#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/03/2012 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σφοδρή επίθεση κατά του χριστιανισμού από το ισλάμΑν ο Πάπας ζητούσε ξαφνικά το γκρέμισμα όλων των τζαμιών στην Ευρώπη, οι αντιδράσεις θα ήταν κατακλυσμιαίες. Οι πάντες θα κεραυνοβολούσαν την εκκλησία, ο Λευκός Οίκος θα «ανησυχούσε σφόδρα», και οι διαδηλωτές στη Μέση Ανατολή θα άρχιζαν να αλληλοσκοτώνονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όταν όμως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες του μουσουλμανικού κόσμου, εκδίδει fatwa που ζητάει την καταστροφή των χριστιανικών ναών, τότε η σιωπή είναι εκκωφαντική.

Στις 12 Μαρτίου, ο σεΐχης Abdul Aziz bin Abdullah, ο μεγάλος μουφτής της Σ. Αραβίας, ανακοίνωσε την «αναγκαιότητα της καταστροφής όλων των χριστιανικών ναών της περιοχής». Η ανακοίνωση αυτή ήταν απάντηση στη διερεύνηση μιας αποστολής του Κουβέιτ, σε σχέση με προτεινόμενη νομοθεσία για την αποτροπή κατασκευής νέων ναών στο εν λόγω Εμιράτο.

Ο Μουφτής βάσισε την απόφασή του σε μια ιστορία που αναφέρεται στην επιθυμία του Μωάμεθ, λίγο πριν πεθάνει, να μην υπάρχουν δυο θρησκείες στην αραβική χερσόνησο. Αυτό το εδάφιο έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, προκειμένου να αιτιολογηθεί η μη ανοχή θρησκευτικής ελευθερίας στο σαουδικό βασίλειο.

Οι χριστιανικοί ναοί απαγορεύονταν ανέκαθεν στην Σ. Αραβία, και μέχρι πρόσφατα απαγορεύονταν και η είσοδος Εβραίων στη χώρα. Όσοι θέλουν να λατρεύουν την δική τους θρησκεία, πρέπει να το κάνουν κρυφά και ιδιωτικά. Υπάρχουν μάλιστα περιστατικά ξαφνικής εμφάνισης και επέμβασης της αστυνομίας της ηθικής, που διακόπτουν τέτοιου είδους θρησκευτικές δραστηριότητες.

Δεν πρόκειται για έναν ασήμαντο Ιμάμη, που προσπαθεί να ξεσηκώσει τους οπαδούς του, μιλώντας με μίσος εναντίον του Χριστιανισμού. Πρόκειται για μια συγκεκριμένη, επιτηδευμένη ετυμηγορία, προερχόμενη από έναν από τους πιο σημαντικούς ηγέτες της Μ. Ανατολής. Και μάλιστα, η απόφασή του δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε όλους όσους ελέγχει ο Μουφτής, και για τους οποίους είναι υποχρεωτική, αλλά μεταδίδει ένα μήνυμα σε ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο, ότι η καταστροφή των χριστιανικών ναών δεν είναι μόνο επιτρεπτή, αλλά και υποχρεωτική.

Η αμερικανική κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά αυτού του είδους τις προκλήσεις. Ο Λευκός Οίκος έκανε την προσέγγιση με τους Μουσουλμάνους βασικό πυλώνα της εξωτερικής του πολιτικής, σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι η Αμερική είναι φίλη του μουσουλμανισμού. Αυτή όμως η στάση δεν βοηθά στην στήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και των θρησκευτικών ελευθεριών των μειονοτήτων της Μ. Ανατολής. Η περιοχή αυτή αποτελεί κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι ριζοσπάστες Ισλαμιστές οδηγούν αυτή τη στιγμή το αναδυόμενο πολιτικό κύμα εναντίον της απολυταρχικής κοσμικής παλιάς τάξης πραγμάτων. Δοκιμάζουν το κλίμα των σχέσεων τους με τον έξω κόσμο. Ψάχνουν να βρουν τις ανοχές, και το κατά πόσο θα υπάρξουν αντιδράσεις στην προσπάθειά τους να επιβάλλουν το όραμα που έχουν για μια θεοκρατία βασισμένη στο δίκαιο της Σαρίας. Το να αγνοούμε προκλητικές δηλώσεις, όπως αυτές του Μουφτή, αποτελεί ένα μήνυμα προς τις ριζοσπαστικές ισλαμικές ομάδες, ότι μπορούν να προχωρήσουν σε εκδηλώσεις αντιχριστιανικής βίας, χωρίς καμιά συνέπεια.

Η απόπειρα του προέδρου Ομπάμα να προσεγγίσει τον μουσουλμανικό κόσμο απέτυχε. Δεν απέφερε αυτό που προσδοκούσε. Και αυτό οφείλεται στο ότι ο Ομπάμα προσπάθησε να δείξει ανοχή, αντί να επιδιώξει να κερδίσει τον σεβασμό.

Όταν λοιπόν, το ισλαμικό κατεστημένο ζητάει μια θρησκευτική εκδοχή της εθνοκάθαρσης, τότε ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου θα πρέπει  να αντιδράσει, διότι  αλλιώς θα νομιμοποιήσει την καταπίεση που θα ακολουθήσει. Οι ΗΠΑ δεν θα πρέπει να υποκύψουν στις εξτρεμιστικές υπαγορεύσεις του μεγάλου Μουφτή, άσχετα με το κατά πόσο ο Λευκός Οίκος θέλει την συμπάθειά του.

washingtontimes.com

S.A.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/03/2012 09:36:24

  Ἀστυνομία τῆς ἠθικῆς,λές κι αὐτοί εἶναι ἀναμάρτητοι καί θά ἐλέγξουν τούς ἀνήθικους...,ἰδιωτική καί κρυφή λατρεία,μή ἀνοχή ὁποιασδήποτε ἂλλης θρησκείας καί δή τῆς χριστιανικῆς,καταστροφή δέ αὐτῶν ὑπό τήν νομιμοποιητική διαθήκη τοῦ ἲδιου τοῦ Μωάμεθ!... θέλουμε πολλά ἀκόμη γιά νά καταλάβουμε ὁτι ἐπιχειρεῖται ἡ βάσει σχεδίου ἰσλαμοποίηση τοῦ κόσμου; Ἑάν τά ἒλεγε αὐτά ὂχι ὁ Πάπας,ἀλλά ἓνας Ὀρθόδοξος Πατριάρχης ἢ Ἀρχιεπίσκοπος,τί θά ἀντιμετώπιζε; Πού εἶναι τώρα ὃλοι οἱ κατήγοροι τῆς ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ χριστιανικῆς Ἐκκλησίας πού τήν κατηγοροῦν γιά δῆθεν βίαιη ἐξάπλωση καί ἐπιβολή τοῦ χριστιανισμοῦ στήν Εὐρώπη; Τί ἒχουν νά ποῦν τώρα γιά τόν εὐγενή μουφτῆ τῆς Σαουδ. Ἀραβίας καί τίς γεμάτες ἀγάπη παραινέσεις του; Ἐγώ πάντως εἶμαι κάτι παραπάνω ἀπό σίγουρος ὃτι εἰκόνες σάν κι αὐτή τῆς φωτογραφίας,θά δοῦμε λίαν συντόμως καί στήν Ἐλλάδα,καί τό χειρότερο εἶναι ὃτι ἀρκετοί ''δικοί μας'' τίς ἐπιθυμοῦν κιόλας...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/03/2012 20:32:10

   Τις είδαμε ήδη στην Ελλάδα, στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Με πράσινες σημαίες και Αλλάχου Ακμπάρ. Προς μεγάλη χαρά της εθνομηδενιστικής και αντιχριστιανικής Αριστεράς.
   Ο αντιχριστιανισμός ορισμένων αριστεριστών, που είναι η βάση της ισλαμολαγνείας τους, φτάνει σε σημείο...δαιμονοκατοχής.

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ ΒΙΣ 22/03/2012 08:01:11

    Φίλε ΒΙΣ,συμφωνῶ ἀπολύτως μαζί σου,δέν μένω στήν Ἀθήνα καί δέν ἒχω πλήρη εἰκόνα τῆς πραγματικῆς καταθλιπτικῆς κατάστασης πού ἐπικρατεῖ.

   • Γιώργος msn avatar
    Γιώργος msn @ ΒΙΣ 22/03/2012 16:00:44

    "φτάνει σε σημείο…δαιμονοκατοχής"

    To "φτάνει σε σημείο" μου άρεσε.

    Αν και έχω την εκτίμηση πως είναι απλά πιόνια οι ακτιβίζοντες που φαίνονται στη βιτρίνα.
    Αυτή τη σαχλαμάρα, η θρησκεία είναι το όπιο των λαών κατά τ' άλλα, τη συντονίζουν άλλοι που λειτουργούν εν κρυπτώ και μάλλον εκεί πρόκειται για δαιμονοκατοχή ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων

 2. Αντρίκος avatar
  Αντρίκος 21/03/2012 09:40:30

  Σήμερα δεν υπάρχει κανένας να υπερασπιστεί τον Χριστιανισμό στην κοσμική Δύση

 3. εξυπνάκιας avatar
  εξυπνάκιας 21/03/2012 09:46:42

  ΜΠΡΑΒΟ στους πιστούς μουσουλμανους. σέβονται το θείο λόγο...όχι όπως εδώ που τα έχεουν διαλύσει όλα ο τσίπρας και οι ψευτοκουλτουριάρηδες

 4. Γιάννης Σύρρος. avatar
  Γιάννης Σύρρος. 21/03/2012 09:51:41

  Καλά κάνουν! Έχουν καταλάβει είτε ότι δεν μας νοιάζει , είτε ότι έχουμε ευνουχιστεί από την "πολιτική ορθότητα"...Για τους μόνους ναούς που γίνονται διαδηλώσεις στη Δύση, είναι για τζαμιά και συναγωγές, φίλοι μου...(Υπέρ, βεβαίως).

 5. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 21/03/2012 10:05:36

  Το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων δίπλα στη Νομική εδώ και χρόνια βανδαλίζεται. Γράφουν άθλια συνθήματα σε όλους τους τοίχους. Κάθε εβδομάδα το βάφουν και κάθε εβδομάδα πάλι τα ίδια. Κανείς δεν συγκινείται. Σκεφτείτε τώρα αν υπήρχε τζαμί εκεί πέρα, πόσο θα το σέβονταν τα ίδια τα δαιμονοποιημένα δυστυχισμένα παιδάκια των Εξαρχείων που βεβηλώνουν την εκκλησία και πόση φασαρία θα είχε κάνει η "πολιτικώς ορθή" και "ορθοφρονούσα" Αριστερά...
  Τώρα τελευταία ο χώρος μπροστά στην εκκλησία, και τα σκαλιά μαζί, έγιναν στέκι πρέζας. Αλλά επειδή οι έμποροι είναι Νιγηριανοί και Σομαλοί, οι αριστεροί νταβατζήδες της Νομικής τους αποδέχονται. Αφήνω που οι άπλυτες και ατσούμπαλες αριστερίστριες μπορεί να έχουν και άλλου είδους οφέλη από τις ευμεγέθεις "Υπατίες"...

  • Αντάμ Παπαντάμa avatar
   Αντάμ Παπαντάμa @ ΒΙΣ 21/03/2012 17:54:26

   ΒΙΣ για τουλάχιστον 1500 χρόνια οι βάνδαλοι στο όνομα του χριστιανισμού κατέστρεφαν έργα τέχνης ανυπολογίστου αξίας ,παρακμή και τότε παρακμή και τώρα

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Αντάμ Παπαντάμa 21/03/2012 20:29:29

    Για πες μου μερικά τέτοια έργα τέχνης, από αυτά που κατέστρεφαν οι χριστιανοί για 1500 χρόνια, για να μάθω και εγω. ο άσχετος...
    Προφανώς ούτε για βυζαντινή, ούτε για χριστιανική τέχνη, δυτική ή ανατολική, έχεις ακούσει τίποτα...Και φαντάζομαι ότι αν πας σε ένα ευρωπαϊκό μουσείο, δεν θα καταλάβεις και πολλά από τη θεματολογία των πινάκων και λοιπών έργων τέχνης.
    Το ότι σε εκφράζει προφανώς το Ισλάμ είναι δικό σου θέμα. Ο ολοκληρωτισμός της Αριστεράς συναντιέται με τον ολοκληρωτισμό του Ισλάμ.

   • ένας φίλος avatar
    ένας φίλος @ Αντάμ Παπαντάμa 21/03/2012 20:38:26

    Καλά που τα βρίσκεις αυτά; Ανυπόστατες υπερβολές και γενικευμένοι αφορισμοί. Η αριστερίστικη διεθνιστική "προοδευτικίλα" σε όλο της το μεγαλείο.

 6. dem avatar
  dem 21/03/2012 12:36:07

  Το τζαμί στο βοτανικό πότε θα τελειώσει επιτέλους; Έχω αρχίσει και ανησυχώ!
  Τι περιμένουν; τον Σκυφτούλη να προσευχηθεί γονιπετής; Ψάχνουν οι πακιστανοαφγανοί μεταναστούληδες για τζαμιά και δεν βρίσκουν τίποτα..και σου λέει δεν μπουκάρουμε σα κανά δυό εκκλησίες να τις απαλλοτριώσουμε; Θα χαρεί και ο Αλλαχ από εκεί πάνω που βρίσκεται παρέα με τα ουρί....Ινσαλλάχ που θάλεγαν και στο μέγκα τσάνελε...

 7. 3V4NG3L05 avatar
  3V4NG3L05 21/03/2012 14:39:02

  Μην ανησυχειτε. Εαν δοκιμασουν να καταστρεψουν τους πραγματικους ναους του Δυτικου πολιτισμου, τις τραπεζες δηλαδη, θα βρεθουν να περιπλανουνται σε νομαδικες φυλες στην αχανη ερημο, πριν καν το καταλαβουν..

  • ένας φίλος avatar
   ένας φίλος @ 3V4NG3L05 22/03/2012 06:02:02

   Πόσο δίκιο έχεις!

 8. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/03/2012 15:13:35

  Γιὰ ἄλλη μιὰ φορά, ἡ ἀμερικανικὴ κυβέρνηση "προστατεύει" τὰ ἀνθρώπινα δικαιώματα κατὰ τὸ δοκοῦν καὶ ἐπιλεκτικά, σύμφωνα μόνο μὲ τὰ κυνικὰ συμφέροντά της. Νὰ τὰ βλέπουν ὅσοι ποντάρουν ἐν ἔτει 2012 στὴν αἴγλη τῶν "ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων", ποὺ ἔχουν καταντήσει κενὸ γράμμα, ἄλλοθι γιὰ μακιαβελιές.

 9. popaia avatar
  popaia 21/03/2012 22:17:03

  Χωρίς το ισλάμ δεν ζουν οι Τράπεζες, η Αμερική, οι Γκόλντμαν και οι Σόρος. Σκότος, βούρδουλα, μεσαίωνα, υποταγή στον αφέντη, εξαθλίωση, βάρβαρα ήθη, αυτά χρειάζονται. Οι ίδιοι μεθόδευσαν την έκρηξη του Ισλάμ. Δεν ανέχονται ένα αναγκαίο κακό, ζουν το όνειρό τους. Ο ισλαμοεποικισμός της Ευρώπης προχωράει όπως έχει σχεδιαστεί. Και καμιά αντίσταση δεν υπάρχει σ' αυτό. Γιατί έχουν φροντίσει τα τσακάλια να στιγματίσουν την πραγματική αντίσταση σαν ακροδεξιά και να κάνει παιχνίδι μόνη της η Αριστερά που είναι ο πολυτιιμότερος σύμμαχός τους στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ιδίως η δική μας Αριστερά. Αυτή πια μάχεται για το παγκόσμιο χαλιφάτο, τίποτ' άλλο. Πού ξανακούστηκε άθεοι και να λυσσομανάνε για το σκοταδιστικό Ισλάμ! Αντί να δουλεύουν για τη χειραφέτηση των ανθρώπων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.