#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/11/2013 09:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τζιχάντ για αρχάριους: Όλο και περισσότεροι Δυτικοί στο πλάι της Αλ-Κάιντα

Οι δυτικές κυβερνήσεις ανησυχούν όλο και περισσότερο για τους ξένους που αγωνίζονται το πλάι εξτρεμιστικών ομάδων στη Συρία, γράφει η Aryn Baker από τη Βηρυττό.Οι άνδρες φαίνονταν σε σύγχυση. Οι 11 κάθονταν γύρω από ένα σταντ που πουλούσε ψημένα κοτόπουλα στη συριακή πόλη αλ - Μπαμπ, ντυμένοι με το μαύρο πουκάμισο και το παντελόνι του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Συρίας ( ISIS ), το παρακλάδι της Αλ - Κάιντα που πολεμά ενάντια στη συριακή κυβέρνηση του Μπασάρ Άσαντ. Επιστρέφοντας από το μέτωπο, με τα όπλα κρεμασμένα στους ώμους τους, προσπάθησαν, μάταια, να επικοινωνήσουν με τον καταστηματάρχη. Δεν ήξεραν καθόλου αραβικά. Τα αγγλικά τους ήταν σπασμένα. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ τους γίνονταν στα αλβανικά. Ήταν το κοτόπουλο χαλάλ κατάλληλο για προσεκτικούς μουσουλμάνους; Ένας άλλος ξένος, ένας σύμβουλος του διεθνούς οργανισμού βοήθειας που έτυχε να μιλά αλβανικά, έλυσε το δίλημμά τους. Τους διαβεβαίωσε ότι το κοτόπουλο, σε αυτό το πιο συντηρητικό κομμάτι της μουσουλμανικής Συρίας, μόνο χαλάλ θα μπορούσε να ήταν. Ικανοποιημένοι, παρήγγειλαν.
«Ήταν πολύ παράξενο να βλέπεις έναν Αλβανό Κοσοβάρο να ρωτά εάν το σαουάρμα ήταν χαλάλ», δήλωσε ο σύμβουλος γελώντας, καθώς εξιστορούσε το περιστατικό μέσω Skype. Μίλησε ανώνυμα για να προστατεύσει τον οργανισμό του. «Έχω δει Τσετσένους, Νορβηγούς, Βέλγους, ακόμα και έναν τύπο που είπε ότι ήταν Σομαλός, αλλά ο οποίος μιλούσε με μια παχιά προφορά του Μπέρμινγκχαμ. Οι μαχητές έρχονται από παντού».
Ενώ οι Δυτικοί αποτελούν περίπου το 10 % των ξένων μαχητών στη Συρία, σύμφωνα με τους αναλυτές της αντιτρομοκρατίας, ευρωπαίοι και αμερικανοί αξιωματούχοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση του αριθμού των πολιτών τους που συμμετέχουν στον αγώνα. Οι περισσότεροι στρατολογούνται σε συνδεδεμένες με την Αλ- Κάιντα ομάδες όπως η ISIS, οι οποίες κυριαρχούνται από έμπειρους τζιχαντιστές από τη Νότια Ασία, τη Βόρεια Αφρική και τον Περσικό Κόλπο. Ο φόβος, λένε οι ανήσυχοι αξιωματούχοι, είναι ότι όταν οι μαχητές επιστρέψουν στην πατρίδα τους μπορεί να φέρουν μαζί τους τις δεξιότητες από το πεδίο της μάχης και τις εξτρεμιστικές ιδεολογίες, ή -ακόμα χειρότερα - την πρόθεση να διαπράξουν βίαιε πράξεις στις χώρες καταγωγής τους. Ο Andrew Parker, επικεφαλής της εγχώριας υπηρεσίας πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, MI5, είπε σε μια κοινοβουλευτική συνεδρίαση την περασμένη εβδομάδα ότι οι Βρετανοί πολίτες είχαν πάει στη Συρία «κατά εκατοντάδες» για να αγωνιστούν μαζί με την Αλ - Κάιντα. Ο κίνδυνος, είπε, είναι όταν τα στοιχεία της Αλ- Κάιντα στη Συρία «συναντούν βρετανούς πολίτες που είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην τρομοκρατία και τους αναθέτουν το καθήκον να το πράξουν στην πατρίδα τους, όπου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο».

Ενώ η Αλ- Κάιντα μπορεί να είναι επικεντρωμένη στον Άσαντ αυτή τη στιγμή, η ομάδα συζητά ήδη την επέκταση του αγώνα πέρα από τα σύνορα της Συρίας, σύμφωνα με τον Mike Rogers, μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, και  πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής. «Συζητούν τη διεξαγωγή των εξωτερικών δράσεων, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που συνέβη στο Αφγανιστάν και οδήγησε στην 11/9», είπε σε ένα πολιτικό φόρουμ στις 22 Οκτωβρίου. Στην Ευρώπη, συλλήψεις που σχετίζονται με η Συρία έχουν αρχίσει. Στις 5 Νοεμβρίου, έξι Αλβανοί υπήκοοι συνελήφθησαν στο Κοσσυφοπέδιο με την υποψία της «προετοιμασίας τρομοκρατικής πράξης κατά της ασφάλειας και της συνταγματικής τάξης» στο Κοσσυφοπέδιο, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που παρουσίασε το Associated Press. Δύο από τους άνδρες είναι επίσης ύποπτοι ότι επιτέθηκαν σε αμερικανούς ιεραπόστολους Μορμόνων στην πρωτεύουσα, Πρίστινα. Οι αρχές πιστεύουν ότι τουλάχιστον δύο από τους άνδρες επέστρεψαν πρόσφατα από τη Συρία.

Ο Hans- Georg Maassen, επικεφαλής της εγχώριας υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας, δήλωσε στο Reuters ότι τουλάχιστον 220 Γερμανοί πολίτες είχαν πάει στη Συρία. Οι βελγικές αρχές εκτιμούν ότι 150 πολίτες τους έχουν προσχωρήσει στον αγώνα. Το ίδιο και 150 Αλβανοί, σύμφωνα με αξιωματούχους του Κοσσυφοπεδίου. Δεκάδες από αυτούς έχουν σκοτωθεί στη Συρία, όπως αναφέρθηκε από το Associated Press. Στις ΗΠΑ, ένας Πακιστανός μετανάστης συνελήφθη από το FBI σε μια προσπάθεια να πάει στη Συρία για να ενταχθεί στο Μέτωπο Nusra, μια άλλη ομάδα της Αλ- Κάιντα. «Η Συρία έχει γίνει η προνομιακή θέση για τη τζιχάντ», λέει ο Shiraz Maher του Διεθνούς Κέντρου για τη Μελέτη της Ριζοσπαστικοποίησης και της Πολιτικής Βίας, ένα think tank με έδρα το Λονδίνο που επικεντρώνεται στην κατανόηση και την ανάλυση του βίαιου εξτρεμισμού. «Οι ομάδες της  Αλ - Κάιντα στη Σομαλία και την Υεμένη λένε ‘μην μα ξεχνάτε, χρειαζόμαστε κι εμείς μαχητές’».
Σε αντίθεση με το Ιράκ ή το Αφγανιστάν, όπου τα δυτικά στρατεύματα είναι επικεφαλής της πολεμικής προσπάθειας, ο πόλεμος στη Συρία είναι πολύ λιγότερο αμφιλεγόμενος για τους επίδοξους τζιχαντιστές. Είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να φτάσουν εκεί. Η Συρία είναι στο κατώφλι της Ευρώπης. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια πτήση προς την Τουρκία και μια επαφή για να διασχίσουν τα διάτρητα σύνορα των 560 μιλίων. Γερμανοί πολίτες δεν χρειάζονται καν διαβατήριο για να εισέλθουν στην Τουρκία. Μια ταυτότητα αρκεί. «Μόλις φτάσεις εκεί μπορείς γρήγορα να ενσωματωθείς σε ταξιαρχίες και να πολεμήσεις στο πλευρό των ανθρώπων που μιλούν την ίδια γλώσσα», λέει ο Maassen.

Η συριακή τζιχάντ δίνει την αίσθηση σχεδόν μιας θερινής κατασκήνωσης για ορισμένους νεαρούς μουσουλμάνους, λέει ο Maher, ο οποίος διατηρεί τακτικές επαφές με διάφορους βρετανούς μαχητές στη Συρία. Είναι μια ιεροτελεστία μετάβασης που τους δίνει την αίσθηση της κοινότητας, ενώ δοκιμάζουν το ανδρισμό τους. «Το να βγουν στον αγώνα τους δίνει ένα είδος έντονης ευφορίας», λέει , επισημαίνοντας ότι σε αντίθεση με ορισμένες από τις λιγότερο καλά χρηματοδοτούμενες μετριοπαθείς ομάδες ανταρτών, οι θυγατρικές της αλ- Κάιντα μπορούν να προσφέρουν στους μαχητές μια πολύ πιο άνετη εμπειρία. Φροντίζουν για το φαγητό, τα ρούχα και της στέγη τους, έχουν wi - fi σε καλά εξοπλισμένα στρατόπεδα και τους δίνουν όπλα. Τραβούν φωτογραφίες με τις κουκούλες τους και τις δημοσιεύουν στο Facebook και το Instagram. Και για τους πιστούς, οι θρησκευτικές πτυχές του πολέμου  εξασφαλίζουν ένα ηρωικό στάτους. «Είτε θα κερδίσεις τη μάχη, ή θα πεθάνεις και θα γίνει μάρτυρας και θα πας στον παράδεισο. Έτσι, οι επιλογές είναι ή νίκη ή παράδεισος», λέει ο Maher. Ο μόνος κίνδυνος είναι όταν φέρνουν αυτή τη φιλοσοφία στις πατρίδες τους.

http://world.time.com/2013/11/14/jihad-for-beginners-westerners-fighting-with-al-qaeda-in-syria/

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 16/11/2013 10:01:01

  Όταν σπερνεις ανέμους θεριζεις τυφωνες,ελπίζω να μην γυρίσει κανείς αβαπτιστος ζωντανός Πίσω ο Ασαντ με τον συριακο στρατό/λαό κάνουν καλή δουλειά σαν μύγες τους σκοτώνουν τους βρωμιαρηδες

 2. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 16/11/2013 10:44:36

  Δεν πειράζει, εμείς εδώ αυτά τα ισλαμικά αποβράσματα τα φέρνουμε χωρίς διαβατήριο, τους βαφτίζουμε "αναξιοπαθούντες", τους ταϊζουμε στα συσσίτια της Εκκλησίας (στον Πειραιά πάνω από τους μισούς που τρώνε στο συσσίτιο της Μητρόπολης είναι νεαροί λάθρο, που υποτίθεται ότι ήρθαν εδώ για να δουλέψουν), έχουμε διάφορους ρασοφόρους αριστερούληδες σαν τον Σιατίστης Παύλο να τους υποστηρίζουν, τους δίνουμε δουλειές, ακόμα και σε δημόσια και δημοτικά έργα...Και σε μερικές δεκαετίες θα μας ρωτάνε τα εγγόνια μας πώς ήταν όταν η Ελλάδα είχε γηγενείς κατοίκους και δεν ήταν κατά το ήμισυ αφροασιατική και ισλαμική....

  • evangelos avatar
   evangelos @ ΒΙΣ 17/11/2013 21:03:27

   Για Αβλανους για διάφορους "χριστιανους" της ανατολικής Ευρωπης δεν βλεπω να γράφουμε κατι ομως. Γενικά οχι μονο εσυ. Διοτι ως γνωστόν οι ανατολικο-ευρωπαιοι κα οχι χριστιανοί ειναι ολοι καλα και τιμια παιδιά. Η λεξη "αποβράσματα" μονο στους αφροασιατες και μουσουλμανους ταιριάζει ε?

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ evangelos 18/11/2013 08:53:04

    Eχει και από εκεί πολλά αποβράμστα, με τη διαφορά ότι, τουλάχιστον σε βάθος χρόνου, οι χριστιανικής αναφοράς (δεν λέω ότι είναι πιστοί χριστιανοί) μετανάστες από ανατολική Ευρώπη θα αφομοιωθούν. Οι άλλοι θα παραμείνουν αναφομοίωτοι. Και στο κάτω κάτω, επειδή έχουμε εγκληματίες Έλληνες, θα πρέπει να φέρνουμε και Ανατολικοευρωπαίους; Και επειδή έχουμε Ανατολικοευρωπαίους, θα πρέπει να φέρνουμε και Αφροασιάτες;
    Απλά τα πράγματα, οι αριστεροί δεν μπορείτε να τα δείτε γιατί η αποτυχημένη μαρξιστική σας ιδεοληψία σας έχει ποτίσει με μίσος για τη χώρα σας και το έθνος σας...

    • evangelos avatar
     evangelos @ ΒΙΣ 19/11/2013 05:48:18

     Οταν λες αφρο-ασιατες εννοείς όλους ή περιπτώσεις Πακισταν και Αφγανισταν μόνο? Γιατι υπάρχουν παλαιστίνιοι, Αιγύπτιοι, Σύριοι και Κουρδοι που μένουν εδω χρόνια και ειναι μια χαρα άτομα, ηρεμα και σοβαρα. Υπάρχουν Φιλιππινέζοι και Αφρικανοί που συνεννοησε μια χαρά και δεν πειράζουν κανέναν.

     Οι Αλβανοί θεωρούνται οι καλύτερα προσαρμοσμενη πληθυσμιακή ομάδα αλλοδαπών, είναι ταυτόχρονα η πρώτη στατιστικά για τη μεγαλύτερη παραβατικοτητα.
     Αλλα εγω επιμένω να κρίνω τους ανθρώπους πάντα ξεχωριστά και ποτε βαση καταγωγής η αλλο.

 3. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 16/11/2013 10:54:09

  Soldiers of fortune (Islam version)

 4. ένας τυχαίος avatar
  ένας τυχαίος 16/11/2013 12:17:44

  Τα περισσότερα ποτάμια αίματος στην ευρώπη και στις αποικίες της τόσους αιώνες τα προκάλεσαν βαπτισμένοι, ή μήπως όχι. Για την προσωπική σωματική υγιεινή των βαπτισμένων και των αβάπτιστων δεν γνωρίζω για να σχολιάσω κι ούτε με ενδιαφέρει. Πάντως αν έφταιγε μόνο η θρησκεία όπως ίσως νομίζεις, θα τα είχαμε λύσει αυτά τα προβλήματα εδώ και πολύ καιρό: θα είχαν εκδοθεί πανευρωπαικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, χουντικά ή βασιλικά διατάγματα - ανάλογα με το υποτιθέμενο πολίτευμα της κάθε χώρας (ή προτεκτοράτου όπως η ελλάδα σήμερα) - για να ασπασθούν όλοι την μια, μόνη αληθινή και ολόσωστη θρησκεία! Καλύτερα να ξυπνήσουμε...

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ ένας τυχαίος 16/11/2013 14:31:35

   Κατ αρχήν, θα συμφωνήσω μαζί σου.
   Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας τα έκαναν και συνεχίζουν να τα κάνουν χριστιανοί βαφτισμένοι. Όσο δε πιό καθαροί σωματικά, τόσο χειρότεροι εγκληματίες.
   Από την άλλη πάλι, αυτοί οι συγκεκριμένοι για τους οποίους μιλάμε, δεν φαίνεται να είναι τίποτα παραπάνω από μισθοφόροι που πολεμάνε για το χρήμα το οποίο τους παρέχεται άφθονο από τις μυστικές και φανερές υπηρεσίες της χριστιανικής δύσης

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ένας τυχαίος 16/11/2013 18:34:15

   Λυπούμαι που αρνείσαι να δεις το προφανές, δηλαδή το ότι το Ισλάμ είναι πολιτικό σύστημα με θρησκευτικό μανδύα. Η ούμμα, η κοινότητα των πιστών, οφείλει να έχει την πολιτική εξουσία. Από το ίδιο το Κοράνι. Εκεί είναι η ουσία του ζητήματος. Οταν η "κοσμική¨ Αλγερινή με καναδική υπηκοότητα κάνει παρατήρηση σε συνάδελφό της στον Καναδά, μη μουσουλμάνα, σε δημόσιο νοσοκομείο όπου εργάζονται αμφότερες, γιατί πίνει νερό δημοσία τον καιρό του ραμαζανιού, λέει πολλά...
   Όσο για τα εγκλήματα των δυτικώνκαι ανατολικών χριστιανών, δεν θα τα αμνηστεύσω, αλλά θα πω το εξής: 1. Είναι τα περισσότερο καταγεγραμμένα, 2. Η Δύση αισθάνεται (και καλλιεργεί) ενοχές για αυτά. Ξέρεις πολλούς Άραβες ή μη, μουσουλμάνους, που να έχουν ενοχές για τα εκατομμύρια ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ δούλων που έχουν πουλήσει επί αιώνες ατελείωτους, μέχρι και σήμερα; Μήπως ξέρεις πόσοι Έλληνες έχουν περάσει από τα σκλαβοπάζαρα του Αλγερίου;
   Η Δύση, επειδή έχει καταντήσει να κυριαρχείται από παρακμιακές ιδεολογίες "πολιτικής ορθότητας" σαν αυτήν που πρεσβεύεις εσύ, θα δει το τέλος της νομοτελειακά. Με αρκετούς χρήσιμους ηλίθιους των ισλαμιστών, αριστερούς και φιλελέ, να την σπρώχνουν προς τα εκεί. Καλή ώρα....

 5. Vesper avatar
  Vesper 16/11/2013 12:59:08

  Να μη μας διαφεύγει επίσης ότι ένας ελληνικής καταγωγής, γεννημένος και μεγαλωμένος στην ελληνική κοινότητα της περιοχής Λόντον του Οντάριο Καναδά, ήταν ο ένας από τους ισλαμιστές βομβιστές αυτοκτονίας που τον Ιανουάριο του 2013 είχαν επιτεθεί σε πετρελαϊκή βάση στην Αλγερία. Το όνομά του Κρις Κατσιρούμπας.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Vesper 16/11/2013 13:51:39

   Η καταγωγή δε σημαίνει ψυχή και παιδεία που αυτά σε κάνουν ή σε κρατούν Έλληνα. Πιο Έλληνας ήταν ο λόρδος Βύρωνας από κάτι τέτοιους...

 6. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 16/11/2013 13:50:39

  Αυτό που γράφεις είναι αυτό που κάνει ο νόμος της σαρία των μουσουλμάνων. Το ότι πιστεύεις ότι και αν θες είναι προτέρημα που σου δίνει η ανοχή του Χριστιανισμού που οφείλεται στο δίδαγμα του Ευαγγελίου. Να μην είστε αχάριστοι λοιπόν. Και μια βόλτα στις αραβικές χώρες (εκτός της Συράις) θα σε πείσει.

  • ένας τυχαίος avatar
   ένας τυχαίος @ Γεώργιος Τ. 16/11/2013 14:58:18

   Μα όλα αυτά τα γράφω επειδή έχω πάει βόλτα σε αραβικές και αφρικανικές χώρες (και στη Συρία) κι έχω δει χριστιανούς και μουσουλμάνους κάθε λογής καθώς και παγανιστές και άθεους να ζουν δίπλα δίπλα όπως έκαναν επί αιώνες. Μετά, το βρώμικο χέρι των δυτικών και των σοβιετικών και η δίψα για τα αραβικά πετρέλαια και τα αφρικανικά ορυκτά και πρώτες ύλες έφερε το μίσος και την μισαλλοδοξία: εμφύλιος σπαραγμός σε όλες σχεδόν τις πρώην ευρωπαϊκές αφρικανικές αποικίες, εμφύλιος στο Λίβανο, στο Αφγανιστάν, μετά στο Ιράκ, τώρα στην Αίγυπτο, στη Συρία και στο Μάγκρεμπ. Η θρησκεία δεν είναι το πρόβλημα, είναι το εργαλείο κατευνασμού ή αναζωπύρωσης της οργής των αφελών, το εργαλείο χειραγώγησης των μαζών και έξυπνης προώθησης του διχασμού των μέσα από τους έξω. Οι σταυροφορίες των περασμένων αιώνων συνεχίζονται με άλλο όνομα και μέσα.

   Η απληστία και η δίψα για αρπαγή πλούτου από τους λίγους κάνει πάντα τους πολλούς να υποφέρουν. Ούτε ο χριστιανισμός, ορθόδοξος, καθολικός ή όποιος άλλος, ούτε οι άλλες θρησκείες, παρά το όμορφο θεωρητικό περιτύλιγμα/παραμύθι τους, κατάφεραν σε πρακτικό επίπεδο να κάνουν κάτι γι' αυτό, δηλαδή να χαλιναγωγήσουν αυτή την ανθρώπινη αδυναμία. Θα πρέπει δυστυχώς να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας σε άλλα εργαλεία.

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ ένας τυχαίος 16/11/2013 17:45:44

    Είσαι καμένος από το μαρξιστικό κουτόχορτο.

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ ΚΜ 16/11/2013 18:36:00

     Ο μαρξισμός έχει πλέον καταντήσει να είναι το άλλοθι της συμπλεγματικότητας και της αγραμματοσύνης.

 7. Ταξιδιωτης avatar
  Ταξιδιωτης 16/11/2013 16:15:41

  Οταν η Δυση δειχνει ανοχη για διαφορους λογους ή στηριζει την Σαουδικη αραβια και το Πακισταν διοτι εχει διαφορα συμφεροντα τοτε φυσικο ειναι να διογκωνεται το προβλημα.
  ΟΙ χωρες του κολπου και το Πακισταν ειναι οι δυο χωρες που επαιξαν καθοριστικο ρολο στο να αναπτυχθει το τρομοκρατικο δικτυο της αλ καιντα.

  Στην Αγγλια καποιοι απο τους μεταναστες που προερχονται απο το Πακισταν στρατολογησαν οπως εχει γραφτει παλιοτερο στον Βρετανικο τυπο, νεαρους εξτρεμιστες ενω εχουν δημουργηθει υποκοινοτητες οπου υπαρχουν αρκετοι που πιστευουν στην Σαρια.κανεναν δεν απελασε η Αγγλια,ουτε επιχειρησε να ελεγξει διαφορους περιεργους Ιμαμηδες και το γκρουπ υποστηριχτων τους.Το ιδιο συμβαινει και στην Γαλλια και στην Σουηδια, πολλοι απο τους οποιους εχουν την στηριξη διαφορων ΜΚΟ και της ακροαριστερας.

  Oπως εχει γραφτει υπαρχουν ισχυρες μη κυβερνητικες οργανωσεις (ΜΚΟ), διασκορπισμενες σε ολο τον αραβικο ή τον δυτικο κοσμο, χρησιμευουν ως αντλιες πορων για τους ισλαμιστες, καθιστωντας τους ακομη πιο ανεξελεγκτους. Το χαρακτηριστικο αυτων των φιλανθρωπικων οργανωσεων ειναι οτι συλλεγουν και χειριζονται σημαντικα ποσα με το καλυμμα της ανθρωπιστικης δρασης.

  Περιπου 20 τετοιες φιλανθρωπικες οργανωσεις, που δραστηριοποιουνται στις χωρες του Κολπου, εντοπιστηκαν απο τις υπηρεσιες πληροφοριων της Αιγυπτου. Τα δικτυα των ισλαμιστων της βορειας Αφρικης και της Ευρωπης τροφοδοτουνται γενναιοδωρα και διακριτικα απο ενα συστημα διπλων βιβλιων που εστησαν δημιουργικοι λογιστες.  Ακομη και ο Τσιπρας παλιοτερα σε μια συνεντευξη του αναφερομενος στις ΜΚΟ "δεν εξαιρώ και κάποιες περίεργες οργανώσεις δήθεν προστασίας των δικαιωμάτων μεταναστών, κάποιες ΜΚΟ που χρησιμοποιούνται ως προκάλυμμα για στυγνή εκμετάλλευση και δουλεμπόριο. Θέμα που χρήζει σοβαρής διερεύνησης."

  Αν ειχαν την βουληση λοιπον στην Δυση να αντιμετωπισουν το προβλημα θα μπορουσαν να ελεγξουν τις διαφορες μη κυβερνητικες οργανωσεις και να απελασουν τους εξτρεμιστες που χρηματοδοτουν διαφορες χωρες του κολπου.Εχει γραφτει επισης στον τυπο οτι χρηματα απο το εμποριο ναρκωτικων στην Δυση και απο διαφορες αλλες δραστηριοτητες παρανομες κ.λ.π πανε για την χρηματοδοτηση διαφορων τετοιων εξτρεμιστικων ομαδων που δρουν σημερα στην Μεση Ανατολη αλλα και στην Βορεια Αφρικη.Βλεπουμε την σχεση του οργανωμενου εγκληματος με τις τρομοκρατικες οργανωσεις.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Ταξιδιωτης 16/11/2013 18:45:38

   Οι ΜΚΟ χρηματοδοτούνται ΚΑΙ από την ΕΕ, με κονδύλια για "ένταξη" των μεταναστών. Λες και μας ρώτησαν που ήρθαν οι λάθρο-Πάκις και πρέπει να θέλω να τους εντάξω, όλα τα αποβράσματα που κουβαλήθηκαν στη χώρα μου δίχως ούτε καν διαβατήριο. Πακιστανός που δούλευε σε φίλο μου δύο φορές έστειλε λεφτά (μεγάλο ποσό) στον αδελφό του για να εξαγοράσει την αστυνομία για δύο φόνους που είχε κάνει στο Πακιστάν, ώστε να μην συλληφθεί. Πρώτα μάζευε λεφτά για τον ένα φόνο, του τα έστειλε, μετά ο αδελφός του έκανε και άλλο φόνο και του ξανάστειλε! Σημειωτέον ότι στο Πακιστάν η κοινωνία είναι εντελώς εθισμένη σε φόνους, για ασήμαντες αφορμές.
   Ένας άλλος βασικός χρηματοδότης της λαθρομετανάστευσης και του ισλαμικού φονταμενταλισμού είναι το διπλοπρόσωπο καθεστώς του Κατάρ, που αγοράζει παντού στην Ευρώπη ακίνητα και εταιρείες ("επενδύσεις"). Στη Γαλλία εξέδωσε δημοσιογράφος βιβλίο για τις ύποπτες μπίζνες του Κατάρ. Ο δημοσιογράφος είναι δεξιός, εννοείται. Οι αριστεροί είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι των ισλαμιστών, πιο χρήσιμος και πιο ηλίθιος απλά πεθαίνεις. Αφού είδαν ότι η εξέγερση του προλεταριάτου δεν έρχεται και ότι το προλεταριάτο φωνάζει για καλύτερη ένταξη στο σύστημα και όχι για ανατροπή του, τώρα έχουν προσφύγει στα αφροασιατικά λούμπεν στοιχεία για να εκδικηθούν τους γηγενείς Ευρωπαίους που περιφρόνησαν τα μεσσιανικά τους οράματα περί αταξικής κοινωνίας...Ο μόνος λόγος υποστήριξης του ¨μεταναστευτισμού", της ιδεολογίας της ευρωπαϊκής Αριστεράς του 21ου αιώνα, είναι η συμπλεγματικότητά τους. Ούτε ίχνος ανθρωπισμού δεν υπάρχει στη στάση τους.

 8. popaia avatar
  popaia 17/11/2013 22:39:20

  Χρήσιμοι ηλίθιοι ΒΙΣ ή χρήσιμοι διεστραμμένοι; Κατ' αρχήν είναι δυνατόν άθεοι και ισλαμολάγνοι; Πού ξανακούστηκε. Κι έχουν βρει την καραμέλα ότι η χριστιανική Δύση έχει κάνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Γιατί, τώρα τί κάνει;;;;; Τί κάνει τα τελευταία 20 χρόνια που χρησιμοποιεί το Ισλάμ είτε ως "μετανάστες" είτε ως "απελευθερωτές αντάρτες" για τον ανασκολοπισμό των κοινωνιών και των λαών του κόσμου και του ίδιου του ανθρώπινου γένους; Δεν είναι έγκλημα αυτό; Το μεγαλύτερο. Αλλά οι κύριοι αριστεροί το κουκουλώνουν επειδή πρωτοστατούν σε αυτό. Και πρωτοστατούν όχι επειδή είναι χρήσιμοι ηλίθιοι αλλά χρήσιμοι παρανοϊκοί και συνέταιροι της επίσης παρανοϊκής κι εκφυλισμένης Δύσης.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ popaia 18/11/2013 08:55:03

   Σε όλη την Ευρώπη, η Αριστερά λατρεύει το Ισλάμ από μίσος προς τον χριστιανισμό και τις χριστιανικές αξίες. Ναι, είναι και διεστραμμένοι και συμπλεγματικοί. Χρήσιμοι ηλίθιοι είναι ως προς τον ρόλο που παίζουν. Ως προς το ποιόν τους, είναι συμπλεγματικοί και ως προς την ιδεολογία τους οπαδοί του ολοκληρωτισμού και της αστυνομίας της σκέψης.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ popaia 18/11/2013 09:00:10

   Το Ισλάμ ασχολείται επισήμως με το δουλεμπόριο τα τελευταία 1400 χρόνια, δηλαδή από το έτος της Εγίρας. Είναι γνωστό ότι μετά το 1829 έγιναν πολλές προσπάθειες και έρανοι εξαγοράς ελλήνων δούλων από το Αλγέρι και άλλα μέρη της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Το δουλεμπόριο στη Ζανζιβάρη το έκαναν Άραβες. Μουσουλμανοι αφρικανοί της δυτικής Αφρικής πουλούσαν μη μουσουλμάνους (ανιμιστές) Αφρικανούς άλλνων φιλών για σκλάβους, σε μουσουλμάνους ή χριστιανούς Ευρωπαίους. Νομίζεις ότι καλλιεργείται ενοχή στις μουσουλμανικές κοινωνίες για το εμπόριο δούλων, λευκών και Αφρικανών; Πώς θα καλλιεργηθεί αυτό, τη στιγμή που το Κοράνι επιβάλλει τη δουλεία μη μουσουλμάνων;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.