hariri από την Hezbollah. Το βραχυπρόθεσμο σχέδιο των Ισραηλινών είναι να σπείρουν το χάος στον Λίβανο, να πλήξουν τη Συρία, και να αποδυναμώσουν στρατηγικά το Ιράν, πριν την τελική στρατιωτική επίθεση. Ο τελικός σκοπός τους για την ευρύτερη περιοχή είναι τρελός, ακόμη και για να τον συζητάμε. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν αμφιβάλλει πως μια σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν μπορεί να οδηγήσει σε πυρηνική μονομαχία, με καμία από τις δυο πλευρές να μην υποχωρεί, αφού και οι δυο χώρες βάζουν την περηφάνια τους επάνω από τη κοινή λογική.

Ο πρώην επικεφαλής της Μοσάντ Meir Dagan διαφωνεί με τα ισραηλινά σχέδια. Και όπως γράφει ο Silverstein, ο  Dagan δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είχε τραγικές συνέπειες για όλους και ειδικά για το Ισραήλ. Το ίδιο ακριβώς πιστεύουν και: ο πρώην αρχηγός της στρατιωτικής αντικατασκοπείας Shlomo Gazit, ο πρώην υπουργός Άμυνας Benyamin Ben Eliezer, και ο πρώην αρχηγός της Μοσάντ Ephraim HaLevy, όπως και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με τον Silverstein, ο  Dagan δεν θα μιλούσε δημοσίως αν δεν ήταν σίγουρος πως η κυβέρνηση Netanyahu σχεδίαζε πραγματικά να επιτεθεί στη Τεχεράνη. Όπως λέει, ο Dagan είναι σίγουρος, καθώς όλοι οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ιθύνοντες που δεν συμφωνούσαν με πόλεμο εναντίον του Ιράν έχουν πλέον αποσυρθεί. Υπάρχει, λέει, ένας εντελώς καινούργιος θίασος αποτελούμενος από ανθρώπους που ένας προσπαθεί να ξεπεράσει τον άλλο, χαϊδεύοντας τα αφτιά του Netanyahu και του Ομπάμα.

Ο Meir Dagan είναι γνωστός για την αποφυγή της διασημότητας, και για τα μετρημένα του λόγια. Δεν ανοίγει το στόμα του αν δεν είναι απαραίτητο. Για αυτό, το ενδεχόμενο της επίθεσης είναι σοβαρό.

Ο Netanyahu βλάπτει τόσο το Ισραήλ, όσο και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και όπως αναφέρει ο Silverstein, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος στον Λευκό Οίκο που να μπορεί να του αντισταθεί, σε περίπτωση που επιλέξει τη σύγκρουση με το Ιράν. Ο ΑΓΕΕΘΑ ναύαρχος McMullen, και ο υπουργός Άμυνας Robert Gates, πρόκειται να αντικατασταθούν από τους: στρατηγό Martin Dempsey, και τον πρώην αρχηγό της CIA  Leon Panetta. «Αυτοί οι δυο δεν θα θελήσουν να φανούν εικονοκλάστες, και μάλλον θα στηρίξουν μια επίθεση στο Ιράν αν την θέλει και ο πρόεδρος. Στη Ουάσιγκτον συμβαίνει κάτι ανάλογο με αυτό που υφίσταται στο Ισραήλ. Και όλοι φοβόμαστε για το τι μέλλει γενέσθαι τον Σεπτέμβριο».

Αν ποτέ χρειάζονταν η Αμερική να το παίξει σκληρή με κάποιον, σήμερα είναι η στιγμή που θα πρέπει να δείξει πυγμή απέναντι στο Ισραήλ. Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να συγκρατήσουν το λυσσασμένο αυτό σκυλί. Ούτε η Κίνα, ούτε η Ρωσία, ούτε καν ο ΟΗΕ. Μόνο οι ΗΠΑ. Όπως είπαν όχι στον Σαντάμ , έτσι πρέπει να πούνε και στο Ισραήλ. Μήπως ο Σαντάμ επιτέθηκε ποτέ στην Αμερική σε διεθνή ύδατα; Όχι. Μήπως οι Ταλιμπάν; Όχι. Το Ιράν; Όχι. Οι μόνοι που το έκαναν είναι οι Ισραηλινοί, που επιτέθηκαν απρόκλητα εναντίον του πλοίου USS Liberty.

Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να πει στην μεγαλύτερη παγκόσμια υπερδύναμη: «Άντε γαμήσου», και να μην υφίσταται κάποια συνέπεια, επειδή όποιος αντιτεθεί σε αυτό, κατηγορείται αμέσως για «αντισημιτισμό»! Τρίχες. Μια πράξη πολέμου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια. Έτσι απλά. Η Αμερική θα πρέπει να πάψει επιτέλους να παίζει το ρόλο της γυναίκας στις σχέσεις της με το Ισραήλ, και να διδάξει τρόπους στον Netanyahu.

Χρειαζόμαστε έναν John Wayne στον Λευκό Οίκο, που να μπορεί να πει στο Ισραήλ ότι ή θα σέβεται τη διεθνή νομοθεσία και τα δικαιώματα των Παλαιστινίων, ή αλλιώς θα χάσει την αμερικανική στρατιωτική, οικονομική, και διπλωματική στήριξη. Σήμερα, δυστυχώς, η Αμερική διαθέτει ένα πρόσεδρο και 300 καραγκιόζηδες στο Κογκρέσο που βάζουν τα συμφέροντα των Ισραηλινών πάνω από αυτά της χώρας τους.

Σε ένα άρθρο του, ο Dave Lindorff έγραψε πως η ανθρωπιστική βοήθεια που το αμερικανό πλοιάριο σκόπευε να μεταφέρει στη Γάζα, εμποδίστηκε όχι μόνο από το Ισραήλ, αλλά και από την αμερικανική κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση Ομπάμα, ζήτησε από το Ισραήλ δημοσίως, να χρησιμοποιήσει βία εναντίον του αμερικανικοί σκάφους», λέει ο Lindorff.

Τι σιχαμερή κατάσταση. Το Ισραήλ, που πέρσι επιτέθηκε εναντίον ενός άοπλου τουρκικού σκάφους, δολοφονώντας 9 άτομα, καθώς και έναν 19χρονο Αμερικανό τον οποίο κυριολεκτικά εκτέλεσαν οι στρατιώτες του, όχι μόνο ενθαρρύνεται να επιτεθεί εναντίον του αμερικανικού ειρηνικού πλοίου, αλλά ωθείται να το κάνει από τον ίδιο τον πρόεδρο και την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ!

Αυτή η τελευταία προδοτική πράξη των Ομπάμα και Κλίντον είναι μια μόνο από πολλές. Η προδοσία είναι στο αίμα τους. Δεν υπηρετούν τον αμερικανικό λαό, αλλά τα προσωπικά τους συμφέροντα και αυτά των ελίτ. Η  Αμερική, αλλά και ολόκληρος ο ελεύθερος κόσμος δεν μπορούν πια να βασίζονται στον Λευκό Οίκο για να αποτρέψει μια ισραηλινή επίθεση στο Ιράν. Μια επίθεση που θα μπορούσε να καταλήξει σε παγκόσμια πυρηνική καταστροφή.

S.A.-The Excavator

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 08/07/2011 07:58:53

  Πολύ καλή ανάλυση. Δεν έχω όμως πεισθεί για την επικράτηση της μη λογικής. ΄
  Μάλλον κάτι άλλο υπάρχει που δεν φαίνεται.

 2. koinos_nous avatar
  koinos_nous 08/07/2011 08:04:48

  Αφου δημοσιοποιειται ενα τετοιο ενδεχομενο, καιγεται η ενισχυεται το σεναριο ?

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 08/07/2011 08:16:45

  21/12/2012;
  Ημερολόγιο Μάγια;
  Μας προετοιμάζουν για κάτι;
  Οι ΗΠΑ αρχίζουν τώρα και σκέφτονται να χτυπήσουν Συρία μεριά.
  Η Μ. Ανατολή θα ξαναγίνει πυριτιδαποθήκη το επόμενο διάστημα.
  Το αμερικανικό χρέος χρειάζεται πολέμους για να τραφεί. Η αμερικανική οικονομία στηρίζεται σε πωλήσεις οπλικών συστημάτων και τοπικές αναφλέξεις.
  Η Κίνα τους τρομάζει.
  Και άλλα πολλά.

 4. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 08/07/2011 10:13:50

  Το ΙQ του Netanyahu γνωστόν: Πιθανότατα μονοψήφιος αριθμός.
  Αλλά με αφορμή έναν απλό αριθμό, τώρα και αντισημητισμός στο Tea Party;
  Είμαι φαντασιόπληκτος που βλέπω ήδη θυγατρική Hizbollah (American style) στα βουνά της Αριζόνα;

  • bavarian avatar
   bavarian @ Ο Θείος 08/07/2011 12:33:17

   Θείε, σε εκτιμώ πολύ και γι΄αυτό εκπλήσσομαι με την αρλούμπα σου περί βλακός Νετανιάχου. Ο Μπίμπι είναι πολύ έξυπνος, ικανός και μορφωμένος. Χώρια που ψιλογουστάρει την Ελλάδα και δεν πάει καθόλου τους Τούρκους. Είναι από τους λίγους Ισραηλινούς που δεν έχουν πατήσει ποτέ στην Τουρκία. Όλη η οικογένεια Νετανιάχου απαρτίζεται από έξυπνους, πατριώτες ( φαντάζομαι έχεις διαβάσει για τον αδερφό του , Γιονατάν Νετανιάχου, ήρωα της επιχείρησης στο Έντεμπε) και μαχητικόυς τύπους. Οτι επίσης είναι σωβινιστής και ξεροκέφαλος είναι άλλο ζήτημα. ( άσε που αυτά τα χαρακτηριστικά του σε καλό του βγαίνουν μέχρι τώρα)

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ bavarian 08/07/2011 21:44:04

    Ως προς τις ανθρώπινες ικανόητες και ιδιότητες, ο Θεός σπάνια τις χαρίζει όλες μαζί στο ίδιο πρόσωπο:
    Και η Μαίριλυν όμορφη ήταν (και θαραλλέα) η άμοιρη, αλλά από μυαλό...
    Επίσης, κάθε μηλιά δεν κάνει μόνον νόστιμα μήλα..
    Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ bavarian 08/07/2011 22:31:31

    Ως προς τη σχέση του με την Τουρκία, έχεις δίκιο.
    Θα πρόσθετα και την εξαιρετική "χημεία" του Μπίμπι με τον δικό μας Δ. Χριστόφια, τον μοναδικό κομμουνιστή ηγέτη χώρας της Ευρωζώνης.

 5. Kargia avatar
  Kargia 08/07/2011 11:06:45

  Να' χαμε να λέγαμε...

 6. stefanos avatar
  stefanos 08/07/2011 11:16:14

  Ενας παγκόσμιος πόλεμος είναι μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση αυτό που Τους χρειάζετε προκειμένου να επιτυχουν το σκοπό τους για την εγκαθιδρυση της παγκόσμιας Δικτατορίας και του Παγκόσμιου Δικτάτορα. Φαίνεται ότι το σχεδιο των Σιωνιστών μπαίνει στην Τελικη; του ευθεία. Υπολογίζουν βέβαια χωρίς το "Ξενοδόχο"και θατο πληρώσουν πολύ ακριβα. Αλοίμονο όμως στους λαούς που θα συμμετέχουν σε αυτόν τον πόλεμο.

  Υ.Γ: Πληροφορίες για τα επερχόμενα:1) Αποκάλυψη του Ιωάννη,2) Προφητείες Γέροντος Παϊσίου3) προφητική συνεντευξη Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού.

  • man8os avatar
   man8os @ stefanos 08/07/2011 12:58:17

   1929-1939
   Oχι και πολυ παραλογο, εε???

 7. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 08/07/2011 11:55:01

  Τελικά ο Γαπ για τα συμφέροντα της ΄΄πατρίδας΄΄ του εργάστηκε, και μάλιστα με πολύ ζήλο..

  • Dee Jay Stelios avatar
   Dee Jay Stelios @ ΕΥΑ 08/07/2011 15:30:02

   Σωστή σε βρίσκω

 8. Γιώργος avatar
  Γιώργος 08/07/2011 12:07:56

  Ένα άρθρο είναι... Μας έχετε πρήξει με τον αντισημιτισμό, λες και είναι οι περιούσιοι που δεν πρέπει να τους αγγίζει κανένας... Άρα, όσοι λένε κακά λόγια για τους Έλληνες, είναι ανθέλληνες. Ή δεν πάει έτσι;

 9. domenico avatar
  domenico 08/07/2011 12:17:20

  Ένας ανώνυμος αρθρογράφος, ερμηνεύει αποσπασματικά και κατά τα γούστα του επώνυμους όπως ο Richard Silverstein, και οι απόψεις του δημοσιεύονται σε έαν φιλοιρανικό blog. Που είναι το νέο;

 10. Αλέξανδρος Αρβανιτάκης avatar
  Αλέξανδρος Αρβανιτάκης 08/07/2011 13:18:09

  "Τι σιχαμερή κατάσταση. Το Ισραήλ, που πέρσι επιτέθηκε εναντίον ενός άοπλου τουρκικού σκάφους, δολοφονώντας 9 άτομα, καθώς και έναν 19χρονο Αμερικανό τον οποίο κυριολεκτικά εκτέλεσαν οι στρατιώτες του, όχι μόνο ενθαρρύνεται να επιτεθεί εναντίον του αμερικανικού ειρηνικού πλοίου, αλλά ωθείται να το κάνει από τον ίδιο τον πρόεδρο και την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ!"

  Νόμιζα ότι η ρήξη στις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, λόγω του περυσινού επεισοδίου, ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδας και της Κύπρου. ΚΑι η άποψη περί των 9 αθώων είναι πολύ σχετική....
  Κατά τα άλλα, το ενδεχόμενο μιας μεγάλης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή μπορεί να προκαλέσει τεράστια αποσταθεροποίηση και στην περιοχή μας, σίγουρα δεν θα είναι μια καλή εξέλιξη.

 11. Έψιλον avatar
  Έψιλον 08/07/2011 14:47:53

  Ποτε επιτέλους θα καταλάβουμε ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΟΡΕΥΕΙ.Από το καιρό που δημιουργήθηκε αυτό το κράτος της αυθαιρεσίας έχει κάνει κάτι και να βγει ζημιωμένο? ΟΧΙ!!! Έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα οι Μουσουλμάνοι να το περιορίσουν?ΟΧΙ. Άρα να ξέρετε ότι ότι και να γίνει τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Οι Εβραίοι πάλι θα βγούν κερδισμένοι.

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ Έψιλον 08/07/2011 15:44:57

   Αντισημιτισμός!

   Στην πυρά! Θάνατος! Το ΜΙΣΟΣ! Το ΜΙΣΟΣ!

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ (A)θανάσης 08/07/2011 21:58:28

    Α-Θανάση, κουντούρντισες!
    Κάποιοι σε πιστεύουν!!!!
    Παλιο-σημιτικέ....

    • (A)θανάσης avatar
     (A)θανάσης @ Strange Attractor 08/07/2011 23:30:34

     Αφού δεν το είπαν αυτοί που το επαγγέλλονται, είπα να καλύψω τον "οικολογικό θώκο"...


     Εύκολο είναι τελικά...

  • Φακ Κωστας avatar
   Φακ Κωστας @ Έψιλον 08/07/2011 19:32:07

   Εγώ συμφωνώ με τον Έψιλον...οι Ισραηλινοι τα καταφέρνουν...
   Ας κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια..

 12. ΑΛΗΘΙΝΟΣ avatar
  ΑΛΗΘΙΝΟΣ 09/07/2011 00:07:12

  Για ποια αμερικανικη ηγεσια μιλατε?Ολοι ειναι εβραικης καταγωγης.Ειναι δυνατον εβραιος να χτυπησει εβραιο?

 13. Ignoramus avatar
  Ignoramus 09/07/2011 01:48:29

  Και ο Ομπάμα εβραιος; Τι μας λες;

  • O Θείος avatar
   O Θείος @ Ignoramus 09/07/2011 22:51:52

   Ναι!!
   Όπως ανακάλυψε ο Ηρακλής Πουαρώ νο 2, είναι και Μαύρος και Εβραίος και φυσικά κομμουνιστής (και μάλιστα αιρετικός κομμουνιστής : Τρότσκας).

 14. Έψιλον avatar
  Έψιλον 09/07/2011 02:03:17

  Συγγνώμη που είναι στα Αγγλικά αλλα είναι μέρος από το πραγματικό κείμενο.Αυτά τα πρόσωπα της Αμερικανικης Ιστορίας από διαφορετικές εποχές Αντί_Σημίτες και αυτοί?Τυχαίο δεν νομίζω
  Benjamin Franklin
  "I fully agree with General Washington, that we must protect this young nation from an insidious influence and impenetration. That menace, gentlemen, is the Jews. In whatever country Jews have settled in any great number, they have lowered its moral tone; depreciated its commercial integrity; have segregated themselves and have not been assimilated; have sneered at and tried to undermine the Christian religion upon which that nation was founded by objecting to its restrictions; have built up a state within a state; and when opposed have tried to strangle that country to death financially, as in the case of Spain and Portugal. For over 1700 hundred years, the Jews have been bewailing their sad fate in that they have been exiled from their homeland, as they call Palestine. But, gentlemen, did the world give it to them in fee simple, they would at once find some reason for not returning. Why? Because they are vampires, and vampires do not live on vampires. They cannot live only amongst themselves. They must subsist on Christians and other people not of their race. If you do not exclude them from these United States in the Constitution, in less than 200 years they will have swarmed here in such great numbers that they will dominate and devour the land, and change our form of government, for which we Americans have shed our blood,
  Harry Truman's Forgotten Diary
  Rebecca Dona, Peter Carlson - Washington Post 11 July, 2003
  The Jews, I find are very, very selfish," President Harry S. Truman wrote in a 1947 diary that was recently discovered on the shelves of the Truman Library in Independence, Mo., and released by the National Archives yesterday.
  But the most surprising comments were Truman's remarks on Jews, written on July 21, 1947, after the president had a conversation with Henry Morgenthau, the Jewish former treasury secretary. Morgenthau called to talk about a Jewish ship in Palestine -- possibly the Exodus, the legendary ship carrying 4,500 Jewish refugees who were refused entry into Palestine by the British, then rulers of that land.
  "He'd no business, whatever to call me," Truman wrote. "The Jews have no sense of proportion nor do they have any judgement [sic] on world affairs. Henry brought a thousand Jews to New York on a supposedly temporary basis and they stayed."
  Truman then went into a rant about Jews: "The Jews, I find, are very, very selfish. They care not how many Estonians, Latvians, Finns, Poles, Yugoslavs or Greeks get murdered or mistreated as D[isplaced] P[ersons] as long as the Jews get special treatment.
  US president Richard Nixon blasted Jews as "obnoxious"
  If these American historic figures make this kind of comments in a very different periods of history, that means they knew very well. Jews have many faults and criticize them, not turn you to a monster and anti-Semitic. This tactic is only to make people be afraid to talk because of the stigma to be portrayed as such.

 15. Έψιλον avatar
  Έψιλον 09/07/2011 02:05:51

  Συγγνώμη που είναι στα Αγγλικά αλλα είναι μέρος από το πραγματικό κείμενο.Αυτά τα πρόσωπα της Αμερικανικης Ιστορίας από διαφορετικές εποχές Αντί_Σημίτες και αυτοί?Τυχαίο δεν νομίζω
  Benjamin Franklin
  "I fully agree with General Washington, that we must protect this young nation from an insidious influence and impenetration. That menace, gentlemen, is the Jews.
  Harry Truman's Forgotten Diary, written on July 21, 1947.
  "The Jews, I find, are very, very selfish. They care not how many Estonians, Latvians, Finns, Poles, Yugoslavs or Greeks get murdered or mistreated as long as the Jews get special treatment /
  US president Richard Nixon blasted Jews as "obnoxious"
  If these American historic figures make this kind of comments in a very different periods of history, that means they knew very well. Jews have many faults and criticize them, not turn you to a monster and anti-Semitic. This tactic is only to make people be afraid to talk because of the stigma to be portrayed as such.

 16. BILL avatar
  BILL 09/07/2011 02:26:58

  ΕΨΙΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
  ΓΙΑ ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΜΣ
  ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.