06/08/2010 20:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρωσία: Η απαγόρευση εξαγωγής σιτηρών μπορεί να αναθεωρηθεί

Όπως μετάδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Ekho Moskvy, η Ρωσία θα μπορούσε να αναθεωρήσει την απαγόρευση εξαγωγής σιτηρών εφόσον θα έχει γίνει η συγκομιδή της σοδιάς. Όπως δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός Igor Shuvalov, οι αρχές θα εξετάσουν την ποσότητα και την ποιότητα των σιτηρών, θα λάβουν υπ’οψιν τις εγχώριες καταναλωτικές ανάγκες και μετά θα εξετάσουν την πιθανότητα εξαγωγών.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. donaE avatar
  donaE 06/08/2010 20:45:09

  Τους χαλασε το γλεντι ο Πουτιν τελικα.

 2. Dimi avatar
  Dimi 06/08/2010 22:00:20

  3/6/10 Ο επί 20 χρόνια «Ερευνητής» του Privé Club Bilderberg και παρά την απόπειρα δολοφονίας του και της οικογενείας του, ο διάσημος δημοσιογράφος Daniel Estulin (Ρωσσικής καταγωγής), αφύπνησε κι αποκάλυψε στο Ευρωκοινοβούλιο την κρυφή Agenda του Club Bilderberg. Το οποίο σκοτεινό Privé Club Bilderberg, αυτάρεσκα αυτοαποκαλείται «η Αριστοκρατία της Σκοπιμότητας» (Τhe Aristocracy of Purpose).

  Στόχος της «Αριστοκρατίας της Σκοπιμότητας», είναι η κατάληψη και η παγκόσμια οικονομική διαχείρηση του πλανήτη. Με την δική τους «Παγκόσμια Εταιρεία Bilderberg E.Π.Ε.»

  Δείτε το Ελληνικό δάνειο του ΔΝΤ, του οποίου οι τόκοι θα επιστρέψουν στους Τραπεζίτες Bilderberg-International Money Fund (ΔΝΤ), χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος γιά την Ελλάδα και τους Eλληνες.

  Οπως ακριβώς συνέβη το 1990, με το δάνειο της Ρωσίας. Οι τόκοι επέστρεψαν στο ΔΝΤ, χωρίς κανένα αναπτυξιακό όφελος γιά τη Ρωσία.

  Οπως ακριβώς συνέβη με την Αφρική. Σε καμία περίπτωση οι δανεισμοί σε τριτοκοσμικές χώρες δεν γίνονται γι’ανθρωπιστικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, οι Τραπεζίτες Bilderberg-ΙMF (ΔΝΤ) είναι οι μόνοι πραγματικα ωφελειμένοι. Ποτέ οι δανειοδοτούμενες χώρες!

  Ετσι λειτουργεί το σύστημα Bilderberg-IMF (ΔΝΤ).

  Το Privé Club Βilderberg, το οποίο θέλει να καταλάβει και να διαχειρίζεται τις οικονομίες του πλανήτη, έχει γιά λόγους ιστορικούς, πολιτισμικούς, διανόησης, ηθικής και άλλους, δύο παραδιοσιακούς αντιπάλους: την Ρωσία και την Κίνα.

  Η Κίνα, δεν θεωρείτια πολεμικός «εχθρός», επειδή δεν έχει τη στρατιωτική τεχνογνωσία της υπερδύναμης η οποία θα μπορούσε να επιτεθεί στη NATOϊκή Συμμαχία.

  Αντιθέτως, η Ρωσία, είναι όχι μόνον ένας αξιοθαύμαστος υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά, και κάτοχος μυστικής στρατιωτικής και πυρηνικής τεχνογνωσίας, την οποία η NATOϊκή Συμμαχία δεν κατέχει. Οπως για παράδειγμα, οι ειδικές πυρηνικές κεφαλές (graded nuclear missiles), οι οποίες με ταχύτητα 2,750 (δύο χιλιάδες, επτακόσια πενήντα) χιλιομέτρα την ώρα, θα μπορούσαν να σβύσουν τις ΗΠΑ από τον χάρτη.

  Γιά τους μη γνωρίζοντες, τη στιγμή αυτή στο Αφγανιστάν, η Αμερικανική κυβέρνηση κτίζει 13 μυστικές βάσεις. Η κάθε μία από αυτές τις βάσεις, είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη Αμερικανική βάση έχει κτισθεί μέχρι σήμερα, στον κόσμο.

  Το Ιράν είναι αδιάφορο, επειδή είτε με μία είτε με δέκα είτε και με είκοσι πυρηνικές κεφαλές, δεν θ’αποτολμούσε ποτέ, ουδέποτε, να επιτεθεί στις ΗΠΑ, ή, εν προκειμένω, στο Ισραήλ.

  Οι Αμερικανοί χρειάζονται μιά δικαιολογία. Ενα αίτιο, γιά να εισβάλλουν και να καταστρέψουν υπό μορφή πυρηνικού πολέμου, την Ρωσία. Οι Αμερικανοί κάνουν εισαγωγή δεδομένων και παίζουν προσομοιωμένα «παιγνίδια πυρηνικού πολέμου», στα οποία έχουν δώσει το κωδικό όνομα εισβολής «Barbarossa III».

  Βarbarossa I ήταν το κωδικό όνομα εισβολής των Γερμανών ναζί στη Σοβιετική Ενωση στις 22/6/1941, κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

  Barbarossa II ήταν το κωδικό όνομα μυστικού σχεδίου κατάρρευσης της Ρωσίας το 1990, μέσω του Γέλσιν. Το οποίο σχέδιο κατάρρευσης, απεργάσθηκε η εταιρεία Far West, στην Ουκρανία..

  Μετά την έκπτωση του Γέλσιν ανέλαβε ο Πούτιν. Εκτοτε, σχεδιάζεται η Επιχείρηση γιά πυρηνική επίθεση κατά της Ρωσίας με το κωδικό όνομα εισβολής «Barbarossa III»

  Και σ'αυτή τη περίπτωση, οι Αμερικανοί θα χρησιμοποιήσουν ένα άλλο πιόνι στη γεωπολιτική τους σκακιέρα ανυποληψίας της Ρωσίας: τον φυλακισμένο στην Ταϋλάνδη, τον πιό πετυχημένο στον κόσμο «Εμπορο του Θανάτου», τον Ρώσσο έμπορο όπλων Victor Bout(*). Τον οποίο παρέσυραν στη Bangkok, Αμερικανοί μυστικοί πράκτορες που υποδύθηκαν Κολομβιανούς αντάρτες/ενδιαφερόμενους αγοραστές όπλων.

  Παρά τον ανταγωνισμό κι αλληλοκατηγορίες των αντιπάλων ΗΠΑ και Ρωσίας και παρά τις σκληρές διαπραγματεύσεις γιά έκδοση του Victor Bout στη Ρωσία, η Bangkok πρόκειται να τον εκδόσει στις ΗΠΑ..

  Επαναλαμβάνω: Υπάρχει σχέδιο Bilderberg, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ME KAΘΕ ΤΡΟΠΟ και της Κίνας και της Ρωσίας. Και βεβαίως, χωρίς αυτά τα δύο πανίσχυρα Εθνη, οι δυνάστες μπορούν ανενόχλητοι πλέον, να δημιουργήσουν τη δική τους «Παγκόσμια Εταιρεία Bilderberg E.Π.Ε.»

  Ομως, σάς βεβαιώνω ότι: Οι άνθρωποι έχουν πάψει πλέον να φοβούνται. Κι αυτό, τρομοκρατεί τη Bilderberg, περισσότερο απ’ό,τιδήποτε άλλο! Δεν είναι ότι η Ευρώπη και το Εuro καταρρέoυν. Είναι ότι οι άνθρωποι είναι απηυδισμένοι κι αηδιασμένοι κι έχουν πάψει πλέον να φοβούνται τους Bilderbergs.

  Οι λαοί λένε Οχι! στη παγκόσμια νέα τάξη.

  ~Daniel Estulin Εxclusive: «Bilderbergs are terrified!»


  (*) To 2005, o ηθοποιός Nicolas Cage πρωταγωνίστησε στη ταινία “WarLord” βασισμένη στη πραγματική ιστορία του διάσημου Ρώσσου «Εμπόρου του Θανάτου» Victor Bout, ο οποίος προμήθευε ταυτόχρονα με όπλα και χώρες και παραστρατιωτικές ομάδες, διεθνώς. Αυτή ήταν η διαβόητη ατάκα του:

  «Τhere are over five hundred fifty million firearms in worldwide circulation. That’s one firearm for every twelve people on the planet. Here, the question is: How we arm the other eleven?»

  Υπάρχουν περισσότερα από πεντακόσια πενήντα εκατομμύρια πυροβόλα όπλα σε παγκόσμια κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει, ένα πυροβόλο όπλο ανά δώδεκα ανθρώπους στον πλανήτη. Εδώ, το ερώτημα είναι: Πως εξοπλίζουμε τους υπόλοιπους ένδεκα;

  ***

  6 Αυγούστου, 2010: 600 ταυτόχρονες ανεξέλεγκτες πυρκαϊές εγκλωβίζουν την Ρωσία. Η Μόσχα πνίγεται στους πυκνούς καπνούς. Τουρίστες και ντόπιοι με μάσκες. Εκκενώσεις χωριών. Καθηλώμένα αεροπλάνα. Ανυπολόγιστες υλικές ζημιές. Παρθένα δάση κι εκατομμύρια εκτάρια καλλιεργήσιμης γής στο έλεος της πύρινης λαίλαπας. Αναταράξεις στη παγκόσμια αγορά σιτηρών. Σκηνικό Αποκάλυψης. Πιστοί Ρώσοι με εικονίσματα στους δρόμους εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Θεό. Λαϊκή οργή. 50 νεκροί. Ραδιενεργός Εφιάλτης. Εντονότατοι πονοκέφαλοι γιά Πούτιν και Μεντβέντεφ..

  Τα συμπεράσματα δικά μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.