17/11/2009 14:29
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε δικαστήριο ο Πρόεδρος της Σερβίας για ... ανάρμοστη συμπεριφορά σε γήπεδο

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς και άλλοι Σέρβοι αξιωματούχοι έλαβαν κλήτευση να εμφανιστούν την 1η Δεκεμβρίου ενώπιον δικαστή, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον τους για ανάρμοστη συμπεριφορά, στον ποδοσφαιρικό αγώνα των εθνικών ομάδων Σερβίας - Ρουμανίας.

    Ο πρόεδρος της Σερβίας καλείται να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης για ένα ποτήρι σαμπάνια, με το οποίο έκανε πρόποση γιορτάζοντας την πρόκριση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τον αγώνα με την εθνική Ρουμανίας, στις 10 Οκτωβρίου.

    Η αστυνομική διεύθυνση Βελιγραδίου κατάθεσε μήνυση για παραβίαση του νόμου περί αποτροπής της βίας και ανάρμοστη συμπεριφορά εντός αθλητικού χώρου

    κατά του προέδρου της Σερβίας, του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τόμισλαβ Κάρατζιτς της υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού Σνέζανα Σάμαρτζιτς Μάρκοβιτς και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Βελιγραδίου, Αλέξάνταρ Άντιτς, καθώς και κατά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ως νομικό πρόσωπο.

    Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών στα στάδια κατά τη διάρκεια αθλητικών διοργανώσεων και σε απόσταση ενός χιλιόμετρου από αθλητικές εγκαταστάσεις.

    «Όλοι έλαβαν κλήτευση να παρουσιαστούν την 1η Δεκεμβρίου», δήλωσε ο επικεφαλής του πταισματοδικείου Βελιγραδίου, Ζόραν Πάσαλιτς, μετέδωσε ο σερβικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Β92.

    Ο πρόεδρος της Σερβίας και η υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού είχαν δηλώσει νωρίτερα ότι, αν παραβίασαν το νόμο θα πληρώσουν το προβλεπόμενο πρόστιμο

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.