17/01/2010 21:37
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο β΄ γύρο θα κριθούν οι προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Ουκρανία Βίκτορ Γιανούκοβιτς συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών και θα αντιμετωπίσει την πρωθυπουργό Γιούλια Τιμόσενκο στο δεύτερο γύρο στις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δύο exit polls.

Ο Γιανούκοβιτς συγκεντρώνει ποσοστό 32% και η αντίπαλός του 27%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Ιδρύματος Δημοκρατικών Πρωτοβουλιών. Ενώ στη δεύτερη δημοσκόπηση της εταιρίας Gfk-Ukraine οι δύο αντίπαλοι συγκεντρώνουν 35% και 26% αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, σύμμαχος του Γιανούκοβιτς επισημαίνει πως ο αρχηγός της αντιπολίτευσης θα είναι σίγουρα ο νικητής. «Οι πιθανότητες να νικήσει ο Γιανούκοβιτς είναι 100%, ενώ η Τιμόσενκο δεν έχει καμιά πιθανότητα», τόνισε ο Μίκολα Αζάροφ, πρώην υπουργός Οικονομικών.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και σύμμαχος της Τιμόσενκο, Ολεκσάντερ Τουρσίνοφ, επισήμανε πως «παρά τη μικρή ήττα του αντιπάλου μας, επόμενη πρόεδρος θα είναι η Γιούλια Τιμόσενκο».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.