#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/02/2011 17:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σήμερα η Μέση Ανατολή, αύριο ο κόσμος όλοςΞεκίνησε στη Βόρειο Αφρική, εξελίχτηκε στη Μέση Ανατολή και στο Ιράν, και οσονούπω  ενδέχεται να εξαπλωθεί στην Ανατολική Ευρώπη και στην Ασία. Οι χρωματιστές επαναστάσεις των οπαδών της παγκοσμιοποίησης, απειλούν να αλλάξουν ριζικά το πρόσωπο ολόκληρων περιοχών του πλανήτη. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο ρίσκο, γεννημένο από την απελπισία, που επιτρέπει στους λαούς να δουν το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί που κινούν τα νήματα της παγκοσμιοποίησης, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

Για να καταλάβουμε ποια είναι τα κίνητρα πίσω από αυτές τις εξελίξεις, θα πρέπει να κατανοήσουμε τον απώτερο σκοπό των ελίτ, αλλά και τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο τους.

Ο απώτερος σκοπός είναι ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ένα σύστημα που θα ελέγχεται από Αγγλοαμερικανούς τραπεζίτες και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό δίκτυο που αυτοί διοικούν, και το  οποίο θα διασφαλίζει ότι όλα τα κράτη του κόσμου θα υπάγονται σε αυτό, έτσι ώστε να τα ξεψαχνίζει απόλυτα και στο διηνεκές. Ως μεγαλομανείς ολιγάρχες, η μοναδική τους ψύχωση είναι η συγκέντρωση και η διατήρηση της ισχύος τους. Αυτό το επιτυγχάνουν μέσα από τον έλεγχο του πληθυσμού, τον έλεγχο της βιομηχανίας, και τέλος τον έλεγχο του χρήματος. Τέτοιου είδους πολιτικές βλέπουμε μέσα στην Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, αλλά και σε άλλες εκφάνσεις όπως για παράδειγμα το πρόσφατο βιβλίο Ecoscience, του John Holdren, συμβούλου επί επιστημονικών  ζητημάτων του Λευκού Οίκου.

Όσο Μαλθουσιανές και αν φαίνονται αυτές οι πολιτικές, δεν οφείλονται σε ανησυχίες για τον υπερπληθυσμό ή για τη καταστροφή του περιβάλλοντος εξαιτίας της βιομηχανικής ανάπτυξης. Αντιθέτως, όπως όλοι οι τύραννοι της ιστορίας, οι ιθύνοντες νόες της παγκόσμιας διακυβέρνησης κατασκευάζουν ένα πειστικό επιχείρημα, που να αιτιολογεί τη τρομακτική συγκέντρωση δύναμης στα  χέρια τους, και την επιβολή μέτρων που θα εξασφαλίζουν τη διατήρηση αυτής της δύναμης.

Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν είναι αρκετοί. Ένα σημαντικό εμπόδιο στα σχέδιά τους είναι η ανάπτυξη των εναλλακτικών ΜΜΕ, που συνεχώς ξεσκεπάζουν τη πραγματική φύση της ατζέντας τους, και άρα αφυπνίζουν πολύ κόσμο ο οποίος διαφωνεί με τις μεθοδεύσεις τους.

Ένα άλλο εμπόδιο για αυτούς είναι τα κυρίαρχα ανεξάρτητα κράτη, τα οποία αμφισβητούν την Αγγλοαμερικανική παγκόσμια τάξη και αρνούνται να συνεισφέρουν στην ίδια τους την υποδούλωση.

Όλες αυτές οι χρωματιστές επαναστάσεις, και οι συντονισμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις, φανερές και κρυφές, έχουν να κάνουν με τη δεύτερη απειλή, ενώ η λογοκρισία, η πνευματική διείσδυση, και το αστυνομικό κράτος, που κυριαρχούν πλέον στη Δύση με αφορμή τον πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας, έχουν να κάνουν με τη πρώτη απειλή, τα εναλλακτικά ΜΜΕ.

S.A.- Prison Planet

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 20/02/2011 17:26:12

  Όχι στην δικτατορία της ΕΕ

 2. thanasis avatar
  thanasis 20/02/2011 17:49:40

  το ΔΝΤ η παγκοσμια τραπεζα οδηγουν σε νεες πλατειες
  ΤΑΧΙΡ ας σκυψοθν λοιπον οι ηγετες και ας
  περπατησουν μαζυ μετον λαο

 3. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 20/02/2011 18:21:21

  Όταν οι ορθόδοξοι χριστιανοί μιλούσαν για Νεοεποχισμό και Παγκόσμιο Διακυβέρνηση τους χλευάζαμε.

  • The Saint avatar
   The Saint @ ΣΟΝ ΠΕΝ 21/02/2011 05:53:00

   Ετσι είναι αγαπητέ ακριβώς!
   Κανείς όμως δεν μπορεί πλέον να αμφισβήτήσει, τα γραφόμενα στην Αγία Γραφή, τα οποία περιγραφουν όλα όσα γίνονται, και όσα πρόκειται να γίνουν.
   Δεν ξέρω, δεν ήμουν ποτέ αυτό που ονομάζεται "Θρήσκος" αλλά βλέπω ότι τα πράγματα εκεί οδηγούν (σε αυτά που λέει η Αγια Γραφη), και η μόνη αλήθεια είναι αυτή του Χριστού, και καμμιά άλλη...
   Ουτε και γιά το έτος "ορόσημο" 2012 μπορώ να πώ κάτι...
   Ισως όμως να είναι ένα σημαδιακο έτος σημαντικότατων κοινωνικοοικονομικών αλλαγών, αν όχι η έλευση της 2ας Παρουσίας Του.

 4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 20/02/2011 18:49:05

  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 20/02/2011 20:20:15

   Εννοείς ότι θα εξεγερθούν οι λαθρομετανάστες Μουσουλμάνοι, έτσι; Γιατί μην περιμένεις πολλά από τους Έλληνες...

 5. Cal avatar
  Cal 20/02/2011 23:54:15

  Αν είσασταν σε λεωφορείο σήμερα, θα καταλαβαίνατε ποια θα είναι η επόμενη χώρα. Ο κόσμος έχει αγανακτίσει. Βέβαια πρεο το παρόν μόνο για τον Παναθηναικό πήγαν να διαδηλώσουν στην ΕΡΤ...

 6. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 21/02/2011 11:50:04

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !
  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ,
  1. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ,
  2. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ : ''Ο απώτερος σκοπός είναι ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης''

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.