22/10/2012 23:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πληρωμή με το ίδιο νόμισμα: Ρωσική έκθεση, για το πόσο σέβονται οι ΗΠΑ, τα ανθρώπινα δικαιώματα

Θυμίζει το περίφημο "και σεις γιατί βασανίζετε τους μαύρους". Η Ρωσία ανταπαντώντας στην αντίστοιχη αμερικανική πολιτική, συνέταξε τη δική της έκθεση αναφορικά με τον σεβασμό των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου εντός των ΗΠΑ,όπως τουλάχιστον ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική διπλωματία, η οποία μάλιστα θεωρεί πως η εκεί κατάσταση πολύ απέχει από το να χαρακτηρισθεί «ρόδινη».

Η Δούμα (Κάτω Βουλή), συνεδρίασε σήμερα, και αποφάσισε για τη σχετική έκθεση, στη συνεδρίαση μάλιστα συμμετείχαν και αρκετά στελέχη της ρωσικής διπλωματίας, οι οποίοι εν τέλει, ήταν αυτοί που συνέταξαν την ρωσική έκθεση, για την κατάσταση στις ΗΠΑ.

Οι διπλωμάτες «υπογράμμισαν πως οι φιλοδοξίες της Ουάσιγκτον να κρατά ηγετικό ρόλο στον τομέα της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών αξιών είναι αβάσιμες, λαμβανομένου υπ’ όψη πως η κατάσταση στον τομέα αυτό εντός της αμερικανικής επικράτειας, πόρρω απέχει από το να χαρακτηρισθεί ρόδινη».

«Κοινωνικές ανισότητες», «φυλετικές, εθνικές και θρησκευτικές διαφορές», «μεροληπτική δικαιοσύνη», «χρήση βασανιστηρίων» είναι μερικά από τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες στις ΗΠΑ που απαριθμούνται στην ανακοίνωση της ρωσικής διπλωματίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 23/10/2012 00:22:12

  Γουστάρω - ἐπιτέλους!

  • Αγροφύλακας avatar
   Αγροφύλακας @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 23/10/2012 06:28:47

   Και εγω που ειχα αρχισει να πιστευω στο "Ο βασιλιας (Αμερικη) πεθανε, Ζητω ο Βασιλευς (Γερμανια). Δεν ξεχνιουντε ευκολα τα αποθημενα!

 2. TARAMAS avatar
  TARAMAS 23/10/2012 01:30:39

  Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.... Άντε με το καλό να βγάλουν και καμιά έκθεση για τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων που κατηγόρησε στο παρελθόν το ρωσικό καθεστώς ότι δολοφονούσε δημοσιογράφους.

  • Βασιλική avatar
   Βασιλική @ TARAMAS 24/10/2012 19:32:40

   Kύριε Taramas με όλο το σεβασμό ,οι "ανθρωπιστές" Αμερικάνοι που κατακρίνουν το Ρωσικό "καθεστώς" για τους δημοσιογράφους ,γιατί μένουν σιωπηλοί στο γεγονός πως αυτή τη στιγμή στην γειτονική μας Τουρκία κρατούνται 76 δημοσιογράφοι ; Eπίσης ,στο Μεξικό δεν βλεπουν τι γίνεται ; Για να μην πάμε πιο πίσω και θυμηθούμε βομβαρδισμούς καναλιών από ανθρωπιστικές Νατοϊκές βόμβες..... Tυχαίο είναι φαντάζομαι ,δεν έχει σχέση με φιλικά και μη "καθεστώτα"....

 3. sam avatar
  sam 23/10/2012 08:49:30

  ας βγάλουν επιτέλους και έναν ρωσικό οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.