11/11/2012 19:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προειδοποιητικές βολές του Ισραήλ στη Συρία

Τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Γάζα από αεροπορικές επιδρομές, ενώ έντονος είναι ο φόβος ότι ο συριακός πόλεμος θα επεκταθεί, μετά και τις προειδοποιητικές βολές του Ισραήλ στη Συρία. Οι προειδοποιητικές βολές είναι οι πρώτες που  οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ρίχνουν επί του συριακού εδάφους από το 1973 και τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ.  «Ένας όλμος είχε ως στόχο τις δυνάμεις του IDF στα Υψώματα του Γκολάν. Απαντήσαμε με μια προειδοποιητική βολή προς συριακές περιοχές. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό ήταν ένα λάθος και δεν είχε ως στόχο το Ισραήλ και γι 'αυτό ρίξαμε μια προειδοποιητική βολή ως απάντηση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού. σε αντίποινα."

Ο ισραηλινός στρατός εξέφρασε την ανησυχία του στα Ηνωμένα Έθνη που επιχειρούν στην περιοχή, δηλώνοντας ότι «η φωτιά που προέρχεται από τη Συρία και κατευθύνεται στο Ισραήλ δεν θα γίνει ανεκτή και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα». Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου είπε ότι το Ισραήλ «παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει και στα σύνορα με τη Συρία και είναι έτοιμο για οποιαδήποτε αντίδραση».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.