#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/01/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το όνειρο του Χίτλερ, το Τέταρτο Ράϊχ και η απάτη του χρέουςΤο όνειρο του Χίτλερ για μια ενωμένη Ευρώπη, κάτω από την μπότα της Γερμανίας, και με την συνεργασία της Γαλλίας του Vichy, πλησιάζει στην πραγματοποίησή του.

Η τελευταία συμφωνία που επιτεύχθηκε, προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση χρέους, αντικατέστησε τα στούκας και τα τανκς. Εκεί που απέτυχαν οι σιδερόφρακτες στρατιές, πέτυχε  η μεγάλη τραπεζική απάτη, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε τεχνητά η λεγόμενη κρίση χρέους της Ευρώπης.

Πρόκειται για πόλεμο με άλλα μέσα. Όπου οι ψυχολογικές μέθοδοι αντικατέστησαν τα όπλα, αλλά όπου το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Η διάλυση των εθνικά κυρίαρχων κρατών, και η επικράτηση του Deutchland uber alles!

26 από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε μια νέα δημοσιονομική ένωση, στην οποία και θα παραδίδουν τα δημοσιονομικά τους ζητήματα για έλεγχο και έγκριση.

Τα 2 από τα 26 αυτά κράτη είναι βεβαίως βεβαίως η Γερμανία, και η βοηθός της Γαλλία. Δυο χώρες που κάποτε προσπάθησαν να κατακτήσουν την Ευρώπη, αλλά απέτυχαν. Την μια φορά με τον Ναπολέοντα, και την άλλη με τον Χίτλερ. Έτσι σήμερα, 24 κράτη αποδέχονται τον έλεγχο και την κυριαρχία  των δημοσιονομικών τους, αλλά και της εθνικής τους κυριαρχίας, να τα έχουν οι δυο αυτές χώρες.

Η κρίση χρέους ήταν μια συνειδητή εξαπάτηση, από πλευράς των πολυεθνικών τραπεζικών οργανισμών. Η μόνη χώρα που εξαιρέθηκε είναι η Βρετανία, η οποία σίγουρα δεν μετάνιωσε που δεν εντάχθηκε στο ευρώ. Μάλιστα, οι Βρετανοί καλά θα κάνουν να αρχίσουν ετοιμασίες για κλείσιμο των Στενών της Μάγχης, και να θυμηθούν τους εθνεγερτικούς λόγους του Winston Churchill, από την εποχή του πολέμου.

Τους τελευταίους μήνες η δημοκρατία πέθανε στην Ιταλία και στην Ελλάδα, αφού η Γερμανία και η Γαλλία, μαζί με τους τραπεζικούς τους εταίρους, φρόντισαν να απομακρύνουν τους δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες των χωρών αυτών, και να βάλουν στη θέση τους φασιστικά καθεστώτα, που κατευθύνονται από μη εκλεγμένες μαριονέτες, με δικτατορικές όμως εξουσίες.

Και όλα αυτά γιατί; Επειδή η Ελλάδα και η Ιταλία, όπως και η υπόλοιπη ευρωζώνη, μπούκωσαν με ψεύτικο χρήμα που δημιουργήθηκε από το πουθενά, και που δεν έχει καμία μα καμία πραγματική αξία.

Οι οικονομίες των κρατών είναι πλέον εξαρτημένες από αυτό  το πλαστό χρήμα, και κάποιοι επιτήδειοι προκάλεσαν μια ψεύτικη κρίση, με ψεύτικο χρήμα, ώστε να εκβιάσουν τα κράτη με σκοπό να τους παραδώσουν αυτοβούλως την εθνική τους κυριαρχία.

Υπολογίζεται πως όλα τα κράτη του πλανήτη χρωστάνε συνολικά πάνω από $100 τρισεκατομμύρια. Πρόκειται για ένα ποσό που απλά δεν υπάρχει, που ποτέ δεν υπήρχε, και που ποτέ δεν θα υπάρξει. Από αυτό και μόνο αποδεικνύεται ότι η κρίση χρέους είναι τεχνητή, πλαστή, και κατασκευασμένη, και δεν είναι παρά μια τεράστια απάτη, που έχει ως σκοπό την υποδούλωση των λαών στους σκοτεινούς επιχειρηματίες που ελέγχουν τα παγκόσμια πράγματα.

Δυστυχώς, οι λαοί της γης είναι πλέον τόσο υπνωτισμένοι από τα κύματα alpha της τηλεόρασης, από το φθόριο στο νερό (που παρεμπιπτόντως, το εφηύραν οι Ναζί, για να κρατούν ήρεμους τους κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης), από τα chemtrails, από το πρόγραμμα χειραγώγησης του κλίματος HAARP, και ποιος ξέρει τι άλλο, με αποτέλεσμα να πιστεύουν το οτιδήποτε τους σερβίρουν τα κατευθυνόμενα από τις ελίτ ΜΜΕ. Το μήνυμα των ελίτ μεταδίδεται συστηματικά και ανελλιπώς, κάθε μέρα και κάθε νύχτα, από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Έχουμε γίνει τόσο πειθήνια ηλίθιοι, που ευχαρίστως απεμπολούμε την ελευθερία μας, και τα δικαιώματά μας, για χάρη του  …. χαρτιού.

Είμαστε τόσο παράφρονες, που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό που  φοβόμαστε είναι ένα κομμάτι από χαρτί, χωρίς καμιά αξία, στολισμένο με τις απεικονίσεις και τα πορτρέτα κάποιας βασίλισσας, ή κάποιου προέδρου, και για χάρη του οποίου είμαστε διατεθειμένοι να σκλαβωθούμε.

Πρέπει να ξυπνήσουμε. Όλα αυτά είναι σικέ, και ψεύτικα. Όλα είναι μια οργανωμένη απάτη. Είμαστε θύματα ενός πελώριου ψυχολογικού πειράματος χειραγώγησης, που το πραγματοποιούν κάποιοι εγκληματίες, με την συναίνεση των εκλεγμένων ηγετών μας. Πρόκειται για μια εγκληματική πράξη σε μεγάλη κλίμακα. Και ίσως για την μεγαλύτερη εξαπάτηση των λαών, όλων των εποχών.

 

The Blotch

http://theblotch.com/wordpress/?p=1734

Απόδοση: S.A.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/01/2012 10:20:40

  Είμαστε σοβαροί; Η μέρκελ απομάκρυνε τον 'δημοκρατικά εκλεγμένο ηγέτη', αυτόν που του έδινε μέχρι χτες το ένα γερμανικό βραβείο μετά το άλλο;

  Αυτόν που δεν τολμούσε ούτε τολμά να εμφανιστεί χωρίς 200 να τον φυλάνε και που έψαχνε συνεχώς ημερομηνίες στο παγκόσμιο ημερολόγιο για να λείπει από μια χώρα που απεχθάνεται;

  Ο 'δημοκρατικά' εκλεγμένος ηγέτης είναι μήπως αυτός που αιματοκύλισε το Σύνταγμα τον Ιούλιο και απομακρύνθηκε άρον άρον μετά την 28η Οκτωβρίου βασικά για να σωθεί το τομάρι του μετά από μια συμφωνία κυρίων;

  Η 'κυβέρνηση' αυτή είναι ένα τερατούργημα πέραν πάσης αμφιβολίας, αλλά ο φίλος των σπεκουλαδόρων εξακολουθεί να κινεί από το παρασκήνιο τα νήματα.
  Από που εκπέμπει το Blotch? Από τη ΣοσιαληστικήΔιεθνή;

  Καλόν είναι τέτοια δημοσιεύματα αν τα αναπαράγουμε αυτό να γίνεται για να απαντήσουμε ακαριαία με στοιχεία (π.χ. τις εισαγγελικές παραγγελίες για τους φίλους των σπεκουλαδόρων)

  Διαφορετικά η παγκόσμια κοινή γνώμη σχηματίζει λάθος εντυπώσεις για τον καημένο το δημοκράτη γαπ που τον εξεδίωξε η κακιά Μέρκελ.

  Μη μας πασάρονται τώρα και ως μάρτυρες... αυτοί που κανονικά πρέπει να εξοστρακισθούν από τη χώρα (οι ίδιοι το λέν ότι "η καρδιά τους αλλού βρίσκεται")

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ αλλενάκι 21/01/2012 10:37:16

   Έχε όσες ενστάσεις θέλεις επί του περιεχομένου του άρθρου, αλλά όχι επί του γιατί το αναδημοσιεύουμε.
   Όπως ξέρεις, ως παλιά εδώ μέσα, αναδημοσιεύουμε άρθρα επί παντός επιστητού και πάσης απόψεως, για να γίνεται διάλογος, και για να υπάρχει σφαιρική ενημέρωση.
   Όσο για το "δημοκρατικά εκλεγμένος", τι να κάνουμε; Καλώς ή κακώς τον ΓΑΠ τον ψήφισαν οι Έλληνες. Και την Έφη Σαρρή να ψήφιζαν, δημοκρατικά εκλεγμένη θα ήταν! Αυτό εννοεί και ο αρθρογράφος.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Strange Attractor 21/01/2012 10:50:30

    'δημοκρατικά εκλεγμένος' ήταν last year, ο αρθρογράφος ή έχει χάσει επεισόδια ή αναπαράγει συνειδητά διάφορες πληροφορίες

    γενικά το θέμα μου είναι ότι υπάρχει ελλειπής και μονομερής πληροφόρηση στο εξωτερικό για αυτά που συνέβησαν και κυρίως άγνοια του τι εστι σύστημα πασοκ

    έτσι φυσικά να αναπαράγουμε θέματα αλλά να υπάρχει έτοιμη η απάντηση στα αγγλικά και αποστολή στον αρθρογράφο διότι δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις

    το να το συζητούμε μεταξύ μας δεν έχει νόημα, εμείς τα ξέρουμε, το θέμα είναι να το μάθουν και παραέξω, όπως ο γαπ πολύ καλά και μεθοδικά φροντίζει να περνά προς τα έξω μια τεχνητή εικόνα

    • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
     ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ αλλενάκι 21/01/2012 17:52:40

     Συμφωνῶ!!!

   • jctergal avatar
    jctergal @ Strange Attractor 22/01/2012 08:47:44

    Από ότι φαίνεται καλύτερα να είχαμε ψηφίσει Έφη Σαρρή.

  • Αρματιστής avatar
   Αρματιστής @ αλλενάκι 21/01/2012 12:07:11

   αλλενάκι καλημέρα

   Ο αρθρογράφος λέει αλήθειες και ας μην αρέσουν. Ο ΓΑΠ εξελέγη δημοκρατικά. Πιστεύω όμως ότι μόνο τη δημοκρατία δεν υπηρέτησε. Διότι όποιος λέει ψέματα για να αρπάξει την εξουσία και στη συνέχεια πράττει αντίθετα με την εντολή του λαού, μόνο δημοκράτης δεν είναι. Ο ΓΑΠ όμως ανατράπηκε κατά τη γνώμη μου, αντισυνταγματικά και αυτό μας προέκυψε είναι μια αντισυνταγματική κυβέρνηση. Δυστυχώς και με τη συγκατάθεση της ΝΔ. Ο ΓΑΠ ήταν άχρηστος, ανίκανος αντιδημοκράτης και επικίνδυνος. Η κυβέρνησή του βρισκο΄ταν σε πλήρη δυσαρμονία με τη λαϊκή βούληση. Έπρεπε να φύγει. Η μόνη λύση ήταν οι εκλογές και τίποτε άλλο.

   Ο αρθρογράφος όμως γράφει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Οι κυβερνήσεις των 27, όχι οι λαοί, παρέδωσαν τη δημοσιονομική κυριαρχία τους στην ΕΕ, δηλαδή στο δ' Ράιχ. Και πρόσεξε κάτι αλλενάκι. Οι Γερμανοί που αιματοκύλισαν την Ευρώπη και ακόμη περισσότερο τη πατρίδα μας, βρίσκονται και πάλι στη χώρα με δύο γκαουλάιτερ. Κανένα άλλο κράτος της ένωσης δεν έχει ορίσει τοποτηρητές. Μόνο η Γερμανία. Και θα σου πω και κάτι ακόμη. Διάβαζα προχθές ένα άρθρο του καθηγητή κύριου Κοτζιά. Το ταμείο λεηλασίας της δημόσιας περιουσίας, είναι κάτι ανάλογο με ότι εφαρμόστηκε για την λεηλασία της Ανατολικής Γερμανίας. Δηλαδή Γερμανικής έμπνευσής. Είναι ειδικοί οι Γερμανοί στην λεηλασία. Από τη Ρωμαϊκή εποχή.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Αρματιστής 21/01/2012 13:01:36

    Καλημέρα Αρματιστή. Το άρθρο λέει αλήθειες αλλά και τα 'μπλέκει'.
    Για τα περί Γερμανίας καμία αντίρρηση στο σύνολό τους.
    Ασφαλώς εξελέγη δημοκρατικά, υφαρπάζοντας με ψέματα την ψήφο. Ως εκεί καλά.

    Αν όμως ο ΓΑΠ είχε φύγει υπο το κράτος της λαϊκής κατακραυγής της 28ης Οκτωβρίου, θα λέγαμε ανετράπη 'αντισυνταγματικά';

    Θα είχε ανατραπεί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ.

    Αυτό που έγινε στις 28 Οκτωβρίου ήταν ότι απασφάλισε το ΣΥΣΤΗΜΑ και έθεσε σε λειτουργία τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ βαλβίδες ασφαλείας. Ο ΓΑΠ 'απεσύρθη' άρον άρον μετά από συμφωνίες για τις οποίες δεν έχουμε γνώση τι διαμείφθηκε. Εγώ θεωρώ ότι έγινε μια συμφωνία κυρίων για να 'πέσει στα μαλακά'...
    Για το ότι δεν έγιναν εκλογές ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. Γιατί δεν αφέθηκαν να γίνουν;

    Το μόρφωμα που προέκυψε ως 'κυβέρνηση' και συμφωνώ εδώ, δεν ακυρώνει όμως τη λαϊκή δυσφορία προς την κυβέρνηση ΓΑΠ εκείνη τη χρονική περίοδο πλέον, και μην ξεχνάμε ότι η αντίθεση στο ΔΝΤ είχε εκδηλωθεί πλήρως το 2011 έχοντας παύσει βίαια το Μάιο του 2010 με τη διαδήλωση των 5 νεκρών της μαρφίν.

    Διάγουμε περίοδο τεράστιας ανωμαλίας και ίσως τη χειρότερη του Έθνους μας μετά από τον πόλεμο.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Αρματιστής 21/01/2012 13:16:53

    Eπομένως το θέμα μας εδώ δεν είναι κατά πόσον είναι συνταγματική ή όχι η ανατροπή ΓΑΠ (αν θεωρήσουμε ότι είναι τέτοια μέχρι τέλους). Είναι συνταγματικότατη, αναλογιζόμενοι αυτά που έγιναν στη χώρα τη διετία και κυρίως, τις χθεσινές εισαγγελικές παραγγελίες προς τη βουλή.

    Το θέμα μας πρέπει να είναι γιατί η ανατροπή αυτή δεν προχώρησε ως το τέλος με εκλογές, παρά μετατράπηκε σε 'φρανκενστάιν'...

    Και δεν τον ανέτρεψε καμία Μέρκελ και Σαρκοζί.
    Από αυτούς απλά άκουσε μερικά γαλλικά, κάπου παραπάτησε στο διατλαντικό ρόλο που είχε αναλάβει, διότι την προηγούμενη έτρεχε στις βραβεύσεις τους. Συνεταιράκια ήταν μέχρι χθες, ας πρόσεχε.

    Γι αυτό, η εικόνα που θέλει επίμονα να περάσει ως ο νέος Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ο αγωνιστής που μάχεται τα Hedge funds και ανετράπη από το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το 4ο Ράιχ, ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗΣ.

   • ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ avatar
    ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ @ Αρματιστής 21/01/2012 13:41:54

    Για αυτό, λοιπόν:
    α) διεξαγωγή δημοψηφίσματος ΧΘΕΣ και έξοδο απο το 4ο ράϊχ και
    β) διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων

    όταν οι μερκοζύ στις κάννες μας προσέφεραν το δίλλημα του δημοψηφίσματος, διάφοροι που φωνασκούσαν για τα νέα κρεματόρια μας έλεγαν οτι δεν πρέπει να γίνει το δημοψήφισμα γιατί θα καταστραφεί η χώρα άμα εξέλθει απο το 4ο ράϊχ.

    Φαντάζομαι οτι η άρνηση για το δημοψήφισμα και η μή διεκδίκηση των επανορθώσεων προέρχεται απο μυαλά που τα κατέστρεψε το ''χλώριο'' του νερού της βρύσης (!!!!!!!!;;;;;;;;).

    Υ.Γ. περιμένω πως και πως οι άγγλοι να κλείσουν τα στενά της Μάγχης, μπάς και γλιτώσουμε απο αυτούς...

 2. ΜΠ avatar
  ΜΠ 21/01/2012 10:24:56

  " και ποιος ξέρει τι άλλο, με αποτέλεσμα να πιστεύουν το οτιδήποτε τους σερβίρουν τα κατευθυνόμενα από τις ελίτ ΜΜΕ. Το μήνυμα των ελίτ μεταδίδεται συστηματικά και ανελλιπώς, κάθε μέρα και κάθε νύχτα, από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.", θυμόσαστε την Carver Media Group με έδρα τη Γερμανία και ιδιοκτήτη τον πολυεκατομμυριούχο Elliot Carver, στην ταινία του James Bond "Tomorrow Never Dies";
  Προφητικό το σενάριο, ο γερμανικής καταγωγής Elliot είναι αυτός που κινεί τα νήματα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας ΜΜΕ που έχει, με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη και τις οικονομίες του για δικό του όφελος ... Ταινία του 1997, απίστευτη πλοκή και με ιδιαίτερα μηνύματα.

 3. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/01/2012 10:40:18

  Συμφωνῶ μέ τήν ἂποψή σας γιά τήν δῆθεν ''ἐκδίωξη'' τοῦ G.A.P. πού μᾶς πασάρουν,ἀλλά ὃμως συμφωνῶ καί μέ τήν οὐσία τοῦ ὣς ἂνω σχολίου γιά τήν ἀπάτη τοῦ χρέους ἀπό πολυεθνικούς τραπεζικούς ὀργανισμούς καί ἂλλα σκοτεινά κέντρα μέ σκοπό τήν ὑποδούλωση τῶν λαῶν. Ἐμεῖς,ὁ ἀπλός λαός,σάν ὑπνωτισμένοι παρακολουθοῦμε,ἀνήμποροι νά ἀντιδράσουμε... Καταλήγω στήν ἀπλή διαπίστωση ὃτι μπορεῖ νά σκλαβώσουν τό σῶμα μας,τήν ψυχή καί τό πνεύμα μας ὃμως ποτέ...

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/01/2012 10:52:44

   και συμφωνώ με όσα γράφετε, είναι σαφές νομίζω το μπλέξιμο του αρθρογράφου

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/01/2012 10:58:01

  Kαι καλό θα ήταν οι "αγγλόφωνοι" του σάιτ να ετοιμάζουν ορισμένα βασικά κείμενα στα αγγλικά για το "Ιστορικό της διετίας 2009-2011" και προώθηση σε ξένα σοβαρά σάιτ.

  Πρόταση είναι αυτό. Δεν την παλεύουμε διαφορετικά.

  Θα την πάθουμε όπως η Λιβύη, η Γιουγκοσλαβία και άλλοι...

 5. Μεσσήνιος avatar
  Μεσσήνιος 21/01/2012 11:21:38

  Δεν πρέπει τα δικά μας λάθη να τα φορτώνουμε στους ξένους.
  Το άρθρο προέρχεται, αν δεν απατώμαι από τον ρωσικό τύπο.
  Αν ή Ρωσία πετύχαινε όπως επεδίωκε την κατάληψη της Ευρώπης με όχημα τον κομμουνισμό (1922 - 1939), ή με όχημα τον πανσλαβισμό (παλαιότερα) θα ήταν καλά;
  Και δύο παραδείγματα: Δεν θυμάμαι ο δημαγωγός Ανδρέας Παπανδρέου ,όταν επί σειρά ετών απελάμβανε ποσοστό στήριξης και αποδοχής από τους Έλληνες άνω του 55% να συζήτησε για τις γερμανικές αποζημειώσεις. Και δεύτερον όταν ο καγκελάριος Schröder δέχθηκε τα στοιχεία που του παρουσίαν σαν οι ηγέτες μας για την είσοδο στην ΟΝΕ, το έκανε άραγε χωρίς ανταλλάγματα;

 6. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 21/01/2012 14:09:47

  Το άρθρο δεν είναι τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από αγγλοσαξωνικής έμπνευσης προπαγανδιστικά φληναφήματα αντιευρωπαϊστών λαϊκιστών που συγκινούν τους αριστερούς οπαδούς της επαναστικής γυμναστικής και τέρπουν τους εθνικιστές εθνοσωτήρες.
  Συμφωνώ βέβαια με την προτροπή ότι :
  "Πρέπει να ξυπνήσουμε. Όλα αυτά είναι σικέ, και ψεύτικα. Όλα είναι μια οργανωμένη απάτη. Είμαστε θύματα ενός πελώριου ψυχολογικού πειράματος χειραγώγησης, που το πραγματοποιούν κάποιοι εγκληματίες, με την συναίνεση των εκλεγμένων ηγετών μας. Πρόκειται για μια εγκληματική πράξη σε μεγάλη κλίμακα. Και ίσως για την μεγαλύτερη εξαπάτηση των λαών, όλων των εποχών".

 7. andreas avatar
  andreas 21/01/2012 17:33:26

  ειδατε τον κυριο στυλιανιδη?

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ andreas 21/01/2012 17:59:04

   Ὂχι, τί ἒπαθε;

 8. amerikanaki avatar
  amerikanaki 21/01/2012 17:48:38

  Μην αγχωνεστε συντροφοι..
  Εμεις θα σας απελευθερωσουμε απο τον γερμανικο ζυγο.
  Θα διαλυσουμε την φασιστικη ευρωπη και το βρωμοευρω της.
  Οι κινησεις μας ειναι χειρουργικες.
  Οταν ο σανταμ αποφασισε να δεχεται μονο ευρω για το ιρακινο πετρελαιο, τον φαγαμε.
  Τα ιδια επαθε και ο φασιστας της λιβυης.
  Αλλα μας τα χαλασε η κινα...και ο μονος τροπος να διατηρησουμε την κυριαρχια του δημοκρατικου δολλαριου ειναι να διαλυσουμε την ευρωπη.
  Μολις τολμησε το ιραν να αποφασισει την καταργηση του δολλαριου,στις συναλλαγες ρωσιας-ιραν, ξεκινησαμε εμπαργκο..για την αλλαγη καθεστωτος.
  Με τον γιωργακη που αποδεχτηκε να θυσιασει την ελλαδα,για να διαλυσουμε την ευρωπη, ολοκληρωνεται η απελευθερωση της ευρωπης.
  Tωρα για την ιστορια..το οραμα των ηνωμενων πολιτειων της ευρωπης..ηταν οραμα του παλιοφασιστα Λενιν,και το επανεφερε και ο αλλος βρωμιαρης Τροτσκυ, πριν το κλεψει ο χιτλερ.

 9. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 21/01/2012 18:05:15

  "Unfortunately the population of the earth is so utterly zombified by the low alpha waves created by television, by fluoride in the water (an innovation by the Nazis designed to keep concentration camp detainees submissive), and by who knows what other means emanating from chemtrails and the US military’s ultra secret HAARP project, that they are willing to believe everything that comes out of the mouths of the entirely elitist owned and controlled TelePrompTer zombies who deliver THE ELITIST CONTROLLED MESSAGE every night and day in the mainstream news. "

  Δυστυχώς διαβάζοντας τα παραπάνω έπαψα να τους παίρνω στα σοβαρά, έστω και αν μέχρις εκεί είχαν κάνει κάποιες σωστές διαπιστώσεις - έστω και με διάφορες bizzare εκφράσεις.

  Προμηθευτές του λιακό είναι;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.