#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/08/2011 07:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος ωφελείται από τις επιθέσεις της Νορβηγίας;Η τρομοκρατική επίθεση της περασμένης εβδομάδας ράγισε τη καρδιά μιας ειρηνικής κοινωνίας, που μέχρι σήμερα αποτελούσε μοντέλο και για άλλες κοινωνίες. Οι σοσιαλιστές Νορβηγοί αγαπούν την ανεξαρτησία, και την εθνική τους κυριαρχία. Για πολλούς, το επίπεδο διαβίωσής τους είναι από τα καλύτερα του κόσμου. Ίσως επειδή η κυβέρνησή τους συνεχίζει να υπηρετεί τα εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα της χώρας.

Οι Νορβηγοί επέλεξαν να μη συμμετέχουν στην ΕΕ μέσω δυο δημοψηφισμάτων, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ιστορία, και έχοντας υποδουλωθεί σε ξένα καθεστώτα στο παρελθόν, δεν θέλουν να πάθουν το ίδιο σήμερα.

Ο συλληφθείς για τις επιθέσεις είναι ο 32χρονος Anders Behring Breiviκ. Γιος διπλωμάτη και νοσοκόμας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Breivik ήταν οπαδός του Λαϊκού Κόμματος Προόδου (ΡΡΡ), και μισούσε τους μετανάστες και τους Ισλαμιστές. Η Europol χαρακτηρίζει το ΡΡΡ ως εξτρεμιστικό. Παρά τον χαρακτηρισμό αυτό, το κόμμα αυξάνει συνεχώς τη δημοτικότητά του, και τα πάει μια χαρά στις κατά καιρούς εκλογές. Περίεργο δεν είναι;

Προχθές, όταν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ο Breivik ξεκίνησε να μιλάει για τους συνεργούς του, αλλά αμέσως ο δικαστής τον διέκοψε και τον έστειλε στην απομόνωση για 4 εβδομάδες, μέχρι να διεξαχθεί η δίκη του. Γιατί όμως; Δεν έχουν δικαίωμα οι Νορβηγοί να γνωρίζουν ποιος ή ποιοι άλλοι συνέδραμαν τον τρελαμένο εκτελεστή;

Είναι προφανές πως ο δράστης είχε βοήθεια. Οι επιθέσεις ήταν εξελιγμένες, και απαιτούσαν επαγγελματικό σχεδιασμό. Ας δούμε όμως ποιος κερδίζει από τις αιματηρές αυτές επιθέσεις.

Στη διάρκεια της περσινής συνόδου του Κανκούν για τις κλιματικές αλλαγές, η νορβηγική εργατική κυβέρνηση του Jens Stoltenberg συμφώνησε να συμμετάσχει σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα φορολόγησης του άνθρακα (REDD), υποστηριζόμενου από τον ΟΗΕ και τον George Soros. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό, η Νορβηγία θα προσέφερε έως και $500 εκατομμύρια από τα λεφτά των φορολογουμένων, στη κυβέρνηση της Γουιάνας, ώστε να προωθηθούν προγράμματα διάσωσης των δασών. Τα χρήματα θα έφταναν στη Νότιο Αμερική, μέσω της Παγκόσμιας Τράπεζας, και της Τράπεζας Ανάπτυξης της Αμερικής.

Αντί όμως τα χρήματα αυτά να καταλήξουν στη προστασία των δασών στον Αμαζόνιο, η κυβέρνηση της Γουιάνας και η Τράπεζα Ανάπτυξης τα διέθεσαν στη κατασκευή ενός υδροηλεκτρικού φράγματος ονόματι Amalia Falls Project. Με το που εισέπραξε τα χρήματα η κυβέρνηση της χώρας, υπέγραψε συμβόλαιο με την Synergy Holdings Inc της οποίας επικεφαλής είναι κάποιος «περίεργος» χαρακτήρας που ονομάζεται Makeshwar Motilall, ή  Fip, ή Flip. Λίγο μετά τη σύναψη του συμβολαίου, τα ΜΜΕ της Γουιάνας κατηγόρησαν τον Motilall ως απατεώνα. Παράλληλα, όπως αποκάλυψαν, η έδρα της επιχείρησής του ήταν ένα εγκαταλειμμένο κτίριο. $5  εκατομμύρια εξαφανίσθηκαν αμέσως. Το σκάνδαλο ξέσπασε.

Το νορβηγικό ΡΡΡ, που αντιτίθετο στο σχέδιο αυτό εξαρχής, άρχισε να εκστρατεύει εναντίον του. Μια ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε εναντίον του προγράμματος αυτού και της πολιτικής του Εργατικού Κόμματος, το βοήθησε να κερδίσει πολλούς υποστηρικτές, αλλά και πολιτική δύναμη.

Η κυβέρνηση της Γουιάνας έκανε πίσω και ανακοίνωσε πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την εταιρία Sithe Global, ιδιοκτησίας της Blackstone Group των Rothchild. Ο Flip περιορίστηκε στο να κατασκευάσει τους δρόμους που οδηγούν στο φράγμα. Το ΡΡΡ όμως, δεν είχε ακόμη πειστεί.

Λίγο αργότερα, και κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, ο Flip Motilall προσπάθησε να αυτοκτονήσει στη Φλόριντα. Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Μερικούς μήνες αργότερα επέστρεψε στη Γουιάνα όπου είχε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά επιβίωσε. Σαν μια κατσαρίδα που αρνείται να πεθάνει. Πάντως, σε γενικές γραμμές, το πιλοτικό πρόγραμμα φορολόγησης του άνθρακα, απέτυχε. Αποτέλεσε δε πηγή ντροπής για τη Νορβηγία, τις διεθνείς τράπεζες, και τους εργολάβους που ενεπλάκησαν στο κόλπο.

Και ας αφήσουμε τα χρήματα κατά μέρος. Έτσι κι αλλιώς, οι τραπεζίτες διαθέτουν πάρα πολλά. Το θέμα είναι πως  το πιλοτικό τους πρόγραμμα αποδείχθηκε φιάσκο. Το ΡΡΡ από τη πλευρά του, εξελίχθηκε στο πιο σημαντικό εμπόδιο των υποστηρικτών του φόρου άνθρακα. Τότε είναι που η Europol άρχισε να το χαρακτηρίζει ως τρομοκρατικό. Η σελίδα που το κόμμα διατηρεί στο Facebook έπεσε θύμα χάκερς στις αρχές του μήνα.

Και ξαφνικά, ένας τρομοκράτης (που τυχαίνει να είναι μέλος του ΡΡΡ) βάζει βόμβα σε κυβερνητικά κτίρια, και δολοφονεί ένα σωρό νεαρούς σοσιαλιστές σε ένα μικρό νησί.

Τα ΜΜΕ ξεσπάθωσαν, και άρχισαν να χαρακτηρίζουν όλους όσους στηρίζουν το ΡΡΡ ως ισλαμοφοβικούς, ρατσιστές, εξτρεμιστές, και … τρομοκράτες.

Με εργαλείο τους την μηντιακή προπαγάνδα, οι αιματηρές επιθέσεις κατάφεραν να εξουδετερώσουν το Κόμμα της Προόδου και τους οπαδούς του, όλους δηλαδή όσους αντιτίθενται στη λαθρομετανάστευση, αρνούνται να δεχθούν τα περί κλιματικής αλλαγής, και αντιστέκονται στην αύξηση των φόρων, και στην εξαγωγή των θέσεων εργασίας.

Στα μάτια του κόσμου, όλοι αυτοί θεωρούνται πλέον τρομοκράτες, επειδή συμφωνούσαν και πίστευαν στα ίδια με αυτά που πίστευε και ο Anders Behring Breivik.

Το αποτέλεσμα; Τώρα πια δεν θα έχουν το ίδιο πολιτικό βάρος που είχαν, ώστε να πολεμήσουν τα προγράμματα φορολόγησης του άνθρακα.

S.A.-Deadline Live

ΣΧΟΛΙΑ

 1. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 03/08/2011 08:49:29

  Αλλενάκι... περιμένουμε !

  • ό παγωτατζής avatar
   ό παγωτατζής @ τσώφλι πασατέμπου 03/08/2011 11:45:46

   Λάθος......Αρμοδιότητας Αρχαίου είναι!
   Καί τόν επιβεβαιώνει έν γένει περί κλιματικής απάτης κλπ....

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ ό παγωτατζής 03/08/2011 12:24:02

    Θα σου πω Τσώφλι Πασατέμπου, από ένα προηγούμενο σχόλιό μου.

    Κατ' αρχήν, το CO2 Scam, την Απάτη του CO2, την έχει ξεδιπλώσει ο Αρχαίος, χωρίς να έχει υπόψη του κανένα νορβηγό.
    Ο νορβηγός μακελάρης διατύπωσε την άποψη ότι η Περιβαλλοντολογία θα επιβληθεί στους λαούς ως η Νέα Θρησκεία, με μεθόδους τρομοκρατίας, νεωτερικής μεταμοντέρνας ιεράς εξέτασης και πλύσης εγκεφάλου.
    Υπάρχει και σχετική ανάρτηση στον Max Keiser, όπου γράφει η Stacy: "οh my goodness, αν δεν ξέραμε ότι ήταν του Νορβηγού, αυτά θα μπορούσε να είναι απόψεις και σχόλια αναγνωστών μας!"
    Θα σου φέρω το απόσπασμα από το μπλογκ του Keiser.
    ______________________________________________________
    Για τον ίδιο τώρα, η δική μου άποψη:
    Λυπάμαι που θα το πω, αλλά ο μακελάρης, αν γνώριζε τι γίνεται στην Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες και τις δολοφονίες και ληστείες και βιασμούς ηλικιωμένων, θα είχε κάνει την ελληνική βουλή κρατήρα διαμέτρου 1000 χιλιομέτρου και βάθους 500 !
    Δεν γνωρίζω την εγκληματικότητα της Νορβηγίας, αυτό που γνωρίζω είναι την ιστορία το 2006 στο Trondheim, όπου καταγράφησαν 83 περιστατικά ομαδικών βιασμών νεαρών Νορβηγίδων από συμμορίες λαθρομεταναστών, η οποία ιστορία αποσιωπήθηκε φρικτά από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, προς χάριν της πολυφυλετικότητας (δε μιλάμε εδώ για πολιτισμούς). Τα σχετικά βίντεο υπάρχουν στο ίντερνετ. Επίσης φέτος, μια κοπελίτσα 14 ετών αυτοκτόνησε, μετά από τέτοια κτηνωδία που υπέστη. Έπεσε σε κατάθλιψη και τέλος αυτοκτόνησε.

    Είπε κάτι όμως, ότι “η Ελλάδα είναι τόπος θυσίας που δε σέβεται τον εαυτό της και την Ιστορία της”.
    Δυστυχώς είναι μεγάλη αλήθεια.

    Ο νορβηγός είναι απλά ο εαυτός του και μάλλον δεν υπάρχουν συνομωσίες από πίσω.
    Κλίνω στο ότι ότι έδρασε αυτόνομα, με πιθανότητα 60%. Ενδέχεται να έχει κάποιους συνεργάτες, στο ίδιο επίπεδο με αυτόν, όχι μυστικές υπηρεσίες οπωσδήποτε.
    Πήρε και ψυχοδιεγερτικά για να κάνει ότι έκανε και να πυροβολήσει τόσες φορές τόσα αθώα θύματα.
    Θεωρώ ότι ίσως κάποια στιγμή θα θελήσει να αυτοτιμωρηθεί.

    Διαβάζω με προσοχή αυτά που γράφονται για συνομωσία κατά της Νορβηγίας, για τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, τη Ρωσία κλπ.
    Δεν με πείθουν όμως απόλυτα και θα σου πω γιατί:
    Η “ανοιχτή κοινωνία” των νορβηγών έχει φτάσει σε τέτοια σημεία πνευματικής πλαδαρότητας και εγκεφαλικής διαστροφής, που ως και τα γράμματα τα στέλνουν ανοιχτά στα γραμματοκιβώτια και τα διαβάζει ο κάθε γείτονας.
    Αν τους βάλεις να ζήσουν σε διάφανο σπίτι, θα το κάνουν.
    Οι Νορβηγοί είναι εντελώς προσκυνημένοι στη Νέα Τάξη, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν το έχουν καταλάβει.
    Πιο γιουσουφάκια και ραγιάδες από τους Έλληνες τηρουμένων των αναλογιών, διότι αυτοί δεν είχαν κατάλοιπα τουρκοκρατίας.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο CONTROL FREAK ΤΖΕΦΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΗ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ", ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ OΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.

    Μίλησε ο νορβηγός και για τα συμφέροντα των ελεύθερων γηγενών λαών της Ευρώπης.
    Δεν βρίσκω λοιπόν λόγο να απολογούνται οι λαοί της Ευρώπης επειδή ορισμένες απόψεις τυχαίνει να συμπίπτουν και δεν θέλουν να υποστούν με το ΖΟΡΙ επιμειξία με όλες τις φυλές της γης, επειδή μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα διέπραξε εγκλήματα.

    Όποιος διαφωνεί ότι η Ελλάδα έγινε ξέφραγο αμπέλι για αφρικανούς προαγωγούς και ναρκεμπόρους κάφρους, και δεν τον ενδιαφέρει που το παιδί του για να πάει στο σχολείο κάθε πρωί πρέπει να περνάει μέσα από επιθετικές ορδές κάτω από την πολυκατοικία του, είναι ελεύθερος να το ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ (το παιδί του).

    Εν κατακλείδι, η γνώμη μου είναι πως, ότι και να είναι ο Νορβηγός, ενεργούμενο ή αυτόφωτος, με αυτό που έκανε ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 2. JOHN avatar
  JOHN 03/08/2011 10:44:40

  Οι σκοτεινες διαδρομες του εξτρεμισμου συνηθως οδηγουν σε διαπλοκες με μυστικες υπηρεσιες οι οποιες με τη σειρα τους και λιγο η πολυ ανεξελεγκτες,εκτελουν συμβολαια αυτων που πραγματικα καθοριζουν τις τυχες του κοσμου.Κλασικο παραδειγμα οι προσφατες επιθεσεις στη Νορβηγια.

 3. μαρικα avatar
  μαρικα 03/08/2011 13:21:51

  αλλενακι +100000000000

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 03/08/2011 14:50:28

  Μήπως έχει δίκιο ο αρθρογράφος στην τελευταία φράση του; στόχος της επίθεσης να ήταν η αποδυνάμωση των πολέμιων των προγραμμάτων φορολόγησης άνθρακα και των πολέμιων των social ισλαμολάθρο;

 5. ηλιας avatar
  ηλιας 04/08/2011 09:31:17

  Παντως οπως και ναχει οι Νορβηγοι ειτε βιαζονται απο τους λαθρο ,ειτε σκοτωνονται απο τους δικους τους...
  Ειλικρινα ειμαστε ολοι τρελοι για δεσιμο...

 6. Ύβρις και Νέμεσις avatar
  Ύβρις και Νέμεσις 04/08/2011 12:55:48

  Πολίτης = Οπλίτης, Αν δεν σφάξουμε τους ιντερνασιοναλ σοσιαλιστές - παγκοσμιοποιητές θα μας σφάξουν αυτοί με όσους μας φέρνουνε ή θα πεθάνουμε της πεινάς, ενώ αυτοί θα κάνουν πολυτελή δείπνα και θα αθλούνται για να μενουν νέοι και ακμαίοι.

 7. KostasT avatar
  KostasT 04/08/2011 19:39:03

  Norway Premier “Begged” Putin To Stop Massacre Planned By “Elites”
  http://www.whatdoesitmean.com/index1506.htm

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.