#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/04/2012 10:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στρος Καν: είχα σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας όταν μου την έστησαν!!!Δεν ξέρουμε πόσο αξιόπιστος είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν καθώς με τα όσα έχει κάνει στην προσωπική του ζωή έχει χάσει μεγάλο μέρος από τη λάμψη του παρελθόντος. Πριν πάει στο ραντεβού του με την Ντιαλό και την… ιστορία κάποιοι στην Ευρώπη και την Ελλάδα έλεγαν ότι επρόκειτο για μια καλή περίπτωση πολιτικού που θα μπορούσε να αλλάξει πολλά στην Ευρώπη και το κυριότερο να πάει κόντρα στην μονοκρατορία της Γερμανίας.

Αυτά φυσικά είναι λόγια, αφού άλλοι αντίθετα έλεγαν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο των Αμερικανών που μπήκε στο ΔΝΤ για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα. Ποτέ, ίσως, δε θα μάθουμε την αλήθεια για τον τρόπο που θα κυβερνούσε μια χώρα σας τη Γαλλία.

Ωστόσο, δε μπορούμε να μη σταθούμε στη συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική Guardian όπου εξαπολύει μύδρους κατά του Σαρκοζί και τον κατηγορεί μάλιστα ότι βρίσκεται πίσω από τη συνωμοσία που στήθηκε σε βάρος του. Λέει ότι έχει και αποδείξεις κατά του Γάλλου προέδρου λέγοντας ότι υπήρχε σχέδιο εξόντωσής του το οποίο εξυφάνθηκε στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης.

Ακόμη πιο εντυπωσιακή και σοκαριστική για την Ελλάδα είναι, πάντως, η αποκάλυψη ότι την επόμενη ημέρα από το τετ α τετ με την καμαριέρα θα πήγαινε να συναντήσει την Μέρκελ και θα της παρέδιδε σχέδιο για τη διάσωση της Ελλάδας.

Το σχέδιο είχε την ονομασια «Comprehensive» που αφορούσε σε δραστική λύση της Ελληνικής κρίσης χρέους. ” Δίχως να είμαι βέβαιος 100% πιστεύω πως θα την έπειθα και το ελληνικό πρόβλημα θα είχε λυθεί εν τη γενέσει του. Τώρα βλέπουμε την κρίση να καλπάζει. Φοβούμαι πως δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον” καταλήγει ο Ντομινικ Στρος Καν.

Αν η αποκάλυψή του είναι αληθινή, αν όντως υπήρχε τέτοιο σχέδιο τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για την Ελλάδα. Ισως να μην κυριαρχούσε η γραμμή Μέρκελ – Σαρκοζί, ούτε να υπήρχε σύμπλευση και της Λαγκάρντ στη συνταγή λιτότητας που σκότωσε την Ελλάδα.

Μπορεί να είναι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά ίσως κάποιοι να ήθελαν να βγάλουν από τη μέση τον Στρος Καν διότι αν λυνόταν το ελληνικό και ευρωπαϊκό πρόβλημα αυτός θα είναι πολύ ισχυρό προφίλ, θα μπορούσε να γίνει ο κυρίαρχος της Ευρώπης, κάτι που ίσως δεν άρεσε.

Από την άλλη, ότι είναι «άρρωστος», φαύλος και προβληματικό ο κ. Στρος Καν, κανείς πλέον δεν το αμφισβητεί. Κάποιοι ήξεραν τις αδυναμίες του και τον παγίδεψαν.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, όμως, θα πρέπει γρήγορα να δώσει στη δημοσιότητα το σχέδιο διάσωσής της. Ακόμη κι αν είναι ιστορία, θα θέλαμε πολύ να μάθουμε τι σχεδίαζε για τη χώρα μας κι αν το σχέδιό του ήταν καλύτερο από αυτό που ζούμε τώρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Jimakos avatar
  Jimakos 30/04/2012 10:26:32

  Δεν τον άφησαν να... ολοκληρώσει...

 2. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ avatar
  ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ 30/04/2012 10:34:19

  Δηλαδλη επειδή ήταν σαβουρογ.....ς ο τύπος την πληρώσαμε εμείς ;

  • juliet avatar
   juliet @ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ 30/04/2012 11:10:53

   Παίδες ,συμπέρασμα ....ακόμη και ''αυτό'' πρέπει εκεί που φτάσαμε να είναι εκλεκτικό!!!!

 3. η Dimi avatar
  η Dimi 30/04/2012 13:37:44

  Δεν γίνεται πιστευτός ο Στρος Καν ότι είχε λέει, "σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας" όταν του την έστησαν. Και δεν γίνεται πιστευτός επειδή, σε ανύποπτο χρόνο, απαξιωτικά δήλωνε για τους Ελληνες: «Αυτοί εκεί κάτω είναι πνιγμένοι στα σκατά.» Και τώρα, που ο ίδιος πνίγεται σε θάλασσες και ωκεανούς απ’ αυτά, ως specialist ελαστικός φελλός που είναι, αβασάνιστα επικαλείται "σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας", στην απέλπιδα προσπάθειά του όχι μόνο να επιπλεύσει αλλά να κάνει και μακροβούτια. Oυστ!

 4. Mάνια avatar
  Mάνια 30/04/2012 14:30:25

  ,,,,,,,,κι όμως μπορεί να λεει αλήθεια αυτην την φορά!

 5. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 30/04/2012 14:42:47

  Tό πραγματικό σχέδιο πού εἶχε ἦταν νά βάλει τήν Ἐλλάδα στό Δ.Ν.Τ.,μαζί βεβαίως μέ τόν ἀλησμόνητο ὑπέρπατριώτη πρώην πρωθυπουργό μας...,τώρα,ἂνἐκεῖ στό κρεββάτι τοῦ ξενοδοχεῖου ξέχασε τίποτα σχέδια καί γιά τήν ἒξοδό μας άπό τό Ταμεῖο...,τί νά πῶ,δέν ξέρω!

 6. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 30/04/2012 14:44:07

  Τελικά αντί να παραδώσει τον φάκελο με το "σχέδιο" στην Μέρκελ, τον έδωσε στην καμαριέρα για να ... σκουπιστεί!
  (και έτσι χάθηκε).

 7. ΑMOΡΓΟΣ avatar
  ΑMOΡΓΟΣ 30/04/2012 15:21:29

  ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ(ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΛΑΙΜΟ)...
  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΧΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙ ΟΡΜΕΣ ,Ε..ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.

 8. ΑΜΟΡΓΟΣ avatar
  ΑΜΟΡΓΟΣ 30/04/2012 15:25:34

  ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ(ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ)ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ(ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΛΑΙΜΟ).
  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΧΗ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΟΡΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ,ΤΟΤΕ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.

 9. ΑΜΟΡΓΟΣ avatar
  ΑΜΟΡΓΟΣ 30/04/2012 15:35:12

  ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ(ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ).
  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΥΠΟΦΟΡΩΝ ΟΡΜΩΝ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.

 10. gloup avatar
  gloup 30/04/2012 16:19:07

  Να κοιτάζεσαι λιγότερο παιδί μου στον καθρέφτη.

 11. η Dimi avatar
  η Dimi 30/04/2012 16:46:20

  Ο Στρος Καν, πανίσχυρος αποτυχημένος του ΔΝΤ, είναι αυτός ο οποίος είχε κάνει τη δήλωση-βόμβα: «Με τον Παπανδρέου δουλεύαμε πολλούς μήνες ΥΠΟΓΕΙΩΣ από τον Νοέμβριο 2009 για να βάλουμε στο ΔΝΤ την Ελλάδα. Γιατί αυτό; Γιατί οι Ελληνικές Αρχές επιθυμούσαν τη παρέμβαση του ΔΝΤ αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό…» http://bit.ly/IOmP1T Δηλαδή, ο Στρος Καν όχι μόνο online παραδέχεται ότι είναι συνεργός, συμμέτοχος και συνένοχος στο από πρόθεση και κατά συρροή επαχθές έγκλημα ΔΝΤ εγκλωβισμού της Ελλάδας στο ατέρμονα ανεξόφλητο χρέος, αλλά και, με περισσή ευκολία διαδυκτιακά “δίνει” το κολλητάρι του και ηθικό αυτουργό και συνεργό και συμμέτοχο και συνένοχο στο επαχθές έγκλημα ΔΝΤ, Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου.

  Γνώμη μου είναι ότι και ο Στρος Καν οπωσδήποτε χρειάζεται να δικαστεί και καταδικαστεί από τα Ελληνικά Δικαστήρια για το επίπλαστο ΑΓΟΣ ΔΝΤ το οποίο ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου και ο ίδιος, προκάλεσαν στην Ελλάδα.

  Για τον τζούφιο ερωτύλο και κατηγορούμενο γιά μαστρωπεία και σύσταση συμμορίας, και κατά κράτος απαξιωμένο Στρος Καν, ισχύει το Αξίωμα:
  «Μία φορά Απατεώνας γιά πάντα Απατεώνας»

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ η Dimi 30/04/2012 21:29:48

   Dimi, νομίζω ότι ήταν Φεβρουάριος του '09 και όχι Νοέμβριος του '09.
   Καταλαβαίνεις έτσι, πόσο προμελετημένο ήταν το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν"!

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 01/05/2012 12:38:50

   Σταύρο, Καλή Πρωτομαγιά. Κατά τη γνώμη μου, είτε Φεβρουάριος '09 (κυβέρνηση ΚΚ) ήταν, είτε Νοέμβριος ’09 (κυβέρνηση ΓΑΠ) ήταν, τα πάντα εκ του αποτελέσματος κρίθηκαν και λεφτά δεν υπήρχαν ("δεν υπάρχει σάλιο" κατά Λοβέρδο). Το επαχθές έγκλημα ΔΝΤ βάσει του video που κυριολεκτικά «καίει» Γιώργο Α. Παπανδρέου και Στρος Καν, ήταν εξ αρχής "προμελετημένο". Ευελπιστώ ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη σύντομα θ’ ασχοληθεί με τις κακουργηματικές πράξεις των δύο αυτών αχυρανθρώπων και όχι μόνο.

   • Σταύρος avatar
    Σταύρος @ η Dimi 01/05/2012 14:27:57

    Καλημέρα Dimi και καλή Πρωτομαγιά-Πρωτομηνιά!
    "προμελετημένο" είναι η λέξη κλειδί!
    Όσο πιό νωρίς προμελετήθηκε το έγκλημα, τόσο πιό πολύ "κλειδώνει" η πόρτα του κελιού της φυλακής.
    Άλλο να ισχυριστεί ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου ότι "πίστευε" ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και άλλο πράγμα ότι υπονόμευε την Κυβέρνηση Καραμανλή και σχεδίαζε τα όσα δεινά μας επιβλήθηκαν από αυτόν και τον ΟπουΣτρωσ' ΤοΚαν'!
    ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!!

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ η Dimi 01/05/2012 16:15:48

    Σταύρο, ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ !!!
    Και τη Κυριακή 6 Μαϊου, 2012, από τον πρώτο και τελικό γύρο, δίνουμε πανίσχυρη αυτοδυναμία στον κ. Αντώνη Σαμαρά, γιά να δρομολογηθεί από Δευτέρας η επιστροφή της Ελλάδας μας, σ' Εμάς. Της καλλονής Ελλάδας της καρδιάς μας που λατρεύουμε http://on-msn.com/Jgy4vy
    Αισιόδοξα πάντα.

 12. ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ avatar
  ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ 30/04/2012 20:56:43

  Ο.Κ πάω πάσο στα σχόλια.
  Μήπως όμως να το πάρουμε και λίγο διαφορετικά το πράμα;
  ''Comprehensive΄΄ σημαίνει ολοκληρωμένο/-η. Κάτι δηλαδή σαν ΄΄ολοκληρωμένη λύση΄΄ ή κάπως έτσι.
  Πέρα με την πλάκα για την ολοκλήρωση (δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει , κ.λ.π) , μήπως έχει και ένα ψήγμα αλήθειας η ιστορία;
  Μη ξεχνάμε ότι αυτός πόνταρε στην επιτυχία του ΔΝΤ στην Ελλάδα για να κάνει προφίλ εν δυνάμει Προέδρου , ενώ ο Νικόλας Ο Σαρκόζης (το καρντάση από τη ΣυμΒασιλεύουσα !!!) πόνταρε στο ακριβώς αντίθετο.
  Βέβαια , όπως είπα και χθες σε άλλο σχόλιο, η Ελλάδα δεν είναι ο ομφαλός της γης , αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις .
  Μήπως είμαστε η αρχή ενός ευρύτερου πειράματος ελέγχου των λαών;
  Επειδή αποδεδειγμένα εμάς (τους Έλληνες) ο ψεκασμός δεν μας πιάνει (πλην Καϋμένου και λοιπών ίσως ) πιστεύω ότι η οικονομία είναι το καταλληλότερο όπλο για τον έλεγχο μιας χώρας.

 13. Γιώργoς Αχαιός avatar
  Γιώργoς Αχαιός 30/04/2012 22:57:20

  xA XA Ωραίο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.