#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/07/2011 08:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι θέλει η σύγχρονη ευρωπαϊκή ακροδεξιά;Στην Ευρώπη, ο συνδυασμός ρατσιστικής ξενοφοβίας με θρησκευτικούς τόνους, αποτελεί μια σκανδιναβική ειδικότητα, που ήδη έχει εξαχθεί και αλλού, όπως στην Ιταλία, εκεί που έχει εμπνεύσει  το ακραίο κίνημα Militia Christi.

Σύμφωνα με  πρόσφατες εκτιμήσεις, η Νορβηγία διαθέτει περίπου 2.000 ακροδεξιούς εξτρεμιστές. Στην προ διαδικτύου εποχή, ήταν διασκορπισμένοι σε ολόκληρη τη χώρα, χωρίς τη δυνατότητα της εύκολης συνεννόησης και οργάνωσης. Σήμερα όμως, το διαδίκτυο επιτρέπει ακόμη και σε κάποιο «φυσιολογικό αγόρι μιας φυσιολογικής οικογένειας» να ζει μια υποτιθέμενα φυσιολογική ζωή, ενώ την ίδια ώρα να μπορεί να συμμετέχει σε μια «εξτρεμιστική διεθνή» η οποία απέχει μόλις ένα κλικ. Μπορεί δηλαδή να συνομιλεί, να ανταλλάσει πληροφορίες, και να στρατολογεί οπαδούς, μέσα από το σπίτι του.

Στη Γερμανία, η σύγχρονη ακροδεξιά έχει ξεφύγει από την εικόνα του φουσκωτού σκίνχεντ με τα πολλά τατουάζ, και εκπροσωπείται πλέον από έναν καλοντυμένο κύριο της διπλανής πόρτας, που ζει μια διπλή ζωή μέσα από το ίντερνετ. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους υποστηρικτές της Αλ Κάιντα τη περασμένη δεκαετία.

Ο ακροδεξιός εξτρεμισμός της Νορβηγίας όμως, δεν ξεκίνησε από το διαδίκτυο. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Alfred Olsen, που μάλλον είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, οργάνωνε αντί-σιωνιστικά συνέδρια, και ήθελε να πολεμήσει τον «μαρξιστικό καπιταλισμό», τον «φιλελεύθερο μαρξισμό», και τους «ξένους πράκτορες» μέσα από το Λαϊκό Κίνημα Χριστιανικής Αντίστασης που είχε οργανώσει.

Μεταξύ άλλων, ο μουσικός της black-metal  Varg Vikernes διέδιδε τη προπαγάνδα του μίσους μέσα από παγανιστικούς και σατανιστικούς στίχους που χρησιμοποιούσε στα τραγούδια του, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία στην προσέλκυση νέων οπαδών.

Αργότερα, ο Vikernes συνελήφθη και φυλακίστηκε με τη κατηγορία του εμπρησμού ναών, και της δολοφονίας ενός άλλου μουσικού. Στη φυλακή συνέγραψε ένα μανιφέστο με τίτλο Vargsmål (Η ιστορία του Λύκου), όπου επαινούσε την αφοσίωση, το θάρρος, τη σοφία, τη πειθαρχία, την υγεία, και την δύναμη. Το έργο αυτό συνεχίζει να κυκλοφορεί στα διαδικτυακά φόρα ακόμη και σήμερα, συντελώντας σε μια περίεργη μίξη συμβόλων: Ο σταυρός, μαζί με τη σβάστικα και τους θεούς των Βίκινγκς,  χρησιμοποιούνται κατά κόρον από την ακροδεξιά σκανδιναβική ιδεολογία.

ΟΙ εχθροί αυτών των εξτρεμιστών είναι οι εθνικά, φυλετικά, και θρησκευτικά διαφορετικοί, καθώς και «όσοι φθείρουν το υγιές πνεύμα των εθνών»: Οι τραπεζίτες, οι διεθνιστές, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, τα στελέχη των πολυεθνικών, και οι κυβερνήσεις, που «δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που υπάρχει όταν υποστηρίζονται οι άλλοι», οι διαφορετικοί.

Αυτό που θέλουν οι εν λόγω ακροδεξιοί εξτρεμιστές, είναι μια νέα σταυροφορία και μια επανάσταση εναντίον της παγκοσμιοποίησης.

S.A.-Gazeta Wyborcza

http://www.presseurop.eu/en/content/article/795761-new-far-right-boy-next-door

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Enzo avatar
  Enzo 29/07/2011 10:10:39

  οι πολιτικοι φταινε για ολα.

 2. Anatolios avatar
  Anatolios 29/07/2011 10:49:30

  http://www.youtube.com/watch?v=9Bm-kdLwBVc Ο Varg είναι θεός και τέρμα παγανιστής, ας μην τον συγχέουν με τους χριστιανούς σταυροφόρους/ναΐτες κλπ το ότι το black metal γενικά πρόσκειται στο χώρο της ακροδεξιάς δε σημαίνει ότι υποβαθμίζεται σα μουσική (ναι είμαι black metalas ). Στη νορβηγία το φαινόμενο του καψίματος των εκκλησιών είναι παλιό και γίνεται κυρίως από παγανιστές/black metallades φυσιολάτρεις που πιστεύουν (και δικαίως) ότι ο χριστιανισμός τους επιβλήθηκε και είναι τέρμα αντίθετοι σε ενέργειες όπως του "Σταυροφόρου". Και κάτι τελευταίο λέει το άρθρο "Οι τραπεζίτες, οι διεθνιστές, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, τα στελέχη των πολυεθνικών, και οι κυβερνήσεις" χμμμ μέχρι στιγμής δε βλέπω κάποιον "άγιο"

 3. Στέργιος avatar
  Στέργιος 29/07/2011 11:10:17

  Η Ευρώπη είναι η ήπειρος που γέννησε την αποικιοκρατία, τον φασισμό, τον ναζισμό και τον κομμουνισμό, τέσσερα ιδεολογικο-πολιτικά συστήματα που στην κυριολεξία κατέστρεψαν τον πλανήτη, οδηγώντας στον θάνατο εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων, καταδικάζοντας δισεκατομμύρια ανθρώπων σε πολιτισμική γενοκτονία και υπανάπτυξη, και υπονομεύοντας την οικολογική ισορροπία σε σημείο μη βιωσιμότητας τού πλανήτη τού ίδιου.

  Υπερχιλιετή, προαιώνια έθνη, με ένδοξη ιστορία και πλούσιο πολιτισμό, όπως οι Πέρσες, οι Ινδοί και οι Κινέζοι, δρουν και ενεργούν χωρίς ποτέ να βλάψουν τους άλλους. Τελευταία φορά που οι Πέρσες έκαναν επεκτατικό πόλεμο ήταν κατά τον 17ο αιώνα. Η Ινδία και η Κίνα, ποτέ!

  Η Ευρώπη, και οι αγγλοσαξωνικές παραφυάδες της στη Β. Αμερική και την Ωκεανία, μοιάζει με έναν επιθετικό καρκίνο που κατατρώει τον πλανήτη μας κατά τα τελευταία χίλια χρόνια, και δεν θα ησυχάσει αν δεν τον καταστρέψει.

  Αυτή η λογική βρίσκεται πίσω από την "άνοδο" των νεοναζί στην Ευρώπη, μια άνοδος που δεν είναι καθόλου καινούργια, απλώς τώρα σηκώνει κεφάλι. Η Ευρώπη πάντοτε ήταν φασιστική, είτε φαιά, είτε κόκκινη. Απλώς για 2-3 δεκαετίες μετά τον πόλεμο, οι ιδεολογίες αυτές λούφαξαν.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Στέργιος 29/07/2011 12:16:40

   Η Ευρώπη είναι η ήπειρος που γέννησε την αποικιοκρατία, τον φασισμό, τον ναζισμό και τον κομμουνισμό,

   Η αποικιοκρατία γεννήθηκε στην Αγγλία, ο φασισμός, ο ναζισμός και ο κομμουνισμός γεννήθηκαν στη Γερμανία. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την υπόλοιπη Ευρώπη;

  • Ανώνυμος avatar
   Ανώνυμος @ Στέργιος 29/07/2011 13:21:01

   Ξέχασες ότι η Ευρώπη γέννησε και τον κοινοβουλευτισμό, την μεγαλύτερη πολιτική απάτη της Ιστορίας, το σύστημα διακυβερνήσεως που είχαν οι δύο μεγαλύτερες αποικιοκρατικές χώρες, η Βρετανία και η Γαλλία.

   • JOHN avatar
    JOHN @ Ανώνυμος 29/07/2011 19:01:47

    Ανωνυμε.Κοινοβουλευτισμος χωρις αυτοπροστασια και συνεχη ελεγχο καταληγει σε δικτατορια με κοινοβουλευτικο μανδυα και φυσικα σε πληρη αναντιστοιχια με το λαικο αισθημα.Κατι σαν κι αυτο που ζουμε στις μερες μας.

 4. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 29/07/2011 11:18:37

  Θεωρώ την σύνδεση της ξενοφοβίας με οποιαδήποτε πολιτική παράταξη εντελώς άστοχη. Τι θα πει "ακροδεξιά"; Ο ανθρωπάκος που φοβάται τον λαθρομετανάστη κι έχει ασφαλώς τους λόγους του, είναι ... "ακροδεξιός"; Οι αυτόχθονες κάτοικοι οποιουδήποτε μέρους, οι οποίοι αντιδρούν στην λαθροεποίκιση της χώρας τους, στην καταστροφή του ανθρωπογεωγραφικού τους συστήματος, την βιαία επιβολή ξένων ηθών και εθίμων, είναι ... "ακροδεξιοί"; Ο έμπορος (πιστεύω ότι αυτό δεν αφορά μόνο στην χώρα μας), που βλέπει τον λαθραίο να του παίρνει την δουλειά μπροστά στο μαγαζί του και υπό το μάλλον αδιάφορο βλέμμα της αστυνομίας (αυτό μάλλον αφορά μόνο στην χώρα μας), είναι ... "ακροδεξιός";
  Τέλος, όλοι αυτοί που βλέπουν την ποιότητα ζωής τους να υποβαθμίζεται τραγικά (δέστε παρ' ημίν Ομόνοια, Αγ. Παντελεήμονα και ανάλογες περιοχές σε ευρωπαϊκές πόλεις), είναι "ακροδεξιοί"; Ή η "ακροδεξιά" είναι μία καραμέλα και μάλιστα ανούσια;

  • factorx avatar
   factorx @ Επισκέπτης 29/07/2011 12:16:40

   Καταρχήν είναι έκπληξη να βλέπει κανείς ότι και οι ακροδεξιοί εντρυφούν στις μεθόδους της προβοκάτσιας, όπως και οι ακροαεριστεροί στυλοβάτες του συστήματος. "Ακροδεξιοί" δεν είναι αυτοί που περιγράφεις. Είναι οι ανόητοι που το παίζουν υπερπατριώτες θαυμαζουν διαφορους απο τον Χιτλερ μεχρι τον Καρατζαφυρερ και τους χρησιμοποιεί το κάθε συστημα εναντίον των πραγματικών πατριωτών.

   • Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης @ factorx 29/07/2011 12:47:38

    Μάλλον δεν κατάλαβες λέξη απ΄όσα έγραψα. Ποιοι είναι οι ... "ακροδεξιοί" που εντρυφούν και σε ποια "προβοκάτσια";

    Ασφαλώς δεν είναι "ακροδεξιοί" (λέξη κενή νοήματος) αυτοί που περιγράφω. Αυτό δεν λέω κι εγώ; Για την εσφαλμένη σύνδεση της ξενοφοβίας με την "ακροδεξιά" δεν γράφω; Μήπως πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι γράφω;

 5. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 29/07/2011 12:05:14

  @ Στέργιος
  Έχεις απόλυτο δίκιο. Τα συστήματα όμως που ανέδειξε ο 0 20ς αιώνας είναι
  Ναζισμός, Φιλελευθερισμός, κομουνισμός. Και τα τρία διεθνιστικά.
  Με τις τεχνικές της έμμεσης αντιπροσώπευσης και όχι της δημοκρατίας άφησαν τους πνευματικούς ανθρώπους και τη μεταφυσική πίστη έξω από το σύστημα.
  Ο κύριος στόχος τους να περιορίσουν τά έθνη.
  Για την αποικιοκρατία ευθύνονται οι χώρες της Ευρώπης και κυρίως η Αγγλία .
  Η ακροδεξιά με τη σειρά της αποτελεί ένα Δούρειο Ίππο, συμπλήρωμα του συστήματος. Δεν αποτελεί ομάδα που στηρίζει το έθνος και την άμεση δημοκρατία-αυτά τα δυο αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα και συνυπάρχουν.
  Εθνική κυριαρχία έχουν αποκτήσει οι περισσότερες χώρες της Σοβιετικής Ένωσης και της Νότιας Αμερικής.Κίνα και Ινδία ακολουθούν τους νόμους του κεφαλαίου και είναι διεθνιστικές.
  Ομάδες που αποτελούν τον εθνικό κορμό είναι συνήθως η μεσαία τάξη κάθε χώρας. Στην Ελλάδα τα ταξί, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι γιατροί, οι δικηγόροι,
  οι φορτηγατζήδες, οι φαρμακοποιοί κ.α. Για το λόγο αυτό πρέπει να συντριβούν
  εσκεμμένα το Νεοταξίτικο σύστημα έχει αφήσει απέξω εκκλησία, ομογενείς, χιλιάδες διακεκριμένους επιστήμονες του εξωτερικού γιατί απότελούν "εθνικό πνεύμα" και συνείδηση

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 29/07/2011 13:12:02

   "Ομάδες που αποτελούν τον εθνικό κορμό είναι συνήθως η μεσαία τάξη κάθε χώρας. Στην Ελλάδα τα ταξί, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι φορτηγατζήδες, οι φαρμακοποιοί κ.α. ".
   Ελλιπέστατη η περιγραφή. Στη "μεσαία" τάξη (και μάλιστα στο "ιδιοκτητικό" και μη μισθωτό τμήμα της), ανήκουν επίσης οι τσάτσοι και οι τσατσάδες. Είναι κρίμα να αφήνουμε απ' έξω και να μη μνημονεύουμε αυτές τις ανθούσες παραγωγικές δραστηριότητες.
   Άς μιμηθούμε τον προφέσορα Αλογό, που ενέταξε το προιόν της δραστηριότητάς τους στο ΑΕΠ.
   Και μαζί ενωμένοι, μικροαστοί και μεσοαστοί, με ψυχή, άς εμπνευσθούμε από τα υποδείγματα "εθνικής κυριαρχίας" του Καζαχστάν, Κιργιζίας, Τατζικιστάν, Βολιβίας, Ισημερινού, Κολομβίας και Γουατεμάλας. Και της χώρας του Ούγκο Τσάβες, βεβαίως βεβαίως.

  • Ανώνυμος avatar
   Ανώνυμος @ ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 29/07/2011 13:27:52

   Ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε στην Ευρώπη. Είναι αντιγραφή των αραβικών μπααθικών κομμάτων, που έφερε σε μία ευρωπαϊκή χώρα την σαπίλα, τον νεποτισμό, την οπισθοδρόμηση και την διαφθορά τους. Πάντως δεν είναι ευρωπαϊκό κι αυτό είναι που μετρά!

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Ανώνυμος 29/07/2011 13:37:47

    Δεν έχεις και πολύ άδικο για τα καταγωγικά ιδεολογικά των βαθυ-Πάσοκων, ντεμέκ Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
    Αλλά για να λέμε και του κουφού το δίκιο: Μήπως οι Νουδούδες - "πετσιά" που κυκλοφορούν στα πέριξ, σου θυμίζουν καθόλου το Ευρωπαικό Λαïκό Κόμμα;

    • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
     ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ Ο Θείος 29/07/2011 14:09:30

     @Ο Θείος
     1.Έπιασες τις εξαιρέσεις, καθαρό φαινόμενο της σύγxρονης μεταμφιεσμένης επιστήμης (δεν αφορά εσένα). Άφησες απέξω Ρωσία,Ουκρανία, Πολωνία, Ουγγαρία, και γιατί όχι και τον Τσάβες.
     2. Στο μισθωτό τμήμα" της μεσαίας τάξης του δημόσιου τομέα υπάρχει το φαινόμενο ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή ο ξαφνικός πλουτισμός.
     Τα εξωθεσμικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας γνωρίζουν ότι για να καταστρέψεις ένα έθνος το καταστρέφεις υλιστικά, τεχνητά, βελτιώνοντας πρόσκαιρα το βιοτικό επίπεδό του. Γνωρίζεις κάποιον στο ΠΑΣΟΚ να μην έχει απαρνηθεί οτιδήποτε ελληνικό?
     3. Τα εξωθεσμικά κέντρα γνωρίζουν ότι με την πτώση του βιοτικού επιπέδου, λόγω κρίσης, ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ θα επανελληνιστεί. Για αυτό δημιούργησαν μικρότερα κόμματα
     Εξάλλου τα συστήματα Soros με αυτό ασχολούνται. Να παρεμβαίνουν εξωθεσμικά και διανεμητικά

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ Ο Θείος 29/07/2011 14:55:28

     Οι καπιταλιστικές νομενκλατούρες τύπου Πούτιν και Τσάβες δεν ενδιαφέρονται για καμμιά λαική και εθνική κυριαρχία, αλλά για να απομυζούν τη μισθωτή εργασία. Βρωμάνε πετρέλαιο και είναι γεμάτες με τύπους - τυπικούς καπιταλιστές των καρτούν (με τεράστια κοιλιά και χοντρά πούρα).
     Το μεγαλο - μισθωτό τμήμα της μεσαίας τάξης των ΔΕΚΟ δεν είναι υγιέστερο από το "ελευθεροεπαγγελματικό" ραντιέρικο και προσοδούχο (κλειστά επαγγέλματα, κρατικά εγγυημένες αμοιβές κτλ). Οι ακατάσχετοι αναξιοκρατικοί διορισμοί και οι παράλογες συνεχείς αυξήσεις μισθών στις ΔΕΚΟ είναι έργο κοινό, μισό μισό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, δεκαετίες τώρα.
     Οι "αφελληνισμοί" και "επανελληνισμοί" είναι ιδεολογήματα που υπάρχουν σε κάποια μυαλά μόνον - "ευφορικές ουσίες" για ευκολόπιστους. Αυτό που βλέπω στην πραγματικότητα, 50 τόσα χρόνια τώρα, είναι από τη μία μεριά, μάσα και κομματόσκυλα δίχρωμα πρασινομπλέ (με ολίγη από ερυθρόν). Κι από την άλλη" άντε βλήμα (και θύμα), άντε ψώνιο, άντε σύμβολο αιώνιο, κούτσα μια και κούτσα δυο στης ζωής το ρημαδιό"....
     Θύμα, που σηκώνει βάρει και δεν κλατάρει.
     Αλλά που θα πάει; "Αν ξυπνήσει, μονομιάς θά 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς".

     • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
      ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ Ο Θείος 29/07/2011 17:35:23

      Η πρώτη προτεραιότητα της Ρωσίας, είναι το δημογραφικό.
      Ο Τσάβες μοιράζει πετρέλαιο, με 6 λεπτά το λίτρο...

 6. zame avatar
  zame 29/07/2011 13:01:42

  η μια ΥΠΕΡΒΟΛΗ.. χρειαζεται-απαιτει.. την ΑΝΤΙΘΕΤΗ της ..ροπη...
  & οταν η ΑΝΑΠΤΥΞΗ λειτουργει ΑΝΙΣΣΟΡΡΟΠΑ..
  .θα εμφανιζεται και η ΥΠΕΡ-διογκωση ...που σε καμια περιπτωση δεν ειναι απαραιτητο ΝΤΕ & ΚΑΛΑ να συνυπαρχουν μαζι στον ιδιο χωρο..
  (λανθανουσας παγκοσμιοποιησης)
  το ΜΙΓΜΑ ειναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ.
  αλλα δεν προσφερεται ομως και για μικροπολιτικη καταναλωση..
  απαιτει σεβασμο στις ΟΠΟΙΕΣ ελευθερες & οχι επιθετικες πεποιθησεις .

 7. zame avatar
  zame 29/07/2011 13:11:05

  Επισκέπτης είπε:
  29/07/2011 στις 11:18 am + 100000000000000000000000000000.
  και ειναι πολυ ΛΑΘΟΣ η οποια συγκριση του "φαινομενου" με αυτο των ΗΠΑ.

 8. zame avatar
  zame 29/07/2011 13:34:59

  αλλα οπως λενε..οτι κανει η γιδα στο πουρναρι...τα βρισκει στο τομαρι..

 9. rita avatar
  rita 29/07/2011 17:41:41

  αν ο φασισμος ειναι η συναισθηματικη αντιδραση του καταπιεσμενου τοτε ο φασιστας ειναι ο δουλος που οταν μεγαλωσει θελει να γινει τυρανος . ...σ αυτο το εργο ας μην παιξει κανεις

  • Ανώνυμος avatar
   Ανώνυμος @ rita 29/07/2011 18:32:32

   Από πού προκύπτει ότι ο φασισμός είναι η αντίδραση του καταπιεσμένου; Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.

   • Ειλωτας avatar
    Ειλωτας @ Ανώνυμος 29/07/2011 18:38:01

    Απο αυτους που λενε φασισμο και κομουνισμο το ιδιο πραμα

 10. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 29/07/2011 19:17:51

  Λυπάμαι που θα το πω, αλλά ο Νορβηγός μακελάρης, αν γνώριζε τι γίνεται στην Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες και τις δολοφονίες και ληστείες ηλικιωμένων, θα είχε κάνει την ελληνική βουλή κρατήρα διαμέτρου 1000 χιλιομέτρου και βάθους 500 !

  Είπε κάτι ο Νορβηγός, ότι "η Ελλάδα δε σέβεται τον εαυτό της και την Ιστορία της".
  Δυστυχώς είναι μεγάλη αλήθεια.

  Ο Νορβηγός είναι απλά ο εαυτός του και μάλλον δεν υπάρχουν συνομωσίες από πίσω.

  Κλίνω στο ότι ότι έδρασε αυτόνομα, με πιθανότητα 60%. Ενδέχεται να έχει κάποιους συνεργάτες, στο ίδιο επίπεδο με αυτόν, όχι μυστικές υπηρεσίες οπωσδήποτε. Πήρε και ψυχοδιεγερτικά για να κάνει ότι έκανε.

  Διαβάζω με προσοχή αυτά που γράφονται για συνομωσία κατά της Νορβηγίας, για τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, τη Ρωσία κλπ.
  Δεν με πείθουν όμως απόλυτα.

  • Dora avatar
   Dora @ αλλενάκι 31/07/2011 18:56:50

   +10000000000000000000000000,αλλενακι!

 11. zame avatar
  zame 29/07/2011 20:33:28

  *)Ελλαδα Τόπος θυσίας, που δεν σέβεται τον εαυτό της!
  *)..τα συμφέροντα των ελεύθερων γηγενών λαών της Ευρώπης!

  ποσο αληθεια ..και ποσο ψεματα.. ειναι αυτα που ειπε ?

 12. BILL avatar
  BILL 29/07/2011 22:22:25

  OPEN YOUR EYES
  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΑΧΩΝ
  ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ
  ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ
  ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

 13. JohnyJohny avatar
  JohnyJohny 30/07/2011 01:14:31

  Apla logia na exetai poio anoixto to mualo sas s'auta pou 8a doume sto mellon kai na diabasoume kalutera tin istoria xana apo tin arxh. Dystixos den mporo na anafero perissotera. O fanatismos kai h plish tou mualou mas meso tou Internet, TV, radio, k.t.l. genika ola ta M.M.E. einai gia enan kai mono logo(ous).

 14. Δεξιός avatar
  Δεξιός 01/08/2011 10:29:13

  Το σιγουρο ειναι οτι η προπαγανδα της αριστερας θελει να μας κανει να ντρεπομαστε να λεμε οτι ειμαστε δεξιοι, αλλα δεν θα τους περασει. Εξαλου αμα συγκρινετε την αριστερη τρομοκρατια με την αντιστοιχη δεξια στην ευρωπη, η αριστερη τρομοκρατια εχει διμιουργησει περισσοτερα θυματα, καθως επισης οι αριστερες χωρες εχουν περισσοτερα θυματα απο τις αντιστοιχες δεξιες. Γι' αυτο οι δεξιοι δεν πρεπει να απολογουνται σε κανεναν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.